KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па изгинућемо ми и у нашој лиги против Човићевог државног пројекта али сем неког престижа ни од ње нема никакве вајде.

Ne vredi ništa u ovom trenutku, al jednog dana će se gledati ko je osvajao titule, a ne ko je učestvovao u EL.
Al sad su svejedno favoriti, ovo je velika psihološka barijera bila za njih. Možda im neće trebati ni "logistika" za mlaćenje uz amin kao sada, a mi ćemo se možda i odreći nekog igrača (Akojon) ako nam to ugovor dozvoljava.

Poslušajte vrsnog stručnjaka :hahaha

Moderatori, ne morate brisati moj odgovor, zar moram dvaput da pišem?

Ovaj klinja sa tribine je pobrkao lončiće, ja sam se sa jednim kolegom pričao o Dženkinsu i Blažiču. To što je on umislio da ja pričam o Vilijamsu nije moj niti naš problem.

- - - - - - - - - -

Pazi, karma je čudo, pa mu se možda taj toliko priželjkivani katanac obije o glavu.
Još mu zvecka onaj prošli katanac u glavi, pa zato sve to.
A šta će biti sa ovom, ko zna, sve zavisi od raspoloženja vrhovnog vladara.

Evo s kim se tuko Vujosevic

aba3-23.jpg

11050727_1112226625461526_8483941321127280098_n.jpg

Nije mi jasno ko je taj lik i zasto se stalno vucara sa predstavnicima Zvezde? Vec je napravio incident sa voditeljkom B92 kada joj je uzeo sundjer sa mikrofona a sada se izdrao Duletu na uvo. Ocigledno da mu je omoguceno da moze da se izivljava uz blagoslov celnika Zvezde. Bas bih voleo da vidim sta ce reci za ovo ili ce ocutati kao Terzic. Mada je najveca mogucnost da kazu da je Dule napao njega nevinog a da se on samo branio...

Pa ima ih otprilike dve vrste, ove badže su manjeg rasta i nabijeniji, verovatno je kriterijum da stasom liče na gazdu i njegovog naslednika (setite se onog iz Železnika što je prilazio da se svađa i obračunava sa igračima), a ovi drugi su viši i regularnijeg izgleda, jbg, ne može zet jedne takve kuće da izgleda zdepasto, mora da bude makar malo naočit. Ali zajedničko im je da su to, kako gazda kaže, "sve fakultetski obrazovani momci", a jedan član nas je informisao danas ovde da među njima ima i Nobelovaca. :cool:

Šteta, bila je prilika da se ove godine napravi čistka i da klub sačuva snagu za onaj trenutak koji će doći kad Gospodar i brat padnu, pa povuku i Zvezdu sa sobom (setite se kad su padali Đilas i Žika Pauk) ... Sad treba proceniti ko nam treba da bi bili bolji od Metalca i Mege, a ostalim se zahvaliti i krenuti u formiranje ekipe oko Vanje Marinkovića, Đumića i Kulezoglua za sledeću sezonu...
Pre nekih 15 godina, kad je Budućnost kupila sve što je mogla, bili smo u sličnoj situaciji. Onda su u klub ušli Divac i Danilović i stabilizovali situaciju. Partizan ima mnogo velikih imena, valjda će se neka skupiti i postaviti klub na noge za sezonu-dve...
U slučaju da se to ne desi preti nam katanac. Šta da se radi, tako je kako je...

sta radi , da li bi ti ili neko drugi radio kod nekog a da ti ne plati

svaki klub treba da placa svoje igrace

a u vezi tuce ,vidi se na snimku da covek razgovara telefonom ,dule se vraca i udara ga.

A sto mu se izdrao na uvo to nisi video? :D Taj lik je inace jako problematican. To je neki Stevan Sojic, jedan od vidjenijih na severu i prilicno problematican lik, clan Belgrade Boysa. On i onaj debeljko sto je usao na parket da se obracuna sa Pavlovicem kada se igrao derbi u Zelezniku kada je bilo svega i svacega su se sukobili u tunelu sa Duletom i Pavlovicem iz Zvezde. Debeljko je vozac Zvezde. Isti Sojic je iscupao mikrofon novinarki B92 ispred Terzica kada su snimali emisiju Informer o fudbalskim malverzacijama. Isti taj se sada nasao u tunelu Pionira iako je zabranjeno za navijace Zvezde da prisustvuju utakmici. Optuzivan za nasilnicko ponasanje sa Bogdanovim i Dragasom. Da Dule ga je udario iz cista mira a ovaj nevinasce je samo pricao telefonom.

Poslednja izmena:
Jbt, zar ludilo ide do te mere da treba da se neko pravda zato što se pokoškao sa nekakvom huligančinom koja po cele utakmice provocira na mestu koje nije namenjeno hulgančinama?
Dal je ovo uopšte normalno...

Mislim da ga već imate u liku i djelu Dejana Milojevića.

Sasvim moguće, ali treba imati u vidu isto ono što imaš u vidu kad razmatraš Jokića, Dangubića, Miljenovića, Micića, kao pojačanje. Njihovi rezultati su statistika, to je komforna i neambiciozna sredina u kojoj je sve podređeno stvaranju cifara bez obaveza rezultata, trofeja, čak se i namerno izbegava prelazak na viši nivo, igranje u Evrokupu, itd. Partizan je potpuno drugačija sredina. Zato kažem da bi moralo proći mnogo vremena dok se trener (mora u startu biti dobar), prilagodi i uznapreduje, nemajući nikakvu rezervu u vidu jakog tima, kao što je imao Jovanović, kao što sad ima Radonjić. A to je sve neizvestan posao.

Meni je interesantan kao trener onaj naš čovek koji je uveo Nižnji Novgorod u EL, i trenirao Banvit. Samo ne znam zašto je dobio otkaz, kada je Banvitu sasvim dobro išlo ove sezone. Mislim da se zove Lukić.

PS: da se razumemo, da je ovo normalna situacija, posle decenije i po trofeja i uspeha, i ja bih bio za to da se polako razilazimo sa Duletom, on je uradio sve i ostao je samo inat, i ako uspe još štošta osvojiti, to će biti iz inata. Nama treba sveža krv svuda, novi početak još od prošle sezone. Ali, mislim da je savršeno jasno da KKP u slučaju odlaska Vujoševića čeka sudbina FKP, a to je instalacija Napredne vlasti koja će biti po volji gospodaru. Gak i slični će preuzeti klub. A onda možemo da idemo da gledamo vreću za udaranje od kluba. Vujošević je jedan od retkih koji ne da na klub, čak se i Danilović opasno približio većinskoj Srbiji, ako već nije u celini tamo.

Poslednja izmena:
Keeper se izgubio.... Mogu misliti kakvu si košmarnu noć imao.

Jbt, ladno ovo još stoji. :mrgreen:

Moram priznati, zaspao sam tek posle 15 minuta, a inače kasno ležem bez obzira dal ustajem u 8 ili produžavam do 10-11. Naravno, zbog obaveza, u 8 jutros, al' 5 sati je sasvim dovoljno. Priznajem, toliko sam ojađen da sam rešio da se počastim novim telefonom, posle preko 3 god istog. Sad ću nazvati čoveka, da skrenem crne misli. :mrgreen:

Ti? Mora da si lalao kao i kolega, i probudio se mokrih gaća. Sve je to normalno u pubertetu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back