KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajmo ovako, mi smo letos prodali igrače u vrednosti od 2 miliona evra, da li ste vi skupili toliko u 21.veku?

Da je Partizan prodao igrace za toliku vrednost, onda bi ta dva miliona imao na racunu(makar u jednom trenutku pre vracanja dugova)?

ZASTO NEMA?
Vujosevic kaze da NEMA NI DINARA, sem za dve plate Murica.

I kako se odjednom pojavise pare za Macvana?

Odluci se jednom....Jel` Partizan prodao igrace za dva miliona evra, pa sad ima te pare , ili je te pare pojela maca, pa ih malo ima malo nema?

@kole&bren: ako mi zaradimo 2 miliona a dužni smo nešto više od toga, pa kako nam pare stižu (u ratama) one se koriste za vraćanje dugova, pa nam ništa na kraju ne ostane, jel ima jos nesto što treba da se nacrta? Što se tiče veličine duga, pa nije 16 miliona pa da se čudite, iako se kod nekih toliki dugovi jednostavno izgube u papirima mi nesposobni ih eto vraćamo

@kole&bren: ako mi zaradimo 2 miliona a dužni smo nešto više od toga, pa kako nam pare stižu (u ratama) one se koriste za vraćanje dugova, pa nam ništa na kraju ne ostane, jel ima jos nesto što treba da se nacrta? Što se tiče veličine duga, pa nije 16 miliona pa da se čudite, iako se kod nekih toliki dugovi jednostavno izgube u papirima mi nesposobni ih eto vraćamo

Koliko sam ja upoznat Partizan NIJE prodao igrace za 2 miliona evra ove godine(prosle).

Ako Bogdanovic, tacnije Bogdanovicev ugovor NIJE iskljucivo vlasnistvo Partizana, onda ne moze Partizan da ga proda,nego ga prodaje zajedno sa vlasnikom drugog dela ugovora..
I svakako ne moze da inkasira 2 miliona od toga.
Sto se tice duga Partizana on je svakako vec danas iznad tih 16 miliona koje spominjes.......
Eto, spekulisem, nagadjam, sanjam kako god bilo, ali eto..Videces i sam kad dodje vreme.
Koliko sutra bez da sekunde razmisljaju uprava Partizana bi pristala i sprovela isto ono sto je i Zvezda uradila.
Ali ima mali"problemcic" u svemu tome......Postace javno sve sto su poslednjih godina radili, pa ce se neko setiti da taj i toliki dug namiri od onih koji su te pare isisali iz Partizana.

Poslednja izmena:
Znam ja te tvoje "činjenice" tipa izjava nekog bankara od pre 5 godina gde i ne pominje cifre i nakon koje se sklopi sponzorski ugovor na ime tog duga. Batali te gluposti.

Izjave tih bankara su POTVDJENE, time sto je Partizan vec u dva navrata REPROGRAMIRAO svoj dug prema Marfin banci a zauzvrat ustupio reklamni prostor banci.
O tome se cak uprava Partizana hvalila po stampi.
Ali to je samo jedan delic, jer je u pitanju jedan kredit i jedna banka.
Sam intelektualac je u jednom intervjuu rekao kako tih kredita ima vise , u vise banaka.

Tek sad sam ugledao boldovano.
NIJE na dug nego na godisnju kamatu na taj dug, cime se dug reprogramira

Poslednja izmena:
Odbranu od suta za tri nemamo. Na poluvremenu smo primili 8 ili 9 trojki. To je nenormalno. A Daloa lepe kako stignu. 4 puta su ga blokirali.
Klasična priča prethodne dve sezone, zbog koncentracije, neuigranosti, klinaca... Mihajlo ne zna da zaobiđe blok, Vanja preslab da uopšte prođe blok, Dalo dekoncentrisan... Izigraju nas lako, dolaze do čistih situacija. Mi jednostavno sami razigravamo svoje protivnike, pa onda počnu ubacivati šta hoće u koš. No, to je najmanja briga, to će se srediti do početka sledeće godine kao i uvek, veća briga je koliko momci ne mogu da kanališu energiju nego im svako može posejati strah i zgaziti ih, sprdati se sa njima... Jedino Gagić i Edo su tu "iskusni"... Tepara je van forme, za njega ne brinem, al Luka je ono... čovek je trenutno rekreativac. A ovim momcima baš trebaju iskusniji da ih povuku.

Sve ovo liči na onu Pešićevu Divu koju su svi redom gazili dok nisu očvrsnuli i postali vrlo pristojna i tvrda ekipa, i sve se to može upristojiti dobrim radom, ali tada će biti kasno za plej-of... Mačvan, eventualno pojačanje i što je najvažnije Gagi, će srediti neke stvari po pitanju vođenja ekipe, energije i što je najvažnije suvog kvaliteta. Ovo nažalost nije ona ekipa od pre 3 sezone za koju se samo čekalo da proradi. Ovde nema previše talenta... nema od čega šta praviti, zato su nam neophodni Maki, Gagi i još jedan a da ima određeni kvalitet, ne Kuzeloglu ili Dalo.

Bezbradica odličan danas, inače. Kad bi mogao svaku utakmicu ovako...

Kao što rekoh već, "Makedonac" blizu potpisa :D

I onaj vaš navijač za kog znam da ima dobre informacije tvrdi isto.

Ne znam, naravno da bih voleo, ali ne sviđa mi se. Sve i da je bednih 300,000e (za njega), puno je za tim u dugovima. Suv kvalitet i motor ekipe nam svakako treba.

Jedino ako se Dule odrekao nekog Lubarde. :mrgreen: Kad bi...

Inače, sledeći protivnik nam je Banvit, zadnjih godina vrlo solidna ekipa. Danas su pobedili Galatasaraj (koji je potpuno van forme, iako ima kvalitet), i za nas su klasa iznad.

Poslednja izmena:
Ми "морамо" кренути узлазном путањом,што се тиче игре.
Горе од овога тешко да може.
Јер ипак имамо каква-таква имена,која гарантују да када се то још затегне(плус наравно ових пар који тек да заиграју),да нећемо бити баш да нас газе са 30 разлике.Напротив,...
једино се плашим да не буде касно то буђење...Некаква шок терапија би требала,али мислим да одлазак ДВ у овом тренутку није добар.Барем још неко време.
Од свих који су се "враћали" у Партизан,за мене је највеће изненађење Лука Богдановић.Непријатно.Зашто игра овако,не знам.
П.С Овакву игру Олимпија неће поновити скоро.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back