svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Sudije navlačile za nas, zato smo prošli 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu igrali kao p*cke nego su se borili muški, do kraja.Uradili su svoj posao bolje nego što ćeš ti ikada. Svoj.
Nije bilo dovoljno, i to je to.
Uvrede bez icega? Hoces reci da nema razloga i osnova?? Nemoj me zasmejavati.
Igrali kao p*cke najvece i treba da budu prozvani (izuzetke sam naveo).
Sudije navlačile za nas, zato smo prošli![]()
Momci su odigrali kako su mogli. Zvezda ima jaču ekipu, ekipu koja je trebala da se bori za f8 EL. Imaju dužu klupu, imaju 4 pleja, a mi nemamo nijednog i to je dovoljno...
Valjda je on predsednik Crvene zvezde Somboled, ako se ne varam.
Evo snimka. Iza Mitrovica se vidi kako Dule udara nekog drugog a taj Pavlovic je bio pored koji se rvao sa nekim drugim verovatno iz Partizana. Onda je usla zandarmerija i razdvojila ih.
Evo snimka. Iza Mitrovica se vidi kako Dule udara nekog drugog a taj Pavlovic je bio pored koji se rvao sa nekim drugim verovatno iz Partizana. Onda je usla zandarmerija i razdvojila ih.
Kao što rekoše ovi iz Blica, više djeluje da su Vujošević i Pavlović na istoj strani![]()
Prema prvim informacijama iz Pionira nastradao je Mirko Pavlović, ali se ispostavilo da se Vujošević tukao sa nekim od navijača Crvene zvezde koji se nekako "snašao" i ušao u dvoranu Pionir.
Koliko se vidi na onom snimku, nisu se Pavlović i Dule tukli, već je svako imao poseban fajt sa zasebnim protivnicima.
Prema prvim informacijama iz Pionira nastradao je Mirko Pavlović, ali se ispostavilo da se Vujošević tukao sa nekim od navijača Crvene zvezde koji se nekako "snašao" i ušao u dvoranu Pionir.
Ma to su članovi uprave, za koje se Radonjić zabrinuo. Ebem ti, od koga mi ispadosmo, sad mi opet krivo.![]()
Ma to su članovi uprave, za koje se Radonjić zabrinuo. Ebem ti, od koga mi ispadosmo, sad mi opet krivo.![]()
Mačvan, Milutinov, Milosavljević su odigrali muški ali Pavlović kriminalno. Čovek ima debeo problem u glavi.
Verovatno.
Juče su ih sklonili iz Pionira, pa su ljudima bušili gume na parkingu.
Sad ovo...
Ja sam ubedjen da bi zbog tog busenja guma, ovu utakmicu trebalo ponoviti.
Kakav je to nacin da se na parkingu buse gume?.
To je garant licno Covic naredio, da se navijaci umore menjajuci gume, te da ne mogu sutradan da navijaju iz sveg glasa.
Ne, Vujošević je u poluvremenu izašao iz hale i probušio gume, da bi posle mogao da okrivi Čovića.
Tebi Kole ništa ne može da promakne.
Pravi si Poaro...