KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisu igrali kao p*cke nego su se borili muški, do kraja. ;) Uradili su svoj posao bolje nego što ćeš ti ikada. Svoj.
Nije bilo dovoljno, i to je to.

Ne lupetaj i ne blamiraj se. Ja svoj posao odradjujem iz dana u dan. Placen sam uredno za to i sve je o.k., momcino. ;)

Jeste, pogotovo doticni je igrao muski, hahahahaha....3 slobodna bacanja, to je njegov ucinak. :rotf:

Preuzeo je odgovornost, videlo se. :lol:

Nemoj vise da odgovás, mislim da stvarno nema smisla. Osim Murica i Dragana i donekle Milutinova i Macvana - ostalo sve jajare obicne. To treba reci otvoreno. Kad ja kao zagrizeni Grobar to Kazem - onda sta dalje da se objasnjava? Batali me suplje price.

Sudije navlačile za nas, zato smo prošli :lol:

Sad ce ti zaslepljena rulja objasniti da je tako bilo. :rotf:

Treba da se stidite. Sramota me sto navijate za moj klub.

- - - - - - - - - -

Momci su odigrali kako su mogli. Zvezda ima jaču ekipu, ekipu koja je trebala da se bori za f8 EL. Imaju dužu klupu, imaju 4 pleja, a mi nemamo nijednog i to je dovoljno...

Pavlovic je izvukao maksimum...3 slobodna bacanja, koja je ubacio. Svaka mu cast. Hahahahahaha....daj bre, koga vi zajjebavate????

Poslednja izmena od moderatora:
Valjda je on predsednik Crvene zvezde Somboled, ako se ne varam.

Ne, Čović je predsednik te Zvezde. Ovaj je upravnik tog UPPR-a, čuvar zamrzivača, Čovićev ponizni sluga, ljiga od čoveka. Preko njega je Čović i ušao.

Što se serije tiče, ono juče nas je ubilo, umesto da im "uzmemo srce", oni su nama. Rotacija nam je uništena psihičkim izbacivanjem Pavlovića iz serije i Akojonom, koji je prekasno doveden iz nekošarkaške sredine da tako kažem, i nismo mogli da ga iskoristimo. Samo nam je štetio, i to debelo.

I večeras smo ih imali na početku, ubacili u ritam, ali je ušao Pavlović - Kalinić mu je iščačkao loptu i bacio se kao pokošen (slično kao Lazić na kraju iznudio faul Milosavljevića), a onda su usledili promašaji. Sudije su promenile kriterijum u odnosu na juče, bar donekle da može da se igra košarka, a on je glavom ostao u jučerašnjoj utakmici, i počeo je sa faulovima i promašajima. Upropastio nam je to vođstvo i nalet. I dalje smo imali svoju igru, ali džaba kad niko nije uspeo da povuče i isprati Murića i momke koji su se dobro borili. Do kraja se to pretvorilo u rutinsko odrađivanje i korišćenje šire rotacije, teranje na teško zarađene poene dok ti ubacuješ sveže igrače, jedan kalibar Vilijamsa da te dokusuri, i slično.

Žao mi je što ispadamo od ovakvih siledžija, al šta je tu je. Miran sam bar što su nas na kraju sportski dobili, kad već nisu mogli ranije, kamo sreće da je ovako bilo i juče, da ti ne bude krivo.

Ostaje mi samo da žestoko navijam za Cedevitu u Podgorici, jer će jedino tako finale biti sportsko i gledljivo. Nemam nameru pogledati seriju između dva bratska VOLI kluba sa njihovim gazdama...

Odigrali su koliko su mogli. Neki su stavili sebe ispred kluba i na taj nacin su vise stetili nego bili od koristi. Pre svega mislim na Pavlovica. Ima kvalitet da bude najbolji ali u glavi mu nesto fali. Stavio je neku svoju osvetu u prvi plan da se obracunava sa onima koji ga provociraju umesto da im uzvrati istom merom i da im pokaze kako se igra kosarka. Najgore je sto ga Dule trpeo a nije smeo to da radi. Igramo sa jednim centrom bukvalno, bez pravog pleja. I kako da igras protiv ekipe koja je popunjena na svakoj poziciji jednako kvalitetnim igracima? Ovo je mozda maksimum od ove ekipe.

Evo snimka. Iza Mitrovica se vidi kako Dule udara nekog drugog a taj Pavlovic je bio pored koji se rvao sa nekim drugim verovatno iz Partizana. Onda je usla zandarmerija i razdvojila ih.

Pa i ja bih popizdeo kada vec drugu godinu za redom ne mogu da ukradem od drzave neko milionce evrica.
Inace....Pavlovic kao pravi pecaros.Uzeo pare Partizanu a ustvari igrao za Zvezdu.

Kalinicu mu uzeo dve zive lopte iz ruku..kukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
Macvan dva puta na istu foru pu.si od Vilijamsa, i jos se onako "pametno" cudi sta je bilo........leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Pa morao je Dule da trpi Pavlovića, ko će da igra a da vodi igru. On i Džoš su to morali, ali nisu, jbg.

I ne zaboravite da je ta Pavlovićeva klinačka psiha omogućila da on i zaigra u Partizanu, umesto da ladi onu stvar ili zaradi nešto pred penziju. To ga je i koštalo sada, na kraju, ali nije da nam nije ništa dao. Ove sezone malo, ali prošle dosta. Da smo imali više sreće ili pameti pre godinu dana protiv Cedevite, on bi bio junak.
Jbg, tako to ide, ponekad ne možeš imati sve.

Verovatno.
Juče su ih sklonili iz Pionira, pa su ljudima bušili gume na parkingu.

Sad ovo...

Ja sam ubedjen da bi zbog tog busenja guma, ovu utakmicu trebalo ponoviti.
Kakav je to nacin da se na parkingu buse gume?.
To je garant licno Covic naredio, da se navijaci umore menjajuci gume, te da ne mogu sutradan da navijaju iz sveg glasa.

Ja sam ubedjen da bi zbog tog busenja guma, ovu utakmicu trebalo ponoviti.
Kakav je to nacin da se na parkingu buse gume?.
To je garant licno Covic naredio, da se navijaci umore menjajuci gume, te da ne mogu sutradan da navijaju iz sveg glasa.

Ne, Vujošević je u poluvremenu izašao iz hale i probušio gume, da bi posle mogao da okrivi Čovića.
Tebi Kole ništa ne može da promakne.
Pravi si Poaro...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back