KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo navodimo činjenice. Dok vam Čović nije došao niste pratili košarku jer je ona neobavezan sport. Samo sam se nadovezao za vaterpolo. Jer ste počeli da ga pratite tek od prošle godine.

Ja košarku pratim otkad sam je počeo trenirati, a tada nisam ni znao za Ćokija...jer jedan je Milošević Sloba :mrgreen:

A vaterpolo samo repku, naravno. Onu za koju igra Andrija Prlainović, Srbin.

Pokušao je da izbije loptu, promašio, napravio faul i podigao ruku.
Nije istina. Nemam šta da se raspravljam o tome, sve se vidi na snimku, išao je na faul i već je imao podignutu ruku dok ga je pravio. Naravno da mi je ona argument kada dokazuje da je išao sa namerom.

Čoveče...
Ako želite da se preganjate, idite na vašu temu. Ni ja se ne preganjam s vama doveka na vašoj temi.

Zbog KK Partizan se i Racinger penzionisao,sa Wall street-a krenuo belaj u vidu svetske zikre a Dzaja pokusao atentat na predsednika KKZXVR52 Cokija!!!
samo da dodam...

Samo se nadam da ce uskoro da iz kosarke odu ti "zasluzni" kao sto su Vujosevic, Todoric, Danilovic.
Kolicina njihove nervoze i bahatosti je direktno proporcionalna onome sto oni gube kad padnu iz svojih fotelja.
Obzirom na to koliko su nervozni, sve me vise zanima sta ce se to sve naci kada pukne tikva.

Imas prilicno kratko pamcenje onda.
Secam se ja toga veoma dobro, i Mutine prodaje Partizanu, i sudijskih kradja protiv FMP-a.
Secam se i Danilovica u Vrscu.

A najveci DOKAZ ovoga sot je covek napisao na b92 su bas rezultati nase kosarke otkad je Partizan sampion drzave,
U mladjim kategorijama se nista nije promenilo, i dalje imamo ekstratalentovane generacije.
Ko drugi moze biti kriv, ako ne klub koji kako ti kazes dominira srpskim sportom?

Zamisli koliko bi moglo da se plati mladih, talentovanih trenera da rade po malim sredinama , za novce koje godisnje dobija Vujosevic?
Reci ces da bi isto toliko moglo i za ono sto je dobijao Pesic.
Istina, ali je to vise POSLEDICA onoga sto je od kosarke u Srbiji napravio prvo Vujosevic i Partizan.

A secas se i kad je Zduja uhvatio hemicarku za bulju? :roll:

Kakve veze ima Partizan sa reprezentacijom i njenim uspehom ili neuspehom?
Gde ti nalazis tu analogiju?

Pa koliko je talenata Coki pokupio u mladjim katagorijama, pa?
Gde su ti igraci?
To se niko ne pita...

Nego je najlakse za sve okriviti Partizan...

Nije istina. Nemam šta da se raspravljam o tome, sve se vidi na snimku, išao je na faul i već je imao podignutu ruku dok ga je pravio. Naravno da mi je ona argument kada dokazuje da je išao sa namerom.
Dakle sam sebe je zajebao, da nije digao ruku jedan argument manje :lol:
'Oće to :lol:

Čoveče...
Ako želite da se preganjate, idite na vašu temu. Ni ja se ne preganjam s vama doveka na vašoj temi.

Uvijek sam se pitao koji je smisao tih naše i vaše teme? Šta, ovdje samo vi da dolazite i to je to?
Mislim, dozovi se.

Uostalom, ti zauzimaš visoko 4. mjesto na "našoj" temi...više je tvoja nego moja :lol:

Ja košarku pratim otkad sam je počeo trenirati, a tada nisam ni znao za Ćokija...jer jedan je Milošević Sloba :mrgreen:

A vaterpolo samo repku, naravno. Onu za koju igra Andrija Prlainović, Srbin.

Koliko se zna, a dobro se zna, kada ste igrali (pre3,4 sezone) Pionir vam je bio prazan. Jer niste pratili, jer je košarka bila "neobavezan i nebitan" sport. Godine 2011 kada ste bili domaćini derbija i koji ste izgubili, nije vas bilo u Pioniru ni 200.

O tome govorim. Isto ste i klupski vaterpolo smatrali za nebitan sport. Sad odjednom ga pomno pratite. I Prlainović je janičar iz istog razloga kao i Rađen, Šefik, i ostali.

Koliko se zna, a dobro se zna, kada ste igrali (pre3,4 sezone) Pionir vam je bio prazan. Jer niste pratili, jer je košarka bila "neobavezan i nebitan" sport. Godine 2011 kada ste bili domaćini derbija i koji ste izgubili, nije vas bilo u Pioniru ni 200.

O tome govorim. Isto ste i klupski vaterpolo smatrali za nebitan sport. Sad odjednom ga pomno pratite. I Prlainović je janičar iz istog razloga kao i Rađen, Šefik, i ostali.

Opet, kakve to veze ima sa mnom? :lol:

A secas se i kad je Zduja uhvatio hemicarku za bulju? :roll:

Kakve veze ima Partizan sa reprezentacijom i njenim uspehom ili neuspehom?
Gde ti nalazis tu analogiju?

Pa koliko je talenata Coki pokupio u mladjim katagorijama, pa?
Gde su ti igraci?
To se niko ne pita...

Nego je najlakse za sve okriviti Partizan...

kakve veze ima?
Pa patoloska zelja za dominacijom, proizvela je situaciju u kojoj je Partizan pogasio sve druge klubove, i sveo ih na meru sparing partnera.
Lepo je covek sve taksativno naveo.
I umesto da imas klubove u kojima ce ti klinci rasti, razvijati se, postajati veliki igraci, imas klubove koji zivotare i klince koji ako ne zele da se ulizuju Partizanu, i ako ne zele da pristaju na ponizavajuce uslove tog skupa mesetara i menadzera koji su uz Partizan mogu samo da odu u inostranstvo, gde se svakako ne mogu ni blizu razvijati kao sto bi mogli ovde.
To sve saberes za deset godina, okrenes se unazad i sgvatis koliko je klinaca unisteno........
Ko je kriv za to?
Kosarkaski savez najvise.
Odmah posle toga Partizan desetogodisnji prvak tog kosarkaskog saveza.

Samo se nadam da ce uskoro da iz kosarke odu ti "zasluzni" kao sto su Vujosevic, Todoric, Danilovic.
Kolicina njihove nervoze i bahatosti je direktno proporcionalna onome sto oni gube kad padnu iz svojih fotelja.
Obzirom na to koliko su nervozni, sve me vise zanima sta ce se to sve naci kada pukne tikva.

Ja sam vise puta kritikovao ponasanje gore pomenutih,narocito Vujosevica,medjutim jajare i funjare iz mutant kluba mi ne daju drugog izbora nego da podrzim i Duleta i sve druge iz kluba takve kakvi su,barem dok smo sa ovima u klinchu,a da treba da odu-treba,pisao sam vec o tome...

Uvijek sam se pitao koji je smisao tih naše i vaše teme? Šta, ovdje samo vi da dolazite i to je to?
Mislim, dozovi se.

Uostalom, ti zauzimaš visoko 4. mjesto na "našoj" temi...više je tvoja nego moja :lol:
Ako ćemo da se preganjamo i merimo patku ovde, onda nema smisla da jedni drugima "gostujemo".

A to što ja imam mnogo postova tamo, to najviše govori o vama i vašem praćenju košarke. Ja sam s tom temom svakako završio.

Pa patoloska zelja za dominacijom, proizvela je situaciju u kojoj je Partizan pogasio sve druge klubove, i sveo ih na meru sparing partnera.

S tobom stvarno ne vredi diskutovati...
O kojim ti klincima pricas?
Navedi mi jednog mladog Kragujevcanina koji igra u Radnickom?
Jednog Vrscanina koga je produkovao Hemofarm?
Da ne pominjem Borovicu i slicne instant klubove...

Partizan je dao Tripkovica, Tepica, Velickovica, Krstica, da ne nabrajam dalje...
Koga su ostali dali?
Gde su oni klinci iz Zvezde, FMP-a?

Sto drugi ne urade nesto i daju nekog igraca, nego se samo gleda u Partizan...

Ako ćemo da se preganjamo i merimo patku ovde, onda nema smisla da jedni drugima "gostujemo".
Ja sam samo govorio zašto po meni ono nije bila nesportska greška, a kako si ti to sve shvatio, tvoja stvar.
To je samo detalj iz utakmice, po meni greška sudije, po tebi ne, ali u svakom slučaju detalj koji je toliko sitan da neće praviti razliku kakav god da bude konačan rezultat ove dvodnevne sprdnje.
A to što ja imam mnogo postova tamo, to najviše govori o vama i vašem praćenju košarke.
Praćenje košarke na forumu, tačnije.
Ja sam s tom temom svakako završio.
Tvoje pravo, baš kao što je moje da posjećujem i postujem svuda. Moje pravo da znam sve :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back