KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја гледао.Са прекидима.Немам живце да гледам када противника овако служи.Зато и кажем да неће скоро овако одиграти Олимпија.Али нама није нека утеха.
Него има и нешто корисно од "оваквог" Партизана.
Развеселила се једна половина (или више ? ) Србије.У овим тешким тренуцима;)

Poslednja izmena:
I onaj vaš navijač za kog znam da ima dobre informacije tvrdi isto.

Ne znam, naravno da bih voleo, ali ne sviđa mi se. Sve i da je bednih 300,000e (za njega), puno je za tim u dugovima. Suv kvalitet i motor ekipe nam svakako treba.

Jedino ako se Dule odrekao nekog Lubarde. :mrgreen: Kad bi...

Inače, sledeći protivnik nam je Banvit, zadnjih godina vrlo solidna ekipa. Danas su pobedili Galatasaraj (koji je potpuno van forme, iako ima kvalitet), i za nas su klasa iznad.

Odakle uopste sansa da on dodje kod nas? Koliko je meni poznato nije u godinama, kako to da ne moze naci bolji klub?

Ne znam kako, ali očito da ne može jer će zadnja trećina oktobra a on nema klub. Da je u vrhunskoj formi, našao bi ga u julu. Mi svakako imamo neku prednost kod njega kao bivši klub iz kog se proslavio.

Meni je to malo nerealno sto se tice Boa. Jeste da nema klub ali mi je cudno da niko nije zainteresovan za njega s obzirom da je igrac vise klase i da bi bio pozeljan u svakom klubu s obzirom na kvalitet koji poseduje.

Bo čak nije imao ni lošu prošlu sezonu, ne dobru ali neku prosečnu. Verovatno se cenjkao, tražio više, pokušao je i u NBA da se nametne. Mogao je on komotno za lepe pare u nekog evroligaša, u najmanju ruku Evrokup kod Rusa i Turaka koji dobro plaćaju. Ista priča i sa Mačvanom, verovatno.

Hm, kad bi ova ekipa bar imala potencijala u mladim igračima... Onda bi ja mogao da budem zadovoljan i sa tim da budemo 10. u Jadranskoj, a treći kod nas, pa onda nagodinu da sve nplatimo, al na žalost ne vidim ni naznaku kvaliteta u ovim našim klincima. Samo se nadam da nećemo biti poslednji u Jadranskoj...
Jbg, trebalo je iskoristiti priliku za pravi restart, a ovako dolazimo na nivo Zvezde kad su imali Gurovića i Petra Popovića...

Bo bi bio bomba, ali ne znam koliko je realno da ga mi uzmemo. Spominje se i Randy Culpepper, po onome sto sam video na YT uklapa se u ono sto nam fali. Kako god, igrac na poziciji crnca mora da bude u igri u sledecih desetak dana. Mislim da ne bismo smeli da dozvolimo vise od jednog poraza u narednih 5 kola, do derbija..a bilo bi jako nezgodno ako krenemo EC sa 0-4

Bo bi bio bomba, ali ne znam koliko je realno da ga mi uzmemo. Spominje se i Randy Culpepper, po onome sto sam video na YT uklapa se u ono sto nam fali. Kako god, igrac na poziciji crnca mora da bude u igri u sledecih desetak dana. Mislim da ne bismo smeli da dozvolimo vise od jednog poraza u narednih 5 kola, do derbija..a bilo bi jako nezgodno ako krenemo EC sa 0-4

Ma od evrokupa ja da se bitam digao bih ruke. Partizanu je najbitnije da se izbori sa evroligu dogodine a evrokup uopste nije naivno takmicenje a opet ne donosi nista.

Ma dajte bre, kakvo odustajanje? Samo pominjanje finansija je glupo, prvo mi nismo biznis već sportski klub a drugo dobitak je ogroman kada se gleda na duže staze. Igrači imaju priliku da igraju protiv daleko boljih od sebe, iz tih utakmica se rađaju budući šampioni. Mislite da bi Bogdan ili Lovernj postao to što jeste da je igrao samo ABA i KLS?

Mekejleb ne dolazi u Partizan!

Erik Flajšer za MONDO je odlučno demantovao mogućnost da Lester Bo Mekejleb posle više od četiri godine opet obuče crno-beli dres.Loš start u ABA ligi i Evrokupu tera čelne ljude Partizana da se intenzivno bave onim što bi, da je situacija dozvoljavala, bilo na dnevnom redu tokom leta - dovođenjem pojačanja.

Edo Murić registrovan je pre dve nedelje, uoči drugog kola ABA lige, debi Milana Mačvana očekuje se u sredu protiv Banvita, a sada je u toku potraga za plejmejkerom.

Milenko Tepić (koji nije klasičan "plej") i neiskusni Boris Dalo prošle sezone su imali pored sebe Bogdana Bogdanovića, koji je radio veliki deo posla u organizaciji igre, neretko igrajući i napadačke "simultanke", ali bez njega i još nekolicine odličnih igrača na drugim pozicijama, to jednostavno više ne funkcioniše.

Kao jedno od mogućih rešenja nezvanično se pominje Lester Bo Mekejleb (29 godina, 183 cm), koji je bez kluba otkako se krajem juna rastao sa Fenerbahčeom.

Tragom informacije da bi Mekejleb pristao da se vrati za znatno manji novac od onog koji je zarađivao u Turskoj i Italiji, ali ipak veći od sume koju Partizan trenutno može da mu ponudi, MONDO je kontaktirao agenta američkog plejmejkera Erika Flajšera i dobio konkretan odgovor.

"Nema istine u tim glasinama".

Na insistiranje da je u Srbiji prethodnih dana bilo mnogo "dima" po pitanju (nepotvrđenih) pregovora i da Mekejleb možda želi da se vrati u grad, čiji je čest gost kada mu to obaveze dozvoljavaju, Flajšer je ostao pri svom stavu:

"Ne".

Bo Mekejleb je otprilike u ovo doba 2009. godine stigao u Partizan iz turskog Mersina i već u prvoj utakmici Evrolige, protiv Unikahe, nagovestio da će biti ogromno pojačanje.

Kasnije je bio među najzaslužnijima za osvajanje Jadranske lige, domaćeg prvenstva i Kupa, kao za plasman na Fajnal for Evrolige u Parizu, gde je prvaka Srbije jedna lopta delila od pobede nad Olimpijakosom i finala protiv Barselone.

Tog leta prešao je u Montepaski, a dve godine kasnije u Fenerbahče, za koga je prošle sezone u Evroligi beležio 11,9 poena, 3,2 skoka, 2,5 asistencija i 1,4 ukradenih lopti za prosečno 27 minuta, uz 66 odsto pogodaka za dva, odnosno 36 odsto za tri poena.

Postavlja se samo pitanje, bolje reći - misterija je, zbog čega igrač takvog renomea i statistike krajem oktobra i dalje nema klub, a uz to gotovo da nije ni pominjan u "kombinacijama" vezanim za nekog evroligaša ili NBA tim.

MONDO nije uspeo da ovim povodom stupi u kontakt sa trenerom Partizana Duškom Vujoševićem, ni sa sportskim direktorom Draganom Todorićem, ali će o tome sigurno biti reči u utorak, na konferenciji za medije pred duel drugog kola Evrokupa sa Banvitom.

Oni koji su gledali crno-bele na poslednjim utakmicama, u Zagrebu, Viljnusu i Ljubljani, saglasiće se da je brži i kreativniji plejmejker, sa više poena u rukama, jedan od preduslova da teška sezona po crno-bele poprimi pozitivniji tok.

Па што не објави ово пре да им спречимо ову акцију !;)
Као што рекох пре почетка сезоне:овај тим нема вођу,али нема ни стрелца за 30 поена по утакмици,а ни у задњим секундама напада.
Не верујем да ће то бити ни Милосављевић.Требало би правити игру на 10-ак играча...скоро равноправно.

Poslednja izmena:
Па што не објави ово пре да им спречимо ову акцију !;)
Као што рекох пре почетка сезоне:овај тим нема вођу,али нема ни стрелца за 30 поена по утакмици,а ни у задњим секундама напада.
Не верујем да ће то бити ни Милосављевић.Требало би правити игру на 10-ак играча...скоро равноправно.

Mi nemamo dva igrača, a ne 10. ;)

Igrali smo solidno 25min i onda kraj, rasulo..sto rece Macvan, ko ne moze da podnese pritisak neka radi u kancelariji. Ovo je sport. Neki krajnje nerazumni potezi Daloa, Bezbradice i najvise Milutinova. Ja ne kapiram da decko ima priliku da bude prvi centar sa 19 godina i da je toliko malodusan. Imam osecaj da je onaj 5 faul napravio samo da bi izasao iz igre.
U svim ovim porazima smo se na prvu vecu razliku jednostavno pustili niz vodu i leteli ko muve bez glave. To je vec Duletova greska.

Nadam se da ce u najskorije vreme dvojica iz trenutne postave preci da prave drustvo Tegiju. Da se ja pitam, Bezbradica i Dalo ili Marinkovic. Mada, zao bi mi bilo da mali Vanja ne dobije neke minute, ali ima vremena za njega, ne secam se da je neko pre tako rano bacen u vatru.

Jel se zna kada ce Gagi poceti da igra?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back