KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vujosevic treba da ide da se leci.
Nije on vuse za tako stresan posao, odavno vec nanosi neprocenjivu stetu klubu.
Da ne idem dalje u elaboriranje, istina ce se vec jednog dana pokazati.

Sto se kluba tice, propustena prilika prosle godine, da se napravi rez na svim nivoima, pa ce sad biti jos teze, jer se na ionako komplikovanu situaciju dodalo jos neko milionce duga.
Za jedan veliki klub kakav je Partizan dug od 5(kako kaze Danilovic) cak i od 15 miliona nije neki ogroman problem, AKO se reorganizaciji u klubu pridje na pravi nacin
Partizan je brend koji ima iza sebe milionsku armiju navijaca, i jedino sto mu treba je da tu milionsku armiju pokrene u smeru dobrobiti Partizana.
A ne vidim nijednog navijaca Partizana, niti cak potencijalnog naviajca i simaptizera koji ne bi pomogao Partizanu, AKO vidi da se u njemu radi dobro i klub ide u pravom smeru.
Ali to po meni ne moze da uradi Vujosevic.
Danilovic mozda i moze, ali sa mesta na kojem se nalazi mora da pocne da RADI, da se angazuje u korist Partizana, da pobedi sujete i na odgovorna mesta u klubu, pre svega ona zaduzena za marketing i finansije, te potencijalni skauting i strucni rad, angazuje mlade ljude zeljne rada, pune novih ideja.
Oporavak kluba moze biti brzi nego sto i najveci optimisti sanjaju.
Ali......Treba krenuti u to na pravi nacin.
Treba se resiti te parazitske masinerije sprege uprave i menadzera, sprege uprave i "navijaca", organizovati klub na stabilnim osnovama da ne zavise od dnevnopolitickih vetrova.
Ja sam 100000000% siguran da moze.
Za zadnjih 20 godina u privredi ove zemlje privredna i politicka moc su cesto bile na istoj strani.
Ali i pored toga mnogo firmi je opstajalo, razvijalo se i prosperiralo do najvecih visina iako su bile poptuno politicki inertne ili cak na drugoj strani, kao opozicija.
Partizan isto to moze.

Mislis vernika? :rtfm:

Vujošević nije ništa dobro uradio u protekle dve utakmice osim što je nalupao ovu bagru u tunelu.
On više nije za trenera (potpuno je istrošen), ali treba da se zadrži kao obezbeđenje, da tu i tamo nalupa neko đubre. :mrgreen:

Nije imao ni sa mnogo čim da odigra na kraju, ionako nam je sastav bio kraći od njihovog, još su nam ga oni dodatno skratili prvo sa Milutinovim, pa se onda Pavlović izbacio iz serije zbog onih levih likova, a Akojon je potpuno obesmišljen zbog fizikalija i nespremnosti na košarku u kojoj se flasteri i deny odbrana kažnjavaju faulom na svakoj drugoj utakmici. A mi nismo spremali Bezbradog, Daloa i kojekoga za pravljenje faulova, određivanje kriterijuma i izbacivanje protivničkih igrača iz igre, mentalno i fizički.

A ni Dule nije istrošen (jeste pri kraju), teško bi ko izveo da krene sa ekipom od 18-19god u proseku, bude 10-ti, na pola sezone dočeka pojačanja i krpi se najstrašnije, i na kraju dođe u situaciju da ima drugo mesto, ali da onda presude i neke nesportske stvari, a ne samo naše greške.

Da smo imali ovu ekipu od starta sezone, druga bi se pesma pevala, bilo bi vremena da se i dokrpi nešto bolje za 4-5 od Đumare koji je bio iznuđen.

Ova sezona je bila krpljenje najstrašnije, selekcije bez, u decembru nas je malo ko i video među prva četiri. Jeste ovo malo za Partizan, čak i ako na neku foru dobijemo one batinaše u KLS svejedno pirovo, ali kada pogledaš kako je krenulo i kako se završilo... Jbg.

Mora se u ovoj korumpiranoj zemlji sa vlašću koja ima svoj oficijelni klub naći neki način da se ima od početka tim. Dule kao trener ili ne je najmanji problem, a najveći kako naći način za to.

Pa ne znam bas. Puna hala vernika pre neki dan.

Znaci 7 000 vernika, u odnosu na milionsku armiju navijaca?
Neka je navijaca Partizana milion samo, a verovatno ih sirom srpske populacije u zmelji i svetu ima i vise.
7 000 njih je u odnosu na samo milion 0,7%.
Ala je respektabilno!!!!!!!

Da ne pricam o tome da kada bi cena ulaznica za utakmice bila realna, za dogadjaj koji gledaju, hala bi bila poluprazna.
Eto, takvi su ti "navijaci"....

Znaci 7 000 vernika, u odnosu na milionsku armiju navijaca?
Neka je navijaca Partizana milion samo, a verovatno ih sirom srpske populacije u zmelji i svetu ima i vise.
7 000 njih je u odnosu na samo milion 0,7%.
Ala je respektabilno!!!!!!!

Da ne pricam o tome da kada bi cena ulaznica za utakmice bila realna, za dogadjaj koji gledaju, hala bi bila poluprazna.
Eto, takvi su ti "navijaci"....

Ne znam samo kako sve vernici napune halu a nijednog navijača?

Ne znam samo kako sve vernici napune halu a nijednog navijača?

To je tipicna prica jednog internet navijaca is vadjalice.
Ja sma u svom uvodnom komentaru jasno naveo razloge i nacine kako bi bilo najbolje da reaguje uprava KK Partizan.
U svemu tome sam u jednoj fusnoti, sasvim nevazno za poentu price pomenuo vas vernike, koji ste zaslepljeni i zaludjeni Vujosevicem.
i onda si odjednom akcenat celog mog komentara pokusao da prebacis na tu , sasvim nevaznu stvar.

Istina je na sasvim drugoj strani.
A ona kaze(ovo sto se zna):
-KK Partizan je u vleikim dugovima(poznato za cca 4 miliona evra)
-KK Partizan je godinama svoje godisnje karte prosledjivao vodjama navijaca koji su tako na racun kluba ostvarivali ekstraprofit.
-KK Partizan je godinama pravio formalne i neformalne dogovore, te dvojne ugovore sa menadzerima igraca , sto je dovelo do toga da klub nije uspevao da naplati pravu vrednost transfera svojih igraca.
-KK Partizan je godinama vodjen bez ikakve strategije, posebno u marketinskom smislu, sto je dovelo do apsurdne situacije u kojoj visestruki osvajac domacih liga, stalni ucesnik Evrolige, i bivsi klupski prvak Evrope ne moze da nadje pristojnog sponzora , niti da tokom takmicenje u Evroligi napuni jednu Arenu.

Sada cete vi, VERNICI(zbog ovoga se i zovete vernici) ponavljati Vujosevicevu mantru kako kosarka nije profitabilan sport na ovim prostorima.
A ja cu da vas pitam OTKUD TO ZNATE?
Rekao vam Vujosevic?
Pogledajte sa druge strane Zvezdu.
Pricacemo samo o poznatom, i recenom, verujuci na rec.
Covic kaze da je budzet Zvezde za ovu godinu 5,6 miliona evra, od cega 2 miliona ide na RANIJE dugove(po sporazumu kada je zamrzavana Zvezda).
Ja cu da vas pitam vrlo prosto.....Ove godine je mnog puta pricano da drzava i Zvezdi i Partizanu daje iste pare.
Sta ako se ispostavi da je to tacno, i da je samo Zvezdin marketing sposobniji od Partizanovog.

Poslednja izmena:
Našao da uporedjuje FMP koji je guran sa svih strana. Od države, od privatnih firmi, od Vučića od svih mogućih najjačih garnitura države. I govori mi o njihovoj "sposobnosti". Koliko samo koštaju oni njihovi stranci. Odakle im pare? Od dobrog marketinga? Ajde ne trtljaj majke ti. Tako je bilo i 2001. kada ih je pokojni Djindjić spasao od sigurnog stečaja.

Našao da uporedjuje FMP koji je guran sa svih strana. Od države, od privatnih firmi, od Vučića od svih mogućih najjačih garnitura države. I govori mi o njihovoj "sposobnosti". Koliko samo koštaju oni njihovi stranci. Odakle im pare? Od dobrog marketinga? Ajde ne trtljaj majke ti. Tako je bilo i 2001. kada ih je pokojni Djindjić spasao od sigurnog stečaja.

Aj to, ali kada mu covek napise da FK CZ ima dug koji je vise nego deset puta veci od duga KKP, i da se svi nadlezni u drzavi prave mutavi- onda to iskusno preskoci i ne komentarise nista. :lol:

I kakve on to internet-navijace proziva, a sam bio na tri utakmice u zivotu??? Smehotres. :rotf:

To je tipicna prica jednog internet navijaca is vadjalice.
Ja sma u svom uvodnom komentaru jasno naveo razloge i nacine kako bi bilo najbolje da reaguje uprava KK Partizan.
U svemu tome sam u jednoj fusnoti, sasvim nevazno za poentu price pomenuo vas vernike, koji ste zaslepljeni i zaludjeni Vujosevicem.
i onda si odjednom akcenat celog mog komentara pokusao da prebacis na tu , sasvim nevaznu stvar.

Istina je na sasvim drugoj strani.
A ona kaze(ovo sto se zna):
-KK Partizan je u vleikim dugovima(poznato za cca 4 miliona evra)
-KK Partizan je godinama svoje godisnje karte prosledjivao vodjama navijaca koji su tako na racun kluba ostvarivali ekstraprofit.
-KK Partizan je godinama pravio formalne i neformalne dogovore, te dvojne ugovore sa menadzerima igraca , sto je dovelo do toga da klub nije uspevao da naplati pravu vrednost transfera svojih igraca.
-KK Partizan je godinama vodjen bez ikakve strategije, posebno u marketinskom smislu, sto je dovelo do apsurdne situacije u kojoj visestruki osvajac domacih liga, stalni ucesnik Evrolige, i bivsi klupski prvak Evrope ne moze da nadje pristojnog sponzora , niti da tokom takmicenje u Evroligi napuni jednu Arenu.

Sada cete vi, VERNICI(zbog ovoga se i zovete vernici) ponavljati Vujosevicevu mantru kako kosarka nije profitabilan sport na ovim prostorima.
A ja cu da vas pitam OTKUD TO ZNATE?
Rekao vam Vujosevic?
Pogledajte sa druge strane Zvezdu.
Pricacemo samo o poznatom, i recenom, verujuci na rec.
Covic kaze da je budzet Zvezde za ovu godinu 5,6 miliona evra, od cega 2 miliona ide na RANIJE dugove(po sporazumu kada je zamrzavana Zvezda).
Ja cu da vas pitam vrlo prosto.....Ove godine je mnog puta pricano da drzava i Zvezdi i Partizanu daje iste pare.
Sta ako se ispostavi da je to tacno, i da je samo Zvezdin marketing sposobniji od Partizanovog.

A otkud ti znaš? Sve proizvoljno pričaš iz običnih pretpostavki a ništa nemaš crno na belo. Papirić! :-)

Haha čoveka kao ne zanima "Zvezda" nego Partizan, a non-stop je pominje.

Ne znam šta da se kaže, Partizan nema u svojoj upravi fakultetski obrazovane momke i stručnjake za marketing, kao oni.

stevan-sojic.jpg

Da mi imamo, Sojića, Ninkovića, Čovića, Terzića, Vesića, Vučića, Đukanovića, i ostale marketing-genijalce, cvetali bismo pa i više od njih. :lol:

Na svu sreću, mi nemamo takve likove, samo imamo našeg Vujoševića kom smo verni do kraja.:lol:

A otkud ti znaš? Sve proizvoljno pričaš iz običnih pretpostavki a ništa nemaš crno na belo. Papirić! :-)

Moras prvo definisati pitanje, na sta se odnosi ovo "OTKUD TI ZNAS?"
Ako se odnosi na moju tvrdnju da kosarka moze biti profitabilan sport na ovim prostorima, ond aje moj odgovor prost.
Ako neko nema finsnsijskih rezultata, onda se valjda menja da proba neko drugi?

Ili se po tebi prihvata istina da "ne moze"?

Ceo moj prethodni komentar, zasnovan je bas na cinjenicama koje su iznosili celnici i Partizana, i Zvezde sto se njihovog budzeta tice.
Sta sam ja tu proizvoljno rekao?

Ili da budem jos precizniji

Sta od ovoga NIJE istina?

-KK Partizan je u velikim dugovima(poznato za cca 4 miliona evra)

Poslednja izmena:
Moras prvo definisati pitanje, na sta se odnosi ovo "OTKUD TI ZNAS?"
Ako se odnosi na moju tvrdnju da kosarka moze biti profitabilan sport na ovim prostorima, ond aje moj odgovor prost.
Ako neko nema finsnsijskih rezultata, onda se valjda menja da proba neko drugi?

Ili se po tebi prihvata istina da "ne moze"?

Ceo moj prethodni komentar, zasnovan je bas na cinjenicama koje su iznosili celnici i Partizana, i Zvezde sto se njihovog budzeta tice.
Sta sam ja tu proizvoljno rekao?

Ili da budem jos precizniji

Sta od ovoga NIJE istina?

Sve ovo boldovano daj dokaze! Nista ti ne verujem dok ne dokazes papirom! :)

Vujošević je ranije tvrdio da se dug Partizana Klobučaru uvećao kada je napravljen aneks ugovora prema kojem će klub igraču dugovati 200 hiljada evra ako na vreme ne plati stari dug, što je, prema trenerovim rečima, trebalo da bude "samo pro forme".

Evo dokaza sa linka

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=09&dd=16&nav_id=900411

Zamuisli bahatost i bezobrazluk da uprava ladno potpise aneks ugovora vredan 200 000 evra, koji ce biti "pro forma"...
Kolika je onda suma koja nije "pro forma"?
Potpisujes aneks ugovora koji navodno nece biti bitan.
Pa sto ga onda potpisujes ako NIJE BITAN?

Партизан крпи крај са крајем али није у толиким дуговима и не знам одакле ти ово.
Годишње карте и бесплатне улазнице се прослеђују код свих клубова то је пракса, погрешна али пракса, одличан пример је ФКЦЗ.
Да менаџери јесу проблем то су радили и у Звезди која није играла евролигу и сада то раде у Фмп-у алијас ЦЗБГ.Ражнатовић има већи број играча у оба клуба.
Спонзори су велики проблем овде и да није државе, која Партизану даје цркавицу, ни Човићев клуб не би имао спонзора.(ИДЕА даје врло мало најбитнији је телеком).
Даље сва такмичења која си набројао од АБА лиге, купа, српске лиге не доносе клубовима ни један једини динар, али се клубови излажу великом трошку играјући их, док евролига даје победнику пола милиона евра (500 000) а ти замисли колико дају онда осталима, а за победу у евролиги следи 7000 евра, па више треба клубу да оде у Литванију или Мадрид да одигра утакмицу од овога.
О томе да Партизан не може да напуни једну арену немам коментар сем да Партизан држи рекорд у посети у евролиги.

Још Фмп са Човићем и свим овим балавандерима око њега има неку стратегију и маркетинг, дај не засмејавај ме.

Партизан крпи крај са крајем али није у толиким дуговима и не знам одакле ти ово.
Годишње карте и бесплатне улазнице се прослеђују код свих клубова то је пракса, погрешна али пракса, одличан пример је ФКЦЗ.
Да менаџери јесу проблем то су радили и у Звезди која није играла евролигу и сада то раде у Фмп-у алијас ЦЗБГ.Ражнатовић има већи број играча у оба клуба.
Спонзори су велики проблем овде и да није државе, која Партизану даје цркавицу, ни Човићев клуб не би имао спонзора.(ИДЕА даје врло мало најбитнији је телеком).
Даље сва такмичења која си набројао од АБА лиге, купа, српске лиге не доносе клубовима ни један једини динар, али се клубови излажу великом трошку играјући их, док евролига даје победнику пола милиона евра (500 000) а ти замисли колико дају онда осталима, а за победу у евролиги следи 7000 евра, па више треба клубу да оде у Литванију или Мадрид да одигра утакмицу од овога.
О томе да Партизан не може да напуни једну арену немам коментар сем да Партизан држи рекорд у посети у евролиги.

Још Фмп са Човићем и свим овим балавандерима око њега има неку стратегију и маркетинг, дај не засмејавај ме.

4 miliona evra je izjavio Danilovic pre nekoliko dana.
Sezonske karte se u normalnim zemljama i klubovima kupuju direktno od kluba.
To sto slicno Partiznau raid i neki drugi klub nema nikakvog opravdanja ni u cemu.
Kako Real prodaje svoje pretplatne karte?Preko vodja navijaca?
Sta je Partizanova ideja, da se ugleda na Real, ili na FK Zvezda?

Svako elaboriranje o marketingu ne smatram relevantnim.
Dovoljno je pogledati ko sve vedri i oblaci u nasim klubovima: Uglavnom bivsi igraci , kao dodatni zivor prihoda.
Ako su to marketing strucnjaci , onda do mojega.
Brendovi kakav su PArtizan i Zvezda MORA da mogu da se naplate.Samo treba ZNANJA ZA TO.
u Partiznau to niko NE ZNA.
opravdavanje da tkao raid jos neki klub iz Srbije je smesno.
Opet da pitam: Jel` bi Partizan trebao d as eugleda na Zvezdu, ili na Real?
Pitanje Arene sma sasivm jasno postavio, jer KK Partizan za sve godine u Evroligi nije odigrao u Areni NIJEDNU utakmicu prve faze, a i drugu fazu je retko igrao tamo.
ZASTO?
Pa pre mesec dana ste ovde priznali da na onoj utkamici Partizana za pomoc klubu ne bi bila puna Arena jer je radni dan i ne mogu da dodju gastarbajteri i navijaci iz unutrasnjosti.
Pa o cemu dalje da se prica?

4 miliona evra je izjavio Danilovic pre nekoliko dana.
Sezonske karte se u normalnim zemljama i klubovima kupuju direktno od kluba.
To sto slicno Partiznau raid i neki drugi klub nema nikakvog opravdanja ni u cemu.
Kako Real prodaje svoje pretplatne karte?Preko vodja navijaca?
Sta je Partizanova ideja, da se ugleda na Real, ili na FK Zvezda?

Svako elaboriranje o marketingu ne smatram relevantnim.
Dovoljno je pogledati ko sve vedri i oblaci u nasim klubovima: Uglavnom bivsi igraci , kao dodatni zivor prihoda.
Ako su to marketing strucnjaci , onda do mojega.
Brendovi kakav su PArtizan i Zvezda MORA da mogu da se naplate.Samo treba ZNANJA ZA TO.
u Partiznau to niko NE ZNA.
opravdavanje da tkao raid jos neki klub iz Srbije je smesno.
Opet da pitam: Jel` bi Partizan trebao d as eugleda na Zvezdu, ili na Real?
Pitanje Arene sma sasivm jasno postavio, jer KK Partizan za sve godine u Evroligi nije odigrao u Areni NIJEDNU utakmicu prve faze, a i drugu fazu je retko igrao tamo.
ZASTO?
Pa pre mesec dana ste ovde priznali da na onoj utkamici Partizana za pomoc klubu ne bi bila puna Arena jer je radni dan i ne mogu da dodju gastarbajteri i navijaci iz unutrasnjosti.
Pa o cemu dalje da se prica?
Ај ми реци само шта је поента овога биће ми лакше да ти одговорим, јел то да Партизан не функционише као Реал, па то смо и сами знали ниси нам ти требао да нам то објашњаваш, или да је Фмп пример како треба да функционише један клуб, то ћеш већ морати да појасниш, и шта ти није јасно у вези Партизана конкретно??
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Решили смо питање Муслија колико видим, следеће је крпљење тима за даље јер многима истичу уговори на крају сезоне али то смо и сами знали.
Прво наравно наша лига.

Aj to, ali kada mu covek napise da FK CZ ima dug koji je vise nego deset puta veci od duga KKP, i da se svi nadlezni u drzavi prave mutavi- onda to iskusno preskoci i ne komentarise nista. :lol:

I kakve on to internet-navijace proziva, a sam bio na tri utakmice u zivotu??? Smehotres. :rotf:

Kole. Samo je dovoljno to reći. Kako ono rekoše navijači OFK... "Niko nema Zvezdo ono što imaš ti. 50 miliona duga i državu da oprosti." Ili navijači Vojvodine "Od rodjenja tvog, nije prošlo bez novca državnog, ni dan ni godina, bando crvena!" Uvek ih je država spašavala. Đinđić ih je spasio 2001 godine sigurnog stečaja. Ako je iko guran danas onda je to FMP. Nek se Kole raspita koliko plaćaju Vilijamsa i Dženkinsa.

- - - - - - - - - -

I za trecu postoji dokaz i to u vidu Vujoseviceve izjave o duplom ugovoru sa Klobucarom.
Za drugu?
Pa pitaj vernike oko tebe, od koga su kupovali sezonske karte?

Ja sam kupovao u Humskoj 1. Nekad na blagajni, nekad u prostorijama stadiona. Zavisi da li sam uzimao za parter ili tribine. Prema tome, ne trtljaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back