KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovaj noc definitivno nije moj dan kad je kosarka u pitanju... cek da vidim dal mi je ostao jos neko da ga izbaksuziram gledanjem. mozda ova minestota...

olimpija sad posle ovih odlazaka ima slican tim partizanu i igraju onako kako bi partizan trebao da igra, dobra odbrana i rasterecen napad.

Poslednja izmena:
Stvar je jasna - ako na završnom turniru budemo i mi i ganci, organizovati što dalje od "najvernijih" navijača oba tima i sfere uticaja ćokija i njegovih mahinacija sa uvođenjem navijača, prekidima utakmica, a u najgorem slučaju ono iz plej-ofa u maju-junu.
Ako ostane ovakva situacija na tabeli do kraja, u polufinalu će nama i ćokijevcima cela ova i naredna sezona stati u jednu utakmicu, i tu će biti svašta.

Ипак ја не разумем зашто сте против БГ као организатора ф4.Прво неће се играти у Железнику (где на кошевима висе ...људи)
друго зар би нам било пријатније у ЗГ,треће ово "плашимо се Чови-махинација" ми делује баш као неки алиби после не дај Боже
неуспеха...не можемо ваљда избегавати доживотно да се сударамо са фмп-цзв...јер можда они буду јаки и следеће године...

Poslednja izmena od moderatora:
Žali, žali, paz samo da eventualno ne zažališ. :lol: Dobro je poznato da ste vi ganci prvaci, ali u spremanju ražnja dok je zec u šumi.

Uzgred, večeras, ne znam baš šta da očekujem. Radničkog me nije strah, smešni su realno, ali problem je što igraju kući, što se pale na nas, i što smo mi loši u branjenju onoga u čemu su oni najbolji. Ako nas je Široki onako natrpavao trojkama, mogu misliti šta bi ovi mogli prirediti. Tako da se nadam da smo u međuvremenu napredovali u tom segmentu igre, da ćemo ih uštopovati spolja kao u Pioniru jesenas, da neće biti jurnjave i ispadanja iz odbrane. Zna se od koga nam preti najveća opasnost, tu su još i probuđeni Varda, Teriko može sve da uradi zavisi kako mu se digne, Sinovec može da napravi štetu, a primetio sam da se Borisov probudio u zadnje vreme (kako je Vajt malo opao). Ostali su smehotres i igraju loše. Ali, kao po pravilu, protiv Partizana im se sve to briše, tako da ćemo videti.

Usput, stiglo pojačanje na klupi
‏@DjordjeMatic
Legendary Partizan capitain Petar Bozic came back. He will make debut as asistant coach at tonight game vs Radnicki

Poslednja izmena:
vidim panteri su svi tu. njihov klub je zamrznut pa prate Partizanove protivnike ma ko to bio. lepo, vi ste pravi sportski entuzijasti.

elem, imam utisak da svaki igrac u ovoj ligi moze da 1na1 isfintira igraca Partizana i napravi visak. I onda se dopunjuju i po pravilu uvek neko od protivnika ostane sam i sutira iz ciste pozicije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back