KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogdanovića biraju u prvom krugu NBA drafta?
Kako prenosi specijalizovani sajt “Draft ekspres” mladi košarkaš Partizana prethodnih dana trenirao je sa šampionom najjače lige na svetu i LA Klipersima.

Kako prenosi specijalizovani sajt “Draft ekspres”, MVP tek završenog finala plej-ofa Superlige mogao da bude izabran u finišu prve runde drafta.
Prvo na prvog pika ove godine polažu Klivlend Kavalirsi, dok Klipersi i Sparsi biraju 28. odnosno 30.

kUT1234.jpg

Lokomotiva Kuban, Bamberg, Banvit, Roma, Ritas, Himki... ovo ostalo boza. Partizan - šampion.
Ne znam dal opet dolaze oni što otpadnu iz EL, al pošto se zadnja tri šešira EL trenutno ne razlikuju mnogo od EC, isto nam se vata: Turov, Nižnji, Sasari, FMP, Limož, sve naše stare mušterije. :mrgreen:

Mlađani Boris u pobedi protiv CG: 16min, 14p, 3sk, 4as.

Naredne sezone top-projekat Milutinov, koji će se vinuti do Bogdanovićevih visina, a pratiće ga Boris Dalo, koji će ovog leta naučiti da pravilno šutira na koš - sve ostalo već ima. Bezbradica prva četvorka. :cool:

Poslednja izmena:
Ja se nadam da nece, da bi se vratio u Partizan, jer je to i izjavio, ili NBA odmah, ili Partizan jos jednu sezonu!!
Budi realan, ako ne ide u NBA treba da ide u neki vrhunski klub tipa Fener ili CSKA. Scenario iz snova je potpis za Sparse i pozajmica KKPu ali realna šansa za to je ispod 1%.

Nema on koristi od sezone u Evrokupu, a nama trebaju pare.

Fora je što ne znam dal ćemo ga utopiti koliko realno možemo, jer ko bi platio blizu milion obeštećenja za njega a da ne može da potpiše sa njime na bar 2 godine?
Nezgodna je situacija.

Ona najavljena bomba je mogla biti samo Lovrenjov odlazak, izgleda.
Keeper, sta ti kazes? Ti uvek imas neke dojave.

Nema još ništa. Ono je izgleda bila samo euforija posle titule. Polako, počinje leto, sad je tradicionalno loše ili mlako vreme za nas. Verujem da će biti nekih prelazaka koji će nas obradovati, al ne verujem u neke bombe. Ostanci pojedinih igrača bi bile super vesti.

Evo tipovi i dojave, Klobučar nas tuži BAT-u.

Bilo je i ocekivano, prodali smo Zoa dobijamo pare, bice dobro ako ne krenu lancano da nas tuze. A i mi bi mogli malo da se pozabavimo svojim dugovanjima..

Sto se Bogdana tice, Sansi nece da ga angazuju odmah ali im je u fokusu tako da malo raste sansa da on ostane i sledece godine

Poslednja izmena:
Pričali smo o mogućnostima da nas pojača Dangubić od naredne sezone, i sad, em što ne igramo EL, em što je Miško lepo draftovao svoje najbolje igrače, ima klub za razigravanje, i bole ga pedu. Niko izgleda neće dobijati odavde njegove najbolje igrače, pa na Dangubu, Micića, Jokića, Krstića ... možemo zaboraviti. Da nam uvali onog Lukovića i tako te pa da se šutamo u dupe. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back