Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.083
Jel pokušavaš da proguraš nacionalizam, ili to ono kao... zanimljivost? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okolnosti toga se i dalje ne znaju u potpunosti. A ovo nije nimalo nemoguce.Mučki vatikansko-jevrejski projekat, doveli Amerikanca i za dva meseca ga obučili da posle 3 godine igra za Hrvatsku. Samo igranje za Hrvatsku je Vujoševićeva ideja, kao što je isti oteo Pekovića Srbina i naterao ga da igra za Crnu Goru. Tu nije kraj, njih je osnovao Tuđman u Zagrebu, za njih su igrali Hrvati, Ivo Nakić, poturica-branič Fahrudin Omerović u nogometu, Albanac Vokri, Elmedin Kikanović, Robert Prosinečki, razni bečko-vatikanski konjušari, Blažiči, Kelhari i... i... i tako dalje.
Ajde, molim te... idi čekaj Šešelja il' tako nešto.
Leo hoće, Gagi verovatno tek u decembru.Da li ce Milosavljevic i Vesterman biti spremni za pocetak sezone?
Naravno. Posle gepekovanja, trojke iz auta, otimanja talentovane dece sa vrećom na glavi u stilu Turaka, potkupljivanja svih liga i saveza od Srbije do ULEB-a, podrške svih vlasti počev od Dačića preko Đinđića, Vesića, Žike Pauka do Vučića, to je savršeno moguće.
Mozes da ne verujes koliko hoces, Dule se ne izjasnjava kao crnogorac, ne ponasa i ne posecuje bivsu domovinu ne znam koliko, ne vidim ni razlog da im cisto zbog svoje selektorske pozicije odvlaci "naseg" igraca, ali verujte u sta hocete...
Postavljena je i cela emisija od sinoc:
Dečko je car koji se zeza na svoj račun, pa Pavloviću je sam reko da mu je tataNe svidja mi se stav "De si mali cigo cuknem te u glavu" prema Dalou. Ne radi se o detetu.