Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
![]()
Dule demonstrira nebeski horog.![]()
Demonstrira vestine koje je pokupio u Boljsoj teatru,al steta sto se kratko zadrzao u Moskvi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Dule demonstrira nebeski horog.![]()
Ajde ne lupetaj više i ne piši gluposti. Diviš se klubu čiji gazda je predsjednik RS. Čiji narod grca u neimaštini i odvaja za tu njegovu zajebanciju. Oladi malo stručnjak i ne diži tenzije bez potrebe.
Ne znam koliko oni grcaju u nemastini a prosecna plata u RS je veca nego u Srbiji.
Može biti i nešto lakši ako ostane na snazi ovaj raspad Cedevite a Igokea će do nas već rešiti pitanje prvog mesta, sada je maltene rešeno.
Ne znam koliko oni grcaju u nemastini a prosecna plata u RS je veca nego u Srbiji.
Imaju tri pobede više od ganjana i nas, a ima još 8 kola do kraja. Ima još dosta da se igra da bi mogli da kažemo da je rešeno![]()
Od ganjana imaju i bolji međusobni skor tako da ganjanima trebaju 4 poraza Igokee i oni sve da dobiju. Mi imamo tri pobede manje ali smo i napucani 20+ tako da će verovatno i nama trebati isto tako 4 poraza njih i sve naše pobede. Igokea dosad ima 3 poraza, teško da će sad zabeležiti 4 u 8, a još teže ćemo mi i ganjani pobediti sve do kraja.Imaju tri pobede više od ganjana i nas, a ima još 8 kola do kraja. Ima još dosta da se igra da bi mogli da kažemo da je rešeno![]()
Jel? Mrtva trka ko je ispred a? A prosječna plata je inače mjerilo. Predsjednik i ministri po 5 000 KM, prosvjeta 800 KM, penzije 200 KM, znači prosječna primanja kod nas ovde u RS 2 000 KM. Vidiš nisam znao da sam toliko plaćen, hvala što mi oči otvori...
Od ganjana imaju i bolji međusobni skor tako da ganjanima trebaju 4 poraza Igokee i oni sve da dobiju. Mi imamo tri pobede manje ali smo i napucani 20+ tako da će verovatno i nama trebati isto tako 4 poraza njih i sve naše pobede. Igokea dosad ima 3 poraza, teško da će sad zabeležiti 4 u 8, a još teže ćemo mi i ganjani pobediti sve do kraja.
Pride Igosi idu raspaloj Olimpiji, čekaju raspalu Cedevitu, čekaju Zadar, onda MZT+Solnok, idu nama, čekaju Krku i idu mrtvoj Ciboni. Mi imamo teži raspored od njih.
To je sve 95% gotovo, trebalo bi čudo da se desi da ispuste prvo mesto, pride još igraju najbolje.
srecna slava ko slavi danas, ja se sad vratio.
Od ganjana imaju i bolji međusobni skor tako da ganjanima trebaju 4 poraza Igokee i oni sve da dobiju...
sad je tu negdje, s tim da je u Srbiji sve jeftinije za nekih 10-20%...
A ja ovamo čujem da Mačvani redovno idu u nabavku u Semberiju![]()
Кад видите да у Мачви иде петао с једном ногом значи да су били гости на супи.
Dobro došao kući Pero!
http://www.sport26.rs/page.php?FID=3&PKID=3&id=4537
Dobro došao kući Pero!
http://www.sport26.rs/page.php?FID=3&PKID=3&id=4537