KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To bolje da se ti i ostatak Limenka Fun Cluba zapitate.
Bisage neće zauvek da budu pune, pa da se bahatite sa preplaćenim igračima.
A onda, kada jednog dana presuši, onda će opet tema o KK Crvena zvezda da ima desetak postova po sezoni, a ti ima da iščezneš kao prdež kroz otvoren prozor.

Ma ako im pukne i ovaj klub navijaće za KK Cement iz Babušnice i KK Barajevo. Ili za fuziju ta 2 kluba. Pa će ih opet neki Čović ubedjivati kako je to u stvari Zvezda. Oni koji navijaju za ovaj klub (FMPDIVA ili kako već) u proseku imaju 2 razreda osnovne škole koji kupuju novine da bi gledali slike. Mi ćemo uprkos svemu uvek biti PARTIZAN koji je stacioniran u Humskoj 1, a oni će menjati adrese kao čarape, PIB, matični broj. Kad pukne Vučić, pućiće i oni i vratiće se opet u zamrzivač mesare Matijević.

- - - - - - - - - -

Odgovor pudlici...
http://www.srbijadanas.com/clanak/v...u-izjavu-o-tacki-na-crno-beli-svet-05-05-2015

Ma ako im pukne i ovaj klub navijaće za KK Cement iz Babušnice i KK Barajevo. Ili za fuziju ta 2 kluba. Pa će ih opet neki Čović ubedjivati kako je to u stvari Zvezda. Oni koji navijaju za ovaj klub (FMPDIVA ili kako već) u proseku imaju 2 razreda osnovne škole koji kupuju novine da bi gledali slike. Mi ćemo uprkos svemu uvek biti PARTIZAN koji je stacioniran u Humskoj 1, a oni će menjati adrese kao čarape, PIB, matični broj. Kad pukne Vučić, pućiće i oni i vratiće se opet u zamrzivač mesare Matijević.

Moja sućut. .:rida::rida:

Poslednja izmena:
Skromno prvo poluvreme, odradjujemo posao, sto moze da bude opasno ako njih krene sut. Utakmica bez gostujucih navijaca, a bogami i bez domacih, svi se preselili u Pionir. :mrgreen: Jedino je ovaj majmun sto vristi ostao. Nikola odlican. :ok:

Voleo bih da mi neko objasni tu marketinsku caroliju kojom je neko uspeo da ubedi DIS i Ideu da budu istovremeno sponzori istoj organizaciji..:mrgreen:

Jedino je ovaj majmun sto vristi ostao.
Zeka, tj. Miša Tumbas za siromašne. :cool: Bio je on jedno vreme navijač Vojvodine (kojegod), dolazio u halu na Klisi i vrištao tamo pre 2 godine. Sad se opet vratio pod Čovićeve skute.

Loša utakmica skroz, pola nisam ni pogledao. Neko bezveze otaljavanje bez mnogo ideje, volje, igre.

PS: inače, poseta... Slika i prilika lige. Partizanu dozvoljeno da uvede 8 predstavnika kluba, štagod, zabranjeno za sve, da se ne remeti popodnevna razbibriga za Gazdu i Gospođu dok gledaju sinčića kako se igra košarke.

Poslednja izmena:
Jedino mi je drago sto je Milutinovic pokazao zube i lepo iskoristio minute. Zna on basket, za mene je potpuna misterija sta se sa njim desava. Deluje zapusteno, ali nemoguce da se cele sezone nije doveo u red.

Covic odigrao po principu "meni je tata kupio loptu". Gurovic mu se pravdao kad je napravio tehnicku :mrgreen:

Pominjao sam "vaterpolizaciju" sporta od strane širokog spektra brendova oko Crvene zvezde i političke moći. Danas je završena vaterpolizacija, klinci od 18 godina stukli veterane, šampione Evrope i šta sve ne. Čim nestane para za najskuplje igrače, krdo reprezentativaca, strance, itd, i kad opadne pritisak na nas sa te strane, gotovo je i u košarci na silu. Samo treba bolje okupljati talente, imati neku viziju za razliku od ovosezonskog krpljenja, i pre ili kasnije, sve dolazi na svoje... Možda može na silu, al kratko.

Bas sam na klupski sport i mislio. Naprave projekat, uguraju para koliko moze da stane i napravi se oko toga pompa samo takva (citaj "istorijski uspeh"). Prosle godine fudbal, sa sve sns tortom, pre dve su se vaterpolo utakmice prenosile live na svim portalima, kruzile slike Cece i Novaka sa utakmica itd. U cetvrtak mozes pogledati specijalno izdanje ivana ivanovica posveceno "istorijskom uspehu" kosarke, czt osvojila titulu, a da nije kup (mada je ovo treca regionalna titula tog tima, zavisi kako ko broji).

Гробари ЈУГ!!!
Mitrović GROBARČINA!

– Želim da konkretno pomognem košarkaškom klubu i zato ću uplatiti određenu sumu novca kako bih pomogao da se stabilizuje finansijska situacija u klubu. Partizanovac sam i to je moja obaveza, a ja apelujem na sve ostale sportiste iz crno-bele porodice da prepoznaju ovaj težak trenutak – rekao je Mitrović i nastavio u dahu.

– Mnogi od nas imaju dobre ugovore u inostranstvu i red bi bio da vratimo bar deo onoga što je Partizan nama dao. Nikada se nisam družio ni sa kim iz košarkaškog kluba, ali gledam utakmice. Dok sam živ navijaću za Partizan, a sada je vreme da zbijemo redove i pokažemo kakvi smo ljudi.

Pokrece se nova akcija za pomoc KKP, organizuju ljudi koji su organizovali i onu revijalnu utakmicu Grobari za nas. Kazu da ce se izadji sa konkretnom organizacijom za oko mesec dana. Bice dobro ako se sto vise javnih licnosti, kao sto je i Mitrovic, ukljuci jer oni mogu i vise da izdvoje nego obicni navijaci, a i akcija postaje masovnija nego kada se vodi samo preko drustvenih mreza.

Nema ništa od te akcije jer je vreme u kom živimo užasno teško za običnog građanina (navijača) ove zemlje. Ljudi krpe kraj s krajem a treba od svojih i usta svoje dece da odvoje da bi dali klubu. Da je neko drugo vreme pa da kažemo da je to realno ali sada ne verujem. Kada bi se uključili sporisti to bi bilo nešto realnije ali 4 miliona je ogromna suma. Svaka čast Mitru koliko god da uplati jer to mnogo znači jer će možda pokrenuti i druge uspešne sportiste iz Partizana da daju svoj doprinos.

Preteruju sa time da se ljudi odriču letovanja i ostala čuda. Kakvih petsto, hiljadu evra da ljudi daju, odakle i zašto na kraju krajeva? Svi koji volimo klub daćemo za ulaznice, kupiti neki dres, majcu, duks, priložiti 500 ili 1000 dinara, pa može i malo više, al 500e, što je mnogo mnogo je. Svako ko hoće treba da se pruži koliko može.

Ja da znam, najdarežljiviji i retki od nas običnih ljudi daju 100e max za te akcije, bilo za klub, bilo nešto drugo humanitarno.

A klub bi morao da se uključi u ovo, da napravi neku organizaciju, da se vidi kud pare idu, i to bi sigurno podstaklo još ljudi. Ovako, dok mi ne znamo ko pije a ko plaća, ko se koliko angažuje ili ne, mnogi će biti nepoverljivi.

Naravno da je 4mil nerealno i da se te pare ne mogu skupiti akcijama ni za 100 godina, licno smatram da bi i 100k bio ogroman uspeh (na onoj utakmici je skupljeno izmedju 40-50). Ali dobro je da se nesto desava, pa mozda neko koga trenutni banditi ne drze u saci odluci da vredi uloziti u tim koji ima toliku podrsku.

Ako realno pogledamo ti igraci koji igraju u Partizanu su sa masnim ugovorima za nas standard. Prosecan gradjanin ove zemlje te pare koje njima pisu na ugovoru mogu samo da sanjaju. Apsurdno je da neko ko ima crkavicu od plate daje za pomoc klubu i kosarkasima koji zaradjuju velike pare iako im te plate kasne.

Poslednja izmena:
Malo insajderski informacija:
Krenuli su ozbiljni pregovori o uklanjanju ovog coveka iz KKP.
I to bez obzira na ishod KLS. Ipak, iskusan kakav jeste Dule drzi par stihova u rukavu. Npr, klub mu duguje toliku cifru da u slucaju nasilnog izbacivanja Duleta na ulicu, on sam komotno moze da lupi katanac podizanjem tuzbe.
U slucaju da neko ne poveruje u ovo, ako ljudi smatraju da Dule blefira, setite se samo epizode sa CSKA, kada je zahtevao isplatu celog ugovora, i bio je spreman da godinu dana ne trenira i da se sudi da bi na kraju uzeo novce.
U interesu KKP je da se ovo resi mirno, da se Duletu zahvali na saradnji i upsesima a da se dovede novi trener - Dzikic se spominje kao prva opcija.
(Zdravko Colic, 8. maj 2015 14:09)
# Link komentara

Kakva bi to sreca za Partizan bila......Nazalost ne verujem u toliku srecu.
Mnogo miliona je pokradeno, mnogo miliona je oprano, mnogo miliona se jos ceka, sa pozicije predsednika sportskog drustva...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back