KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš me zanima kako je Dule spremio odbranu za Real, s obzirom da smo i dalje tim u tranziciji. Forsiranje dosadašnje zone bilo bi samoubistvo, sad je idealan trenutak da isprobamo nove varijante.

Što se napada tiče, samo da popravimo kretnje bekova bez lopte, ostalo pokrivamo suvim kvalitetom. Nemam iluzije o pobedi, pa ni neizvesnoj završnici ali očekujem da pokažemo zube.

Baš me zanima kako je Dule spremio odbranu za Real, s obzirom da smo i dalje tim u tranziciji. Forsiranje dosadašnje zone bilo bi samoubistvo, sad je idealan trenutak da isprobamo nove varijante.

Što se napada tiče, samo da popravimo kretnje bekova bez lopte, ostalo pokrivamo suvim kvalitetom. Nemam iluzije o pobedi, pa ni neizvesnoj završnici ali očekujem da pokažemo zube.

Слажем се са овиме.Мислим да је требао у свакој од ових што изгубисмо тројкама испробавати другачију одбрану...

Više ne pričamo samo o sezoni, sad nam preti rasulo... ako se ne plasiramo u EL moraćemo da rasprodamo tim, da se oprostimo od sledeće sezone i da krenemo u postepenu rekonstrukciju. Stvarno šteta, taman smo počeli da sređujemo dugovanja i vraćamo se na pravi put. Ali nadajmo se da je Bogdan dobro, da će biti spreman za F4 ABA i da idemo u EL.

Noć je najtamnija pred svitanje.

Samo ovoga sam se bojao, još pre nekoliko dana mi palo na pamet to prokletstvo unapred izgubljenih utakmica. Ako je i Bogdan teže povređen, ja ne znam... posle Leove povrede, nisam želeo nikog da krivim, ali sam želeo da se promeni pristup u smislu da se nađe eventualna greška, da se medicinski tim pojača, da se moli Koprivica da pomogne... posle Draganove povrede, već je postala očigledna sumnja, i palo mi je na pamet, kako niko nije izašao sa odgovornošću (setih se Koprivice koji se jadao kako je on kriv za Pešakovićevu povredu), a tu mislim na kondicionog i/ili lekara i Duleta sa komandnom (ne naravno direktnom) odgovornošću. Sad, ukoliko i Bogdan "padne" od iste povrede, bojim se da sve to što ima veze sa sportskom medicinom u našem klubu treba najuriti, ma koliki stepen krivice bio (a teško se može utvrditi). Ja ne znam, ovo je neviđeno u svetu sporta verovatno. Inače, neko je sračunao podatak da je Šćekić imao tokom karijere 1 ACL povredu po sezoni u proseku. Normalan kondicioni ima 1 u 10 sezona...

Možemo se mi i bez Bogdana vratiti na kolosek, možemo osvojiti sve, daleko su april i juni. Samo što to onda više nema baš previše smisla, bar za mene.

Ako Vujošević ima imalo morala u sebi trebalo bi da podnese ostavku,jer posle ovoliko poraza i razočaravajućih igara to je najmanje što može da uradi.Vujoševićeva filozofija košarke je prevaziđena,Partizan igra staromodnu košarku daje u proseku 50-60 koševa na malo ozbiljnijim utakmicama..svaki drugi trener bi podneo ostavku ili bi bio smenjen..zaista ne razumem u čemu je problem da Vujošević da ostavku ili bude smenjen…izgleda da u partizanu vlada diktatura jednog ili dvoje ljudi koji misle da je partizan njihova lična svojina i da nema ni D od demokratije..Živeće partizan i posle vujoševića..neće biti smak sveta ako on ode iz kluba…nadam se da će naći neki drugi klub da trenira i da na njemu sprovodi svoju retardiranu filozofiju košarke…Ne mogu da verujem da velika većina navijača je toliko opijena i slepo veruje u vujoševića koji očigledno sa svojom staromodnom filozofijom košarke ne može da trenira nijedan klub sem ovakvog partizana sa danilovićem na čelu i sa todorićem koji je već 35 godina direktor partizana..vreme je za korenite promene u partizanu...

Ako Vujošević ima imalo morala u sebi trebalo bi da podnese ostavku,jer posle ovoliko poraza i razočaravajućih igara to je najmanje što može da uradi.Vujoševićeva filozofija košarke je prevaziđena,Partizan igra staromodnu košarku daje u proseku 50-60 koševa na malo ozbiljnijim utakmicama..svaki drugi trener bi podneo ostavku ili bi bio smenjen..zaista ne razumem u čemu je problem da Vujošević da ostavku ili bude smenjen…izgleda da u partizanu vlada diktatura jednog ili dvoje ljudi koji misle da je partizan njihova lična svojina i da nema ni D od demokratije..Živeće partizan i posle vujoševića..neće biti smak sveta ako on ode iz kluba…nadam se da će naći neki drugi klub da trenira i da na njemu sprovodi svoju retardiranu filozofiju košarke…Ne mogu da verujem da velika većina navijača je toliko opijena i slepo veruje u vujoševića koji očigledno sa svojom staromodnom filozofijom košarke ne može da trenira nijedan klub sem ovakvog partizana sa danilovićem na čelu i sa todorićem koji je već 35 godina direktor partizana..vreme je za korenite promene u partizanu...

Covek se krpi sa najmanjm mogucim parama u EL. Takvi igraci koji kostaju minimalac ne mogu da daju po 100 koseva. On pravi igru po mogucnostima tima kojim raspolaze. Kad je imao ekipu sa McCalebom, Kecmanom, Maricem... oni su trpali +70 koseva, ali to je bila snazna ekipa sa pojedincima koji su se bogato prodali i otisli u najjace ekipe. Ne mozes trpati Realu i CSKA po toliko koseva sa Milutinovim, Gagicem i Muslijem u ekipi. To je nerealno.

Bogdanović je dobro!
Sjajna vest za navijače Partizana i sve ljubitelje košarke! Reprezentativac Srbije pauziraće samo nekoliko dana, saznaje MONDO.

Bogdan Bogdanović, koji je doživeo peh u poslednjim sekundama meča protiv Reala u Madridu, odmah po povratku u Beograd otišao je na magnetnu rezonancu, a rezultati su krajnje pozitivni!

Kako nezvanično saznaje MONDO, perspektivni bek samo je istegao tkivo u predelu kolena, dobro se oseća i predstoji mu pauza od pet-šest dana.

http://mondo.rs/a667830/Sport/Kosarka/Bogdanovic-je-dobro.html

Ne mogu da verujem da vam je vujošević dobar trener..pa on jednostavno ubija košarku sa svojom filozofijom večitog nabijanja ispod koša i na guranje dok je sa druge strane ubio svu kreativnost i lepršavost i napadačku košarku za koš više...partizan daje najmanje koševa..takvi treneri kao vujošević su i ubili srpsku košarku koja je bila uvek poznata po napadačkoj košarci i davanju velikog broja poena...recite mi gde je on još trenirao neki klub i da li je napravio neki ozbiljniji rezultat sa nekim klubom ili su ga svuda isterivali pre roka jer su videli kako loše vodi klub koji trenira...dok takvi kao vujošević budu glavni treneri i vode glavnu reč u srbiji naša košarka će i dalje samo propadati i zaostajati za evropom i svetom...

Kao prvo, Vujošević ne vodi glavnu reč u Srbiji, niti je selektor, niti je nešto u Savezu, niti je jedini trener. Svim ostalim trenerima, bilo Srbima bilo u Srbiji, je široko polje da se dokazuju ovde i u inostranstvu. Kao drugo, ja ne znam šta je to "srpska košarka", to je nešto što postoji od kako je ove zemlje kao samostalne (i ajde, to malo uz CG), ovo ostalo je prepoznatljivo kao jugoslovenska košarka, svidelo se to nacionalistima ili ne. Naravno da je Vujošević bio trener i drugde, u Italiji je bio i trener godine u doba kada su Italijani značili nešto u evropskoj košarci, ali istina je da nikad nije bio ništa veliko sa nekim velikim klubom - osim sa Partizanom. No, ne znam kakve to ima veze osim kada ga stavljamo u rang sa najvećim trenerima, a to trenutno ne radimo. I na kraju krajeva, pričaš napamet od onoga što se može načuti od mase kao "kritika Vujoševića" (fali još samo konstantno psovanje sudija). Jel istina da Partizan ove igra sa nabijanjem lopte ispod koša i na guranje ispod koša? Pogledaj utakmice ove i prošle sezone malo bolje, seti se sezone bez klasične petice, itd. Napamet pričaš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back