KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
fkq2.gif

Dule demonstrira nebeski horog.:super:

Demonstrira vestine koje je pokupio u Boljsoj teatru,al steta sto se kratko zadrzao u Moskvi...

Ne znam koliko oni grcaju u nemastini a prosecna plata u RS je veca nego u Srbiji.

Mislim da je sad prosečna plata u Bocvani veća nego u Srbiji. ;) Ali sad kad dođe ona Abu Bekir ima da nam svane :D

Što se tiče teme, ima još dosta da se igra, zato mi nije baš jasno kako već sad neko može da smišlja kalkulacije za F$.
Ono što ne valja je rovitost Lučića. Sa kapitenom mi smo ekipa sa dosta žutih minuta, šupljina u odbrani i skokom koji je daleko ispod onogo na kog smo navikli. Bez Lučića mi smo raspala banda koja ne zna gde udara. Nadao sam se da će nam 7 dana između mečeva pomoći da dobijemo na svežini, ali izgleda da od toga nema ništa. Ono juče je bila jedna tragedija od meča. Dule je verovatno opet pojačao treninge, videćemo da li će nam to pomoći da podignemo formu kad bude najpotrebnije.

Do kraja sezone gostujemo u Kragujevcu, Železniku, Zagrebu (Cedeviti) i Skoplju, a u goste nam dolazi Igokea. Jako težak raspored...

Imaju tri pobede više od ganjana i nas, a ima još 8 kola do kraja. Ima još dosta da se igra da bi mogli da kažemo da je rešeno ;)
Od ganjana imaju i bolji međusobni skor tako da ganjanima trebaju 4 poraza Igokee i oni sve da dobiju. Mi imamo tri pobede manje ali smo i napucani 20+ tako da će verovatno i nama trebati isto tako 4 poraza njih i sve naše pobede. Igokea dosad ima 3 poraza, teško da će sad zabeležiti 4 u 8, a još teže ćemo mi i ganjani pobediti sve do kraja.
Pride Igosi idu raspaloj Olimpiji, čekaju raspalu Cedevitu, čekaju Zadar, onda MZT+Solnok, idu nama, čekaju Krku i idu mrtvoj Ciboni. Mi imamo teži raspored od njih.
To je sve 95% gotovo, trebalo bi čudo da se desi da ispuste prvo mesto, pride još igraju najbolje.

Od ganjana imaju i bolji međusobni skor tako da ganjanima trebaju 4 poraza Igokee i oni sve da dobiju. Mi imamo tri pobede manje ali smo i napucani 20+ tako da će verovatno i nama trebati isto tako 4 poraza njih i sve naše pobede. Igokea dosad ima 3 poraza, teško da će sad zabeležiti 4 u 8, a još teže ćemo mi i ganjani pobediti sve do kraja.
Pride Igosi idu raspaloj Olimpiji, čekaju raspalu Cedevitu, čekaju Zadar, onda MZT+Solnok, idu nama, čekaju Krku i idu mrtvoj Ciboni. Mi imamo teži raspored od njih.
To je sve 95% gotovo, trebalo bi čudo da se desi da ispuste prvo mesto, pride još igraju najbolje.

Mi smo juče imali 3 gola prednosti protiv Slovenaca i dobijenu utakmicu, a onda smo dobili 5 golova u 2 minuta i lagano ispušili... Ima još da se igra ;)

U prvom delu sezone sam za Igose mislio da ce pasti kad-tad,ali totalno su me demantovali,mada me nesto nisu impresionirali za ovih par meceva koliko sam gledao...Prvo mesto im skoro sigurno nece izmaci,tako da cetvrti itekako ima sanse + prvoplasirana ekipa ne bi imala toliki motiv kao ostale zato sto bi vec osigurala EL...

Da ne bude totalni off,za nas mislim da cemo i ovu sezonu sasvim solidno izvuci,uprkos ocajnoj igri...Mada necu biti iznenadjen ni da zavrsimo bez trofeja,ipak se preteralo sa ovim podmladjivanjem...

Игокеа ће нас пустити шта се бринете;)
ФМП по мени има добар тим али не толико да би дрхтали од њега.Још
ако ми мало дигнемо форму има да их лупнемо!
ДВ је био добар тренер.А да ли је још увек или се изгубио негде-видећемо.
До краја сезоне ОБАВЕЗНО подршка.
Ова победа против отцепљеног српског племена је очекивана.
И немој опет да дирате ВЈ...он није "произвео" играча !?!
А ДВ их је иштанцовао сваке године по три. Ал' кад би се шалили !

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back