Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
da i nema tu sta da se doda. i nema tu sta da se zameri nasim igracima.
Apsolutno...
Svaka im cast za ono juce...
Ovo je danas vec neka druga utakmica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da i nema tu sta da se doda. i nema tu sta da se zameri nasim igracima.
Ocekivano, zato su i trazili prekid
Pa šta, pobeda je pobeda, nisu naši ništa više hendikepirani u odnosu na juče
ovako bez publike se možda najbolje vidi razlika
ovo je ciganska sezona i to je kraj. Da smo pametni da šutnemo debelog jer će verovatno da uprska i sledeću.
Svaka cast momcima na prikazanoj igri i ulozenom trudu. Steta za kup, ali mi je drago sto se podize forma tima.
Da ne bude sad neki izgovor, isto ovo smo i juce pricali
Partizanova ekipa je mlada i igra na inspiraciju, a juce da se nastavila utakmica bili bi SAMO PARTIZANOVI NAVIJACI, jer bi deo sa zvezdinim navijacima bio ispraznjen
Zvezda je iskusna ekipa i njima je ovo odgovaralo, no dobro, uci se na greskama, ako i ubuduce bude ovakvih situacija da Covic trazi prekid jednostavno Partizan ne treba da izlazi na parket, pa nek registruju 20:0 za Zvezdu

Koliko samo teških, nesrećnih, glupih, čudnih poraza, uspona i padova.
Bila su 4 koraka i poskok...Ovo jednostavno nije bilo juče. Nismo mogli da značajnije materijalizujemo treću četvrtinu, imali smo tri poena prednosti a onda šok u vidu 2+1 Nelsona iz trokoraka. Onda je sve palo u vodu kako je krenula četvrta četvrtina. Neobjašnjivo.
Nadamo se da je ćoravac sada srećan sa suđenjem, kao i da će snimiti DVD. Ako ništa drugo, objasnili smo nevernim tomama da će morati da računaju na nas. Mnogo lakše bi napredovali da je ovo materijalizovano trofejom i radošću, šta da se radi.
Najžalije mi ovih momaka. Koliko samo teških, nesrećnih, glupih, čudnih poraza, uspona i padova.
Ocekivano, zato su i trazili prekid
Ovo jednostavno nije bilo juče. Nismo mogli da značajnije materijalizujemo treću četvrtinu, imali smo tri poena prednosti a onda šok u vidu 2+1 Nelsona iz trokoraka. Onda je sve palo u vodu kako je krenula četvrta četvrtina. Neobjašnjivo.
Nadamo se da je ćoravac sada srećan sa suđenjem, kao i da će snimiti DVD. Ako ništa drugo, objasnili smo nevernim tomama da će morati da računaju na nas. Mnogo lakše bi napredovali da je ovo materijalizovano trofejom i radošću, šta da se radi.
Najžalije mi ovih momaka. Koliko samo teških, nesrećnih, glupih, čudnih poraza, uspona i padova.
Što, zato što smo bolji?!![]()
Bila su 4 koraka i poskok...

Pa jeste bolji, zato je nejasno zasto juce niste hteli da se igra
Sta lupas?Kontrolisi se malo.
Sta bi sad pricao ovde da ste vi pobedili?
Rekao kako vam nista ne moze ni Nebojsa Covic niti vise sile sa nebesa,jel tako?
E vidis,izgubili ste i zato kukaj.To ti je jedino ostalo.
Pa jeste bolji, zato je nejasno zasto juce niste hteli da se igra
Nadamo se da ce se sve to vratiti kad bude trebalo...
Samo karakter i cvrstina, to je najbitnije...
Moramo da izdignemo iznad situacije, a ja mislim da to mozemo...
pa vec su se izdigli, sinoc su pokazali najbolju igru do sada i ja sam zadovoljan.

pa vec su se izdigli, sinoc su pokazali najbolju igru do sada i ja sam zadovoljan.
Vec za 6 dana je novi veoma vazan derbi u Jadranskoj ligi, opet ocekujem prekide ako ne bude islo kako je tata Covic zamislio