KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е да је могло боље јесте али шта ћемо идемо даље.
Железнику свака част на победи заслужено, али играју врло прљаву кошарку.
Потез вечери:
Хвала Гаги хвала момци игранка без престанка, биће дана за мегдана.

Nisam ja pomenuo busenje guma, nego ti.
Mislim, na temi o KK Partizan i o utakmici polufinala plejofa lige, ti insinuiras i pricas o tome kako je neko na parkingu busio gume?

Pa zaboga Kole, i ti u svakom trenutku, i kad je utakmica i kad nije, pišeš o vernicima i nekim dugovima, pa te mi opet ispoštujemo i kao i obično preskočimo to što pišeš.

Sad ce ti zaslepljena rulja objasniti da je tako bilo. :rotf:

Kakvih idiota ima ovde, dzaba sto su Grobari. Treba da se stidite. Sramota me sto navijate za moj klub.

Iako si težak paćenik, oprostićemo ti, ipak si naš. ;) A ima nas raznih, pa tako ti okrećeš svoju mržnju i pljuvanje kako Partizan pobeđuje ili gubi, sad kad gubimo, ti mrziš nas. Koliko juče si bio raspoložen da delješ pantere. Izvini što smo te svi izneverili.

A to što si ti plaćen za posao, svaka čast. Samo što čisto sumnjam da si bio izložen ikada količini odgovornosti i stresu kao Pavlović ili drugi momci, pa i Vujošević. Ne bih rekao, slušajući šta pričaš, klasičan foteljaš.

Ha,ha... oće verovatno. A evo ga na konferenciji. Sada će kmečanje...

On bije i psuje, a zna se ko kmeči

410678_20593990b_iff.jpg

Nas će bez Dula pretvoriti u slabog protivnika, godine bi mogle proći dok nađemo i napravimo dobrog trenera. To bi oni i najviše želeli, a ja im svakako želim Radonju i dalje. Neće svake sezone biti toliko vilijamsa, šilbova i reprezentativaca, niti će prolaziti šta je prošlo u ovoj seriji. Može i na pare i na silu (tri godine im je trebalo da to dokažu), ali ne može dugo, opstaje samo kvalitet.

Mi treba pre svega da pojačamo struku po pitanju skautinga, selekcije i izbora mladih igrača. Nije slučajno što smo sa klincima osvojili dve titule, a sa ovim "matorcima" lipsali do kraja, i još se skrpismo nekako bez selekcije.
Znači, zovi Džileta, on uvek iskopa dobre koledž-igrače, nek ti da svoj drugi izbor. Sa Zalizanim sklopi neki dil za Zagorca i tako te. Napraviti mrežu prijatelja ili plati neke koji će da isprate sve to.
Nažalost, Milutinov će nas napustiti a tek je sad postao muškarac zahvaljujući nekolicini siledžija. Ostaje nam samo Vanja kao ozbiljan projekat, Kuzeloglu kao potencijal, Andrić kao neko ograničen na klupskog igrača, i to je sve. Kumove Bezbradog i Daloa da ne razmatram :mrgreen:

I da nam se ne ponavljaju greške u selekciji poput Muslija, ili nekih slabih karika tipa Gagić kog će menadžeri, tast ili Čović da izvaćare. Jbt, koliko nas je upropastilo što je on otišao... Malo sutra bismo bili ovako bušni pod košem. Bem ti blesavog čoveka... :lol:

Poslednja izmena:
Budimo realni, ovi će da traju dok ih bude država gurala, odnosno Gospodar.
Kada on jednog dana padne sa vlasti, oni će da spadnu na nivo Crvena zvezda Somboleda.

Što se nas tiče, nas će nastaviti da opstruriraju koliko je to moguće i to treba izdržati.
Ono što ne valja, to je što se Dule ne miriše sa par menadžera, a i određeni igrači za koje se mislilo da će napredovati, nisu to učinili.

Ali dobro, ima vremena za to.
Da prođe ova domaćica, pa ćemo videti na čemu smo.

Jadno je koliko EL daje para takmicarima u poredjenju sa fudbalskim pandanima(LS i EL).
Наравно да је јадно али то је када Евролигу не води Фиба већ Улеб.
Свака победа 7000 евра, па толико треба да се оде на неко гостовање у Барселону или Литванију!
Још се неки пале на паре од ЕЛ свашта.

Исто ко и досада.
Видим Фмп ће узети велике паре од ЕЛ, 500 000 евра и то ако освоји такмичење где ти живиш синко!:rotf:

Ajd ne lupetaj.

- - - - - - - - - -

Наравно да је јадно али то је када Евролигу не води Фиба већ Улеб.
Свака победа 7000 евра, па толико треба да се оде на неко гостовање у Барселону или Литванију!
Још се неки пале на паре од ЕЛ свашта.

Pa vama onda EL i ne treba. Pa što onda umalo izginuste, sve sa Dulom.

- - - - - - - - - -

Ali dobro, ima vremena za to.
Da prođe ova domaćica, pa ćemo videti na čemu smo.

Pa na katancu ste.

Kako je ove godine kiselo grozdje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hahaha::hahaha:

Meni uopste nije smesno to sto je Partizan izgubio.
To je zalosno, smesno je kakve vi konstrukcije pravite iz toga, omalovazavajuci klub koji vas je izbacio.

Naravno, moram reci da mi je drago jer je konacno porazen taj bezobrazni, pljackaski i siledzijski pristup u nasoj kosarci.
I da ce sutra kada se strasti smire mnogi vernici poceti da misle svojom glavom, sto moze rezultirati oslobadjanju KK Partizan od ovih stetocina.

Ajd ne lupetaj.
Pa vama onda EL i ne treba. Pa što onda umalo izginuste, sve sa Dulom.
Него колико сте добили од ЕЛ ове године, шта каже Чоки?
Па изгинућемо ми и у нашој лиги против Човићевог државног пројекта али сем неког престижа ни од ње нема никакве вајде.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back