KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
560117_143685419129311_1026430337_n.jpg

Pisao sam da bez Gordona teško možeo da dobijemo i nastavili smo sa promašajima, ali stali sa skokovima i tu je bio kraj.

Nadam se da će se Gordon što pre oporaviti inače nema ništa od f4 ABA lige.

msm da je sada i svima jasno da je gordon pravi pogodak. iako je dugo bio los. mozda bi mogli da razmisle da produze ugovor sa njim. prilika je.

Lovernj moze da bude kljucni igrac u nedelju...
Sa njim i Gagicem na petici bicemo brzi i pokretljiviji, sto njihovim visokim igracima ne pogoduje...
I veceras smo imali odlican skok u trecoj cetvrtini, ali nas je izlazak Gagica poremetio totalno...

P.S. I molio bih ostatak Grobara da se ne svadja sa ovim isfrustriranim provokatorima...
To su oni sto izmile posle neke ovakve pobede i pocnu da ispoljavaju svoj ciganluk i treba ih da shvatite kao jednu patolosku pojavu i da ne reagujete na to...
To su isti oni cija kosarkska tema od 2007 godine nije prebacila 100 stranica, i ne bi prebacila da drzava nije odlucila da stvori vestacki klub, i koji nestaju (vecina, cast izuzecima) posle svakog poraza od nas...
To su isti oni koji navijaju za Barsu i CSKA u basketu, za Inter ili Arsenal u fudbalu, kad igraju protiv nas, pa su tako progutali mutant projekte i u basketu i vaterpolu, samo kako bi skinuli Partizan sa trona...

Poslednja izmena od moderatora:
Ma pusti košarku u nedelju, ja se razmišljam kako se može uopšte igrati košarka u nedelju pred sedam hiljada cigana, a našima okačene mete na glavu.
Nadam se da će se sve nekako smiriti, da je ćoki zadovoljan sada, kako trofejom tako i suđenjem večeras, da će od sutra krenuti bolji život u Srbiji i da će huligani postati hipici il tako nešto.

Moze da se igra samo bez publike...
Drugacije je apsolutno nemoguce...
Mada ne sumnjam da ce Coki ubediti nadlezne da je kadar da sve drzi pod kontrolom...

Moze da se igra samo bez publike...
Drugacije je apsolutno nemoguce...
Mada ne sumnjam da ce Coki ubediti nadlezne da je kadar da sve drzi pod kontrolom...
Jedino da im stavi pehar ispred tribine da hipnotisano bulje u njega i budu mirni.
Ili na nekom bimu da im pušta VHS iz koje one godine, kombinovano sa DVDom iz ove, samo da ga na brzaka naštancuju.

Lučić: Videlo se ko je želeo prekid

Kapiten Partizana Vladimir Lučić izjavio je posle poraza u finalu Kupa od Crvene zvezde da se na snimku jasno vidi ko je želeo prekid u nedelju uveče.

"Ono što se desilo u velikoj meri uticalo je na nas, ali ću ponoviti, mislim da se na snimku vidi ko je želeo prekid. Ja jesam mlad igrač koji tek treba da se dokazuje, ali meni se saopštava da je utakmica prekinuta tako što su me sreli u prolazu, a sa drugim kapitenom se raspravlja da li može da se igra i on kaže da nema uslova i da će se neko povrediti“.

"U Železniku su prošle godine uslovi bili još gori, a ipak je rečeno da može da se igra“, dodao je Lučić.

Crvena zvezda bolje se prilagodila uslovima u praznoj dvorani, smatra Lučić.

"Dobro smo otvorili utakmicu, stekli smo neku minimalnu prednost, ali nismo uspeli da izdržimo pritisak i specifične uslove. Na kraju je Zvezda pobedila i uzela Kup“.

Izvor: B92

U nedelju je predviđen novi okršaj "večitih rivala", u ABA ligi, ali postoji mogućnost da on zbog velike tenzije, ipak, bude odložen.

http://www.mondo.rs/s278057/Vukoicic-_Zasluzeno_Vujosevic-_Sramno.html

Na ovo NIKAKO NE PRISTAJATI...

Coravi smrad ce verovatno pokusati da igra na kartu ovih tenzija, posto cigani imaju jako tezak raspored (u sredu Ulm, posle derbija Galata), pa mu odlaganje odgovara...
Ako se plasi nereda, neka se igra bez publike, molim lepo...

"Ono što se desilo u velikoj meri uticalo je na nas, ali ću ponoviti, mislim da se na snimku vidi ko je želeo prekid. Ja jesam mlad igrač koji tek treba da se dokazuje, ali meni se saopštava da je utakmica prekinuta tako što su me sreli u prolazu, a sa drugim kapitenom se raspravlja da li može da se igra i on kaže da nema uslova i da će se neko povrediti“.

Sad moze da se pravda do mile volje, ne vredi nista. Vredelo bi da se lepo u nedelju uvece spakovao i sa celim timom posao za BG, kao sto je i trebalo da se uradi.
Ovako, kukumavcenje sada nema nikakvu vrednost, Zvezda je sinoc jednostavno bila bolja u tih 14 minuta (uostalom ne treba zaboraviti i kako smo se mrcvarili u polufinalu, pa i 5 minuta bez poena u cetvrtfinalu protiv srpskoligasa).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back