KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja bih ga kaznio kad ga nije napucao u glavu. :besan2:

taj bojic...msm sta i da se kaze za njega a da se post ne ukloni. coveku posle zeleznika sve regularno, sad kaznjava duleta duplo vise od covica. a pre svega nema razlog da kaznjava duleta jer dule nije uradio nista, a nije ni dao neku izjavu. znaci ne postoji razlog za kaznu. pa koliki ..... treba da budes da nekog kaznis a da nemas razlog.

taj bojic...msm sta i da se kaze za njega a da se post ne ukloni. coveku posle zeleznika sve regularno, sad kaznjava duleta duplo vise od covica. a pre svega nema razlog da kaznjava duleta jer dule nije uradio nista, a nije ni dao neku izjavu. znaci ne postoji razlog za kaznu. pa koliki ..... treba da budes da nekog kaznis a da nemas razlog.
Ја не знам шта више овде да се напише стварно а да се не уклони или ажурира или модерира или премести:think:
Једно запажање,поводом коментара ових ФМПоваца да је боље синоћ што су изгубили-да би се "окренули" АБА лиги:hahaha:)
- тако су неки од нас,Партизановаца, рекли када смо "испали" од Бамберга ,ето да се одморе ови млади играчи од "честог" играња.
Видели смо резултате наших одморених.И понављам:млад,добар кошаркаш-не сме бити уморан од тог ритма.

Niko od njih nije fizički umoran koliko je nemoguće psihički obnavljati energiju na stalno visokom nivou.
Nama se porazi od cigana, Igokee, Solnoka, nisu dešavali jer igrači nisu mogli da trče, nego zato što su bili psihički ispražnjen, igrali posle 2 ili 3 dana od teške utakmice, a naletali na protivnike koji su bili rasterećeniji, sa više motivacije, želje i samopouzdanja.
Ja sam takođe jedinu dobru stvar u porazu od Bamberga video u tom ritmu "jednom nedeljno", ali sam stavio ogradu da nam se ne desi kao prošle sezone kad smo pali. Nažalost pali smo. Izgleda da nas je jesenas vukla cela ta teško izdrživa tenzija ... koja nikako nije dobra za jedan takav manji roster.

Ја не знам шта више овде да се напише стварно а да се не уклони или ажурира или модерира или премести:think:

nema vise ni jednog portala, ni jednog sportskog sajta gde mozes da ostavis komentar a da ga neko ne cenzurise ili neobjavi. moderatori/admini nisu u stanju da razlikuju ostar komentar od vredjajuceg. napises dobar komentar i neko ga skloni:mrgreen:. btw jel zna neko neki forum gde ne uklanjaju postove? sve forumi podobnih misljenja.

Ja i napisah da mi se cini da je ovo prenemaganje samo uvertira pred mnogo vazniji mec za Partizan, i da je Vujosevic na kupu samo pravio predstavu i spremao scenu za nastavak u nedelju.
Ne zelim da verujem da je toliko nisko pao, i da je toliki smr.ad, ali ce se izgleda bas to obistiniti.

Bice u nedelju: Izadjemo na mec, pocnemo da bijemo ako nenormalni i da skacemo kao majmuni na svaku sudijsku odluku, pa ako isprovociramo navijace ili nam se nesto ne svidi,i ako nam rezultat ne ide na ruku, mi se povucemmo sa parketa.
Bolje napraviti raspad sistema i istupiti iz lige(uvek ce se naci dovoljno "patriotski" razlog), nego da mi sutra moramo da polozimo racune za dug i sve kradje u Partizanu.

Nadam se da je ova moja projekcija potpuno pogresna.
Videcemo vrlo brzo.

Pises o ponasanju FMP zvezdinh igraca i celnika a onda pises mi i nas Dule i ovo ono.. PROVALjEN SI PANTERU!!!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Imam i ja drugu projekciju: vi izadjete, Partizan krene da igra ratnicki, da vas dobija, sudije ne dozvoljavaju trokorake i ne sviraju Skakavcu faul i kad dune vetar pored njega, a onda Coki, ili naredi ovim svojim huliganima da udju u teren ili jednostavno nece da igra...

E ja se jedino uzdam, posto je to ABA liga, da Coki nema toliki uticaj, kao u ovom raspalom KSS-u...

A iskreno, najvise se pribojavam reakcije celnika Partizana, pogotovo Danilovica, koji se ne oglasava, zarad nekih obecanih mrvica od Vucica...

Tebra, salis li se? Coki je tebra OSNOVAO tu budjavu ligu, Coki je tebra ZAVRNUO Radnicki za Evrokup iako je po svim pravilima lige on morao da je igra, ali kad si osnivac pravila za tebe ne vaze, zasto mislis da ce onda sad da vaze!!!!

Tebra, salis li se? Coki je tebra OSNOVAO tu budjavu ligu, Coki je tebra ZAVRNUO Radnicki za Evrokup iako je po svim pravilima lige on morao da je igra, ali kad si osnivac pravila za tebe ne vaze, zasto mislis da ce onda sad da vaze!!!!

U pravu si to za Radnicki...
Mada opet, ako se secas Coki se propisno zalio na sudije u ABA ligi i vodio kampanju da se izadje iz te lige i stvori jako domace takmicenje...
Ne znam ni sam sta da mislim...

Mada opet, ako se secas Coki se propisno zalio na sudije u ABA ligi i vodio kampanju da se izadje iz te lige i stvori jako domace takmicenje...

Jel ti stvarno verujes da je on to iskreno radio, ili samo da izvrsi takav pritisak na sudije da nece da se usude da sude ikako drugacije sem pristrasno za FMP!!

Samo je vršio pritisak na ligu, Pešić je plakao na suđenje ceo drugi deo sezone, zarađivao tehničke i isključenja, onda se priključio i ćoki sa pretnjama. Kad su dobili/platili Evrokup a bili dva mesta iza tog mesta, onda je sve bilo idilično, međusobna uvažavanja i zahvaljivanja.
A da je osnovao ligu, to je već preterivanje. Fala bogu pa je nije osnovao i ne pita se previše, inače bismo i tamo nadrljali...

Poslednja izmena:
Seti se kako je Partizan ušao u ABA ligu i sve će ti biti jasno.

Мислим да смо једноставно тад морали да уђемо јер је онај клуб(више не постоји ваљда) ушао и тако нас увукао у све то.
Није се можда ни могло тада изманеврисати нешто више.Али нисмо после требали да дозволимо
оволики "значај" АБА лиге.И то цео,уједињен КСС.Да нама одлучују о " свему " хрват или словенац.

ABA liga nema ovoliki značaj zato što su oni tako hteli, već zato što ih je Evroliga stisnula da se kroz njih provuku 2+1 tim u EL i otuda toliki značaj. Inače nemam ništa ni protiv domaće košarke, a ni protiv ex-YU, i smatram da ne moraju biti po defaultu suprostavljene.
Ali me sad opasno počinje boleti ona stvar za domaću košarku i reprezentaciju, kad vidim kakvi je beskičmenjaci vode.

Vala, bolje i da odlucuju Hrvat i Slovenac, nego Coki, DjiDo i onaj Bojic...
Па добро неће ваљда увек ова тројица бити главни.Можда би то сутра могао бити Бодирога,Томашевић...и ко би онда био бољи?
И не верујем да ови челници нису хтели да имају ту "част" да та лига само даје тимове за ЕЛ него им је наметнуто.Нормално да им то иде у прилог...
А погледајте ово.Стварно фино и лепо објашњено...
Ко је "прекинуо" утакмицу финала купа

Dasic na fejsu veceras:

563162_421316021287236_1826515396_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back