KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znali ste i za Vilijamsa i Dzenkinsa i sve ostale a ne znate za Mačvana. Čudno.

Mene ne interesuje kolike su im plate. Mene zanima odakle gazda Covicu tolike pare da plati te igrace. Da li su to pare koje su nestale kada je on bio ministar. To su moje, tvoje, nase pare. Pare iz budzeta Srbije. A da li Dzenkins i Vilijams prima milion ili deset miliona bas me briga.

Mene ne interesuje kolike su im plate. Mene zanima odakle gazda Covicu tolike pare da plati te igrace. Da li su to pare koje su nestale kada je on bio ministar. To su moje, tvoje, nase pare. Pare iz budzeta Srbije. A da li Dzenkins i Vilijams prima milion ili deset miliona bas me briga.

Koliko sam shvatio ti se zoves navijacem Partizana?
Ako je to tako, zar ti onda nije vaznije sta se dogadja u Partizanu, od svega drugog?

Naravno, i mene zanima odakle pare Zvezdi, i ja bih zeleo da znam pozadinu njihovih finansija.
Ali mi je uvek bilo vaznije i bitnije to na kakvim nogama stoji Partizan, kakve su njegove finansije, d ali se u Partiznau krade, otima, parazitira....

Zbog cega je tebi odjednom toliko vazno sve u vezi Zvezidnih finansija?
Nepoznavanjem stanja kod njih , ti pokusavas da pravdas godine i godine otvorenog obmanjivanja celokupne javnosti i parazitiranja na grbaci drzave od strane aktuelne uprave Partizana?

Imas li ti nekih dokaza, ili cak nekih naznaka da je Zvezda dobila pare od drzave, posebno o iznosu koji ti zagovaras, tj. na nivou onoga sto je Partizxna dobijao onih godina kada je neprikosnoveno jasio drzavu, i pored velike prodaje igraca svake godine, i stalno ispunjenih tribina?
Ja to nisam video, a na drugojh strani sam plasticno DOKAZAO da ili Vujosevic i uprava Partizana LAZU, ili je Macvan ***** koji potpisuje nesto na svoju stetu(sta mislis da je verovatnije)?

Poslednja izmena od moderatora:
Veselin Vučković ‏@Veskooooo 3m3 minutes ago
Господин Мачван: "Могу себи да приуштим тај гушт да играм из љубави за Партизан. Мени је част и увек ће ми бити част да будем део Партизана"

Novinar Žurnala. Inače, objavio je na forumu i za koje će pare igrati, al mislim da će svako ko zna gde da traži videti, ja neću prenositi zbog dežurnih trolova sa kojim ne bih delio prostor a kamoli informacije.

Koliko sam shvatio ti se zoves navijacem Partizana?
Ako je to tako, zar ti onda nije vaznije sta se dogadja u Partizanu, od svega drugog?

Naravno, i mene zanima odakle pare Zvezdi, i ja bih zeleo da znam pozadinu njihovih finansija.
Ali mi je uvek bilo vaznije i bitnije to na kakvim nogama stoji Partizan, kakve su njegove finansije, d ali se u Partiznau krade, otima, parazitira....

Zbog cega je tebi odjednom toliko vazno sve u vezi Zvezidnih finansija?
Nepoznavanjem stanja kod njih , ti pokusavas da pravdas godine i godine otvorenog obmanjivanja celokupne javnosti i parazitiranja na grbaci drzave od strane aktuelne uprave Partizana?

Imas li ti nekih dokaza, ili cak nekih naznaka da je Zvezda dobila pare od drzave, posebno o iznosu koji ti zagovaras, tj. na nivou onoga sto je Partizxna dobijao onih godina kada je neprikosnoveno jasio drzavu, i pored velike prodaje igraca svake godine, i stalno ispunjenih tribina?
Ja to nisam video, a na drugojh strani sam plasticno DOKAZAO da ili Vujosevic i uprava Partizana LAZU, ili je Macvan ***** koji potpisuje nesto na svoju stetu(sta mislis da je verovatnije)?

Covece ti si opterecen finansijama klubova. Mene zanimaju rezultati, igra, atrakcije, navijanje sve lepo sto cini kosarku sportom. Mene sport interesuje ne ekonomija. Uopste ne vidim kako si ti uspeo iz mog komentara da nadjes da sam ja napisao da je Zvezda dobila pare od drzave? Procitaj ponovo moj predhodni post pa razmisli. Koji iznos ja zagovaram o cemu ti pricas?

- - - - - - - - - -

Pre mesec ipo:

#samokažem

Lepo si napisao pre mesec ipo. :whistling:

Razumimo komšijske navijače, oni ne znaju, a mi znamo, šta znači "praviti se Toša":

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić takođe je istakao da su informacije o prelasku Milana Mačvana u redove crno-belih neistinite i da nije bilo razgovora s krilnim centrom.
- Nemam komentar, to nije tačno, nije bilo nikakvih pregovora s njim - rekao je kratko Todorić.

Za one koji ne razumeju, nije reč o tome da li se tad pregovaralo ili ne, nego da se Mačvan na pitanje o vraćanju u Partizan smejao, a sad kad je video da će ostati bez ugovora, potencira se platonska ljubav :lol:

Ne kažem ja da on ne voli Partizan uopšte, nego da je ispao malo kontradiktoran sa ovom izjavom. Opušteno, ne morate na svaku da skačete, primite nekad i šalu :lol:

Za one koji ne razumeju, nije reč o tome da li se tad pregovaralo ili ne, nego da se Mačvan na pitanje o vraćanju u Partizan smejao, a sad kad je video da će ostati bez ugovora, potencira se platonska ljubav :lol:

Ne kažem ja da on ne voli Partizan uopšte, nego da je ispao malo kontradiktoran sa ovom izjavom. Opušteno, ne morate na svaku da skačete, primite nekad i šalu :lol:

Mozda je cekao bolju i bogatiju ponudu a mozda je i imao a za malo vecu od Partizanove pa je pristao da bude u svojoj zemlji i gradu blize svojima. Nisu toliko bitne pare ako nije velika razlika a imas mnoge pogodnosti koje mozda ne bi imao u inostranstvu. Pre svega prijatelje, roditelje, hranu... Ja barem tako razmisljam.

Covece ti si opterecen finansijama klubova. Mene zanimaju rezultati, igra, atrakcije, navijanje sve lepo sto cini kosarku sportom. Mene sport interesuje ne ekonomija. Uopste ne vidim kako si ti uspeo iz mog komentara da nadjes da sam ja napisao da je Zvezda dobila pare od drzave? Procitaj ponovo moj predhodni post pa razmisli. Koji iznos ja zagovaram o cemu ti pricas?

- - - - - - - - - -

Lepo si napisao pre mesec ipo. :whistling:

Mene zanima odakle gazda Covicu tolike pare da plati te igrace. Da li su to pare koje su nestale kada je on bio ministar. To su moje, tvoje, nase pare. Pare iz budzeta Srbije.

Sta je od ovoga tacno?
Boldovano ili........
Sad te interesuje jedno, pa drugo, pa pljujes jedno, pa te ne interesuje drugo......Pa izjasni se jendom sta te interesuje.....

Mene interesuje PARTIZAN, i zelim da tamo prestane da se krade.
A tebe to ne interesuje?

Poslednja izmena:
Могу себи да приуштим тај гушт да играм из љубави за Партизан. Мени је част и увек ће ми бити част да будем део Партизана

Kako bi to lepo , i ISTINITO bilo, kada bi taj njegov dolazak i OVA IZJAVA bili datirani za avgust ili pocetak septembra recimo.....Ovako.......Doduse vernike mozes u sve ubediti, pa ce i ovo proci bez problema.....

Sta je od ovoga tacno?
Boldovano ili........
Sad te interesuje jedno, pa drugo, pa pljujes jedno, p[a te ne interesuje drugo......Pa izjasni se jendom sta te interesuje.....

Mene interesuje PARTIZAN, i zelim da tamo prestane da se krade.
A tebe to ne interesuje?

Opet ti kazem i ne ponavlja mi se vise. To boldovano me zanima. A da li je Macvan placen od Vujosevicevih para, od Danilovicevih, od poklonjenih, od sponzora itd. me ne zanima toliko. Interesuje me i odakle Covicu novac da placa igrace koji vrede mnogo vise nego sto bilo koji klub u Srbiji moze da priusti. Da ti uprostim, zanima me da li su to pare koje su ukradene iz budzeta za KiM ili privatne. Ako su privatne ili od sponzora bas me briga za njih. A ako su iz budzeta to su kao sto sam vec rekao i moje i tvoje i svih ostalih gradjana Srbije.

Mozda je cekao bolju i bogatiju ponudu a mozda je i imao a za malo vecu od Partizanove pa je pristao da bude u svojoj zemlji i gradu blize svojima. Nisu toliko bitne pare ako nije velika razlika a imas mnoge pogodnosti koje mozda ne bi imao u inostranstvu. Pre svega prijatelje, roditelje, hranu... Ja barem tako razmisljam.

Znaci ipak je dobio ponudu od Partizana?
Znaci ne igra iz ljubavi prema Partizanu?

Cek`, odakle pare za to, kada pre neki dan Vujosevic JASNO rece, da nemaju ni dinara, i da je besparica TOLIKA da su jedino Muricu dali dve plate, a SVIO OSTALI nisu dobili NISTA?

Jedino što ti ide u prilog tome što želiš reći je što je rekao da ni neće igrati za KKP. A to za smejanje neću ni da komentarišem. Prvo, jedno je smejati se od iznenađenja, a drugo podsmevati se nekoj ideji. Treće, to su naši novinari, Telegraf, itd - ko zna šta je zaista doslovce rekao i da li se uopšte smejao.

Opet ti kazem i ne ponavlja mi se vise. To boldovano me zanima. A da li je Macvan placen od Vujosevicevih para, od Danilovicevih, od poklonjenih, od sponzora itd. me ne zanima toliko. Interesuje me i odakle Covicu novac da placa igrace koji vrede mnogo vise nego sto bilo koji klub u Srbiji moze da priusti. Da ti uprostim, zanima me da li su to pare koje su ukradene iz budzeta za KiM ili privatne. Ako su privatne ili od sponzora bas me briga za njih. A ako su iz budzeta to su kao sto sam vec rekao i moje i tvoje i svih ostalih gradjana Srbije.

Ja moram da ponovim posto ti u dva komentara kazes dve razlicite stvari.
Pa cisto da razjasnimo odakle to i sta je istina......

Znaci NE ZANIMA te od kojih je para placen Macvan, iako Vujosevic dva tri dana pre toga JAVNO rece da Partizan nema ni dinara?

A zanima te od kojih je para placen Vilijams?

I ti sebe zoves navijacem Partizana?
Tuzno na sta je Partizan spao.....

Mada, posle deceniju i po silovanja intelektualca(ne sportskog, to je poseban deo) i lobotomisanja "navijaca", stvaranja amtosfere mrznje u sportu, i nije cudo kakve je "navijace" iznedrio......

Ja moram da ponovim posto ti u dva komentara kazes dve razlicite stvari.
Pa cisto da razjasnimo odakle to i sta je istina......

Znaci NE ZANIMA te od kojih je para placen Macvan, iako Vujosevic dva tri dana pre toga JAVNO rece da Partizan nema ni dinara?

A zanima te od kojih je para placen Vilijams?

I ti sebe zoves navijacem Partizana?
Tuzno na sta je Partizan spao.....

Mada, posle deceniju i po silovanja intelektualca(ne sportskog, to je poseban deo) i lobotomisanja "navijaca", stvaranja amtosfere mrznje u sportu, i nije cudo kakve je "navijace" iznedrio......

Ma covece boziji dal me ti zajebavas ili sta?
Mene zanima jedna jedina stvar i zapamti je. Da li je Covic uzeo pare iz budzeta RS namenjenim za Kosovo i sa tim parama se sada baskari i ulaze u sta on hoce. A za sve ostale pare me boli uvo.

Ma covece boziji dal me ti zajebavas ili sta?
Mene zanima jedna jedina stvar i zapamti je. Da li je Covic uzeo pare iz budzeta RS namenjenim za Kosovo i sa tim parama se sada baskari i ulaze u sta on hoce. A za sve ostale pare me boli uvo.

Samo te to zanima?
Odlicno...:ok:
Bar znam s kim pricam.....
Samo ne razumem kakvo ti pravo imas da sebe nazoves navijacem Partizana?
Mene bi bilo sramota da tako nesto i pomislim, a kamoli da se tako deklarisem, da sam na tvom mestu i da me samo Covic zanima.

Samo te to zanima?
Odlicno...:ok:
Bar znam s kim pricam.....
Samo ne razumem kakvo ti pravo imas da sebe nazoves navijacem Partizana?
Mene bi bilo sramota da tako nesto i pomislim, a kamoli da se tako deklarisem, da sam na tvom mestu i da me samo Covic zanima.

Neces me sigurno ti krstiti drugacije. Ja znam za koga navijam i koji klub volim. Ne treba mi nicija dozvola za to. A da li sam po tvom standardu navijac Partizana ili nisam me zanima koliko i Macvanova plata. :cool:

A jel te interesuje, možda, odakle pare klubu za koji navijaš? Odakle plata Vujoševiću od 400000 godišnje?
Budzetske ili kradene?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back