Jbt, zar ludilo ide do te mere da treba da se neko pravda zato što se pokoškao sa nekakvom huligančinom koja po cele utakmice provocira na mestu koje nije namenjeno hulgančinama?
Dal je ovo uopšte normalno...
Mislim da ga već imate u liku i djelu Dejana Milojevića.
Sasvim moguće, ali treba imati u vidu isto ono što imaš u vidu kad razmatraš Jokića, Dangubića, Miljenovića, Micića, kao pojačanje. Njihovi rezultati su statistika, to je komforna i neambiciozna sredina u kojoj je sve podređeno stvaranju cifara bez obaveza rezultata, trofeja, čak se i namerno izbegava prelazak na viši nivo, igranje u Evrokupu, itd. Partizan je potpuno drugačija sredina. Zato kažem da bi moralo proći mnogo vremena dok se trener (mora u startu biti dobar), prilagodi i uznapreduje, nemajući nikakvu rezervu u vidu jakog tima, kao što je imao Jovanović, kao što sad ima Radonjić. A to je sve neizvestan posao.
Meni je interesantan kao trener onaj naš čovek koji je uveo Nižnji Novgorod u EL, i trenirao Banvit. Samo ne znam zašto je dobio otkaz, kada je Banvitu sasvim dobro išlo ove sezone. Mislim da se zove Lukić.
PS: da se razumemo, da je ovo normalna situacija, posle decenije i po trofeja i uspeha, i ja bih bio za to da se polako razilazimo sa Duletom, on je uradio sve i ostao je samo inat, i ako uspe još štošta osvojiti, to će biti iz inata. Nama treba sveža krv svuda, novi početak još od prošle sezone. Ali, mislim da je savršeno jasno da KKP u slučaju odlaska Vujoševića čeka sudbina FKP, a to je instalacija Napredne vlasti koja će biti po volji gospodaru. Gak i slični će preuzeti klub. A onda možemo da idemo da gledamo vreću za udaranje od kluba. Vujošević je jedan od retkih koji ne da na klub, čak se i Danilović opasno približio većinskoj Srbiji, ako već nije u celini tamo.