Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.581
Ajmo ovako, mi smo letos prodali igrače u vrednosti od 2 miliona evra, da li ste vi skupili toliko u 21.veku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajmo ovako, mi smo letos prodali igrače u vrednosti od 2 miliona evra, da li ste vi skupili toliko u 21.veku?
Ha,ha... pa tvoj Partizan je 20 godina unazad od SPS-a do DS-a živeo od državnih preduzeća i budzeta. Cuclao državne sise.
Stvarno ste slepi ko krtice.
@kole&bren: ako mi zaradimo 2 miliona a dužni smo nešto više od toga, pa kako nam pare stižu (u ratama) one se koriste za vraćanje dugova, pa nam ništa na kraju ne ostane, jel ima jos nesto što treba da se nacrta? Što se tiče veličine duga, pa nije 16 miliona pa da se čudite, iako se kod nekih toliki dugovi jednostavno izgube u papirima mi nesposobni ih eto vraćamo
spekuliši, sanjaj, nagađaj koliko hoćeš, samo nemoj iz svojih spekulacija i snova da izvodiš dokaze i da nas daviš predviđanjima budućnosti.
Znam ja te tvoje "činjenice" tipa izjava nekog bankara od pre 5 godina gde i ne pominje cifre i nakon koje se sklopi sponzorski ugovor na ime tog duga. Batali te gluposti.

Klasična priča prethodne dve sezone, zbog koncentracije, neuigranosti, klinaca... Mihajlo ne zna da zaobiđe blok, Vanja preslab da uopšte prođe blok, Dalo dekoncentrisan... Izigraju nas lako, dolaze do čistih situacija. Mi jednostavno sami razigravamo svoje protivnike, pa onda počnu ubacivati šta hoće u koš. No, to je najmanja briga, to će se srediti do početka sledeće godine kao i uvek, veća briga je koliko momci ne mogu da kanališu energiju nego im svako može posejati strah i zgaziti ih, sprdati se sa njima... Jedino Gagić i Edo su tu "iskusni"... Tepara je van forme, za njega ne brinem, al Luka je ono... čovek je trenutno rekreativac. A ovim momcima baš trebaju iskusniji da ih povuku.Odbranu od suta za tri nemamo. Na poluvremenu smo primili 8 ili 9 trojki. To je nenormalno. A Daloa lepe kako stignu. 4 puta su ga blokirali.
Kao što rekoh već, "Makedonac" blizu potpisa![]()
Kad bi...