KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro ja napisem nije kriv a ti me citiras i napises znaci po defaultu je kriv, kako si to povezao? Ako je pozvan na DOGOVOR, znaci ima kinte, zna da smo pastorce drzavno, pogotovo ovih godinu dana, sad ima dobru platu, sta je bio problem da dodje da vidi sta imaju da ponude??? Ne, nego je odmah pustio menicu, jos ne razumem najbolje ono u tekstu da mu je deo para isplacen sto mu onda znaci da je ili dobio neki deo pa pozvan na dogovor za resto, ili odbio dogovor, uplaceno mu nesto, on bio nezadovoljan, pa pustio menicu...

A gde je to Musli igrao ozbiljnu seniorsku košarku? Nigde. Dečko se ispalio zato što se polakomio za Kahom Laboral kad mu vreme nije, i sad je došao da uradi ono što je trebao da uradi pre 2 godine, a to je da traži klub gde će moći zaista da igra i napreduje. Ne razumem o kakvom bajpasu karijere ti pričaš, dečko ima 21god a ne 29.
Ja se svakako nadam na je Gagić daleko od maksimuma, i želim mu kao i ostalima veliki napredak, i ne bih imao ništa protiv da bude bolji od Muslija. Ali on to u ovom trenutku nije. Zašto, rekao sam. Imaš statistiku pa pogledaj, imaš ono što statistika ne pokriva, a to je uticaj na igru, tim, rezultat, mada ne znam koliko si kompetentan pošto po sopstvenom priznanju nisi baš pratio Evroligu, mogu misliti koliko si onda ABA ligu gledao. A pošto se znamo i pošto je kod tebe pola toga merenje patke, ja zasad u ovoj priči oko hvaljenja Gagića vidim samo ono kad si se polakomio na njegove igre iz pripremnog perioda i pričao kako će da bude reprezentativna četvorka, pa sada aj da ne odstupaš od tih priča.

Bešović je bio perspektivniji od Milutinova možda samo u priči. Kako je Milutinov već sada makar borben u odbrani ako već ne može ništa bolje jer je premlad i preslab, i na koje sve načine je u stanju da napadne koš, e o tom nivou Bešović može samo da sanja.
A što se Vujoševića i Milutinova tiče, istina je da se možda ne uklapa u njegovu standardnu centarsku priču iz zadnjih godina (ali ne zaboravimo da je Dule igrao i bez klasične petice, i sa pokretljivijim peticama kao Krstić, tako da nije da ne zna ništa o tome), ali je istina i da je već sada kod istog tog Vujoševića dobio pregršt šansi, minuta i evroligaških utakmica, da je već sada napredovao, i da je često dobijao minute kao Musli i Gagić zajedno.

Nije nigde igrao zato sto NE MOZE da je igra.
On je hteo, zato je i otisao, ali dzabe.......
On ima 21 godinu i pogledaj koliko iskustva?
Obzirom da je na samom pocetku karijere vise preferirao da ode napolje , za parama, onda se ovja povratak u srpsku kosarku moze shvatiti bas kao bajpas, da opet ode negde, i Partizan uzme koji dinar za njega.

Sto se tice Besovica i Milutinova....?Ne mora ja da dokazujem nista, lako je moguce naci koliko se vise ocekivalo od Besovica i za kakvog je talenta proglasavan.
Ali dobro...Videcemo i za ovo...........
Uopste ne sumnjam da ce opet i ovo biti zaboravljeno, kao i mnoge tvoje tvrdnje pre toga.

Dobro ja napisem nije kriv a ti me citiras i napises znaci po defaultu je kriv, kako si to povezao? Ako je pozvan na DOGOVOR, znaci ima kinte, zna da smo pastorce drzavno, pogotovo ovih godinu dana, sad ima dobru platu, sta je bio problem da dodje da vidi sta imaju da ponude??? Ne, nego je odmah pustio menicu, jos ne razumem najbolje ono u tekstu da mu je deo para isplacen sto mu onda znaci da je ili dobio neki deo pa pozvan na dogovor za resto, ili odbio dogovor, uplaceno mu nesto, on bio nezadovoljan, pa pustio menicu...

Napisao si ti i drugu recenicu komentarisuci karakter Raduljice.........Ja sam na to aludirao.

kako ide ona poslovica...laz, velika laz, statistika.
To što je statistika suviše sirova i ne pokriva sve stvari, ne znači da je laž, i da se ne može ništa videti iz nje.
Zato i pominjem stvari koje statistika ne pokriva, a to je neki uticaj na igru i utakmicu. Musli je sam nekoliko utakmica lomio poenima, blokadama i odbranom. Čak i u EL. Gagić nažalost ništa po tom pitanju.

Što se tiče Raduljičine tužbe, slažem se sa Kostom. Nije Raduljica kriv, on samo traži ono što su mu obećali i ono što je odradio.

cuj, u pravnom smislu nema sta da se prica. ovde se radi o vaspitanju i mentalitetu koji mu je usadjen u klubu iz kog je potekao. umesto da ima strpljenja za Partizan i zahvalnost sto mu je spasao karijeru on trazi pare. oce pare. eto mu pare.

To što je statistika suviše sirova i ne pokriva sve stvari, ne znači da je laž, i da se ne može ništa videti iz nje.
Zato i pominjem stvari koje statistika ne pokriva, a to je neki uticaj na igru i utakmicu. Musli je sam nekoliko utakmica lomio poenima, blokadama i odbranom. Čak i u EL. Gagić nažalost ništa po tom pitanju.

kiper pusti statistiku. lik nema tehniku, masi zicere. ume ponekad se se ugura pod reket, ali je sve u svemu limitiran. a sto je najgore po njega, nema sanse da on bude ista bolji u karijeri. bice samo iskusniji i malo jaci. on je blizu svog limita.

Nije nigde igrao zato sto NE MOZE da je igra.
On je hteo, zato je i otisao, ali dzabe.......
On ima 21 godinu i pogledaj koliko iskustva?
Obzirom da je na samom pocetku karijere vise preferirao da ode napolje , za parama, onda se ovja povratak u srpsku kosarku moze shvatiti bas kao bajpas, da opet ode negde, i Partizan uzme koji dinar za njega.

Sto se tice Besovica i Milutinova....?Ne mora ja da dokazujem nista, lako je moguce naci koliko se vise ocekivalo od Besovica i za kakvog je talenta proglasavan.
Ali dobro...Videcemo i za ovo...........
Uopste ne sumnjam da ce opet i ovo biti zaboravljeno, kao i mnoge tvoje tvrdnje pre toga.
Dobro, Musli je u bajpasu, neka ti bude, ako to dokazuje da je lošiji od Gagića, a ne realne stvari na terenu, i to neka ti bude. :lol:
Demagog bio, demagog ostao.

Verujem ti ja da je Bešović bio proglašavan za svašta, ali je sasvim druga stvar koliko je to bilo realno. A realno je da je kao talenat u prednosti u odnosu na Milutinova samo po pitanju visine.

kiper pusti statistiku. lik nema tehniku, masi zicere. ume ponekad se se ugura pod reket, ali je sve u svemu limitiran. a sto je najgore po njega, nema sanse da on bude ista bolji u karijeri. bice samo iskusniji i malo jaci. on je blizu svog limita.
Dobro, evo puštam statistiku, verujem tebi na reč da on nema šanse.
Mislim, o čemu mi da pričamo i na koji način da pričamo kad ti samo gledaš da ponoviš po 100. put ono što non stop pričaš i to je kao priča sa drugima. To možeš i ispred ogledala, ne treba ti forum.

a drugi su sve vise gospodski klubovi jel?

Vujošević je više nego preterao. Stalno se nešto žali, kuka, ispravlja krive Drine. Naravno, ona usrana vlast gura FMP, ali to smo znali još od leta. Iza njih stoji gomno (Vučić) koji je očigledno toliko iskompleksiran porazima od prethodnih godina, pa sada uzima i krade na sve načine. Naravno za njih.

a drugi su sve vise gospodski klubovi jel?

Ko je to rekao?
Ja ne vidim uopste razlog zbog cega bi se Partizan spustao na taj seljacki nivo.
Nije to radio nikada pre(rukovodstvo Partizana), zasto odjednom sada?
Zato sto je trenutno igracki slabiji?
To ne sme da bude razlog.
Rekoh ja......Ako si gospodin, budi gospodin i kada ide lose, a nekome drugom bolje.

Dobro, Musli je u bajpasu, neka ti bude, ako to dokazuje da je lošiji od Gagića, a ne realne stvari na terenu, i to neka ti bude. :lol:
Demagog bio, demagog ostao.

Verujem ti ja da je Bešović bio proglašavan za svašta, ali je sasvim druga stvar koliko je to bilo realno. A realno je da je kao talenat u prednosti u odnosu na Milutinova samo po pitanju visine.

U mom generalnom odgovoru i prici o Partizanu ja nisam rekao da je Gagic BOLJI, nego da MOZE da bude bolji i da od njega moze da postane veliki igrac.
Musli je skoro stigao do svog limita, Gagice je jos svetlosnim godinama daleko od toga.
TO sam govorio.

cuj, u pravnom smislu nema sta da se prica. ovde se radi o vaspitanju i mentalitetu koji mu je usadjen u klubu iz kog je potekao. umesto da ima strpljenja za Partizan i zahvalnost sto mu je spasao karijeru on trazi pare. oce pare. eto mu pare.

Ovo je prilicno diskutabilno......On je imao garantovan ugovor sa Turcima i od njih je dobijao pare(garantovani deo).
Dosao je u Partizan da igra, i onda je pola sezone sedeo na klupi gledajuci kako igra Pekovic.
Ne zelim ulaziti u pricu oko toga ko je bolji igrac(jer je besmisleno), ali zelim da,pitam: Koliko je posteno prema Raduljici to sto je naprecac doveden Pekovic, a on je pristao da dodje pod uslovom da IGRA?
Tako da......Ako Partizan nije bio korektan prema njemu u tom delu( to oni znaju najbolje) zasto bi Raduuljica trebao da bude korektan prema njima?
Posebno sto ova tuzba bas lici na neki kapric.

Ko je to rekao?
Ja ne vidim uopste razlog zbog cega bi se Partizan spustao na taj seljacki nivo.
Nije to radio nikada pre(rukovodstvo Partizana), zasto odjednom sada?
Zato sto je trenutno igracki slabiji?
To ne sme da bude razlog.
Rekoh ja......Ako si gospodin, budi gospodin i kada ide lose, a nekome drugom bolje.

kad bi navijac birao izmedju titule i gospodskog drzanja kluba sta bi izabrao?

uostalom kad se rves sa olosem ne mozes ni ti da budes nekome uzor zar ne?

Vujošević je više nego preterao. Stalno se nešto žali, kuka, ispravlja krive Drine. Naravno, ona usrana vlast gura FMP, ali to smo znali još od leta. Iza njih stoji gomno (Vučić) koji je očigledno toliko iskompleksiran porazima od prethodnih godina, pa sada uzima i krade na sve načine. Naravno za njih.

pa kuka, ne kuka bez razloga. napravio je rezultat. odveo srpsku ekipu na nba turneju. a sta je dobio od drzave? sipuljojku sto bi rekao narod. nekome od vas to vise smeta, meni uopste ne. ali da mu oduzima to koncentraciju sigurno da uzima. i to nije dobro. jbg.

kad bi navijac birao izmedju titule i gospodskog drzanja kluba sta bi izabrao?

uostalom kad se rves sa olosem ne mozes ni ti da budes nekome uzor zar ne?

UVEK ZA GOSPODSKO PONASANJE......
To je i razlog zasto sam zavoleo Partizan u kosarci.
I zasto veoma cenim Zvezdu u fudbalu u eri Dzajica i Cvetkovica.
Zato sto su gospoda, u pravom smislu te reci.

I jos jedno pitanje?
ZASTO SE RVES?
Ovo je kosarka, pokazuj sta imas na terenu, cemu rvanje?

Ovo je prilicno diskutabilno......On je imao garantovan ugovor sa Turcima i od njih je dobijao pare(garantovani deo).
Dosao je u Partizan da igra, i onda je pola sezone sedeo na klupi gledajuci kako igra Pekovic.
Ne zelim ulaziti u pricu oko toga ko je bolji igrac(jer je besmisleno), ali zelim da,pitam: Koliko je posteno prema Raduljici to sto je naprecac doveden Pekovic, a on je pristao da dodje pod uslovom da IGRA?
Tako da......Ako Partizan nije bio korektan prema njemu u tom delu( to oni znaju najbolje) zasto bi Raduuljica trebao da bude korektan prema njima?
Posebno sto ova tuzba bas lici na neki kapric.

jel se bunio raduljica dok je bio pekovic? nije. prema tome...igrao je ostatak sezone (malo li je) i nije pokazao nista. i sad je kao Partizan njega zajebao sto mu je mozda obecao da ce da igra a doveo Pekovica. Ako mu je Pekovic nabio komplekse onda tako treba i da kaze. Treba da kaze mrzim Pekovica jer mi je nabio komplekse i to sam morao da trpim 3 meseca i zato sam cekao prvu priliku da vam ga zavucem.

UVEK ZA GOSPODSKO PONASANJE......

To je i razlog zasto sam zavoleo Partizan u kosarci.
I zasto veoma cenim Zvezdu u fudbalu u eri Dzajica i Cvetkovica.
Zato sto su gospoda, u pravom smislu te reci.

sutra malo, ako si osobenjak mozda, ali ako si prosecan navijac najbitnija je titula prvaka.

i koje je to molim te gospodsko drzanje zvezde za vreme dzajica i cvetkovica? pa bre drzavni sluzbenici su za njih placali igrace bre? jel to gospodstvo o kome pricas? Drzavni sluzbenik je nosio milion maraka u Ns Vojvodini za Mihajlovica.

pa kuka, ne kuka bez razloga. napravio je rezultat. odveo srpsku ekipu na nba turneju. a sta je dobio od drzave? sipuljojku sto bi rekao narod. nekome od vas to vise smeta, meni uopste ne. ali da mu oduzima to koncentraciju sigurno da uzima. i to nije dobro. jbg.

Deset godina Partizan igra Evroligu.
Deset godina puni dvoranu, deset godina su nezvanicni, i zvanicni najbolji i najbucniji navijaci.
Deset godina nemaju ni ozbiljnu konkurenciju u drzavi ...........
Imaju iza sebe titule u Kupu koraca, titulu evropskog klupskog prvaka, imaju iza sebe igrace koji su odavno u kosarkaskim kucama slavnih.
I OPET NEMAJU sponzora.......

ZASTO?
Odgovor je u samo jednoj recenici.......
Zato sto Danilovic, Todoric i Vujosevic su kao dijamntov margarin, u sve bi da se mesaju.
Sve vise se bojim da to NIJE ZATO sto misle da sve znaju, koliko zato da SAKRIJU nesto.

jel se bunio raduljica dok je bio pekovic? nije. prema tome...igrao je ostatak sezone (malo li je) i nije pokazao nista. i sad je kao Partizan njega zajebao sto mu je mozda obecao da ce da igra a doveo Pekovica. Ako mu je Pekovic nabio komplekse onda tako treba i da kaze. Treba da kaze mrzim Pekovica jer mi je nabio komplekse i to sam morao da trpim 3 meseca i zato sam cekao prvu priliku da vam ga zavucem.

A sta?
Trebao je da se buni dok je Pekovic tu, pa da ga jos optuze da kvari atmosferu?
Ako je postojao dogovor kada je dolazio, zasto nije ispostovan.
Pa po cenu Pekovica.

Deset godina Partizan igra Evroligu.
Deset godina puni dvoranu, deset godina su nezvanicni, i zvanicni najbolji i najbucniji navijaci.
Deset godina nemaju ni ozbiljnu konkurenciju u drzavi ...........
Imaju iza sebe titule u Kupu koraca, titulu evropskog klupskog prvaka, imaju iza sebe igrace koji su odavno u kosarkaskim kucama slavnih.
I OPET NEMAJU sponzora.......

ZASTO?
Odgovor je u samo jednoj recenici.......
Zato sto Danilovic, Todoric i Vujosevic su kao dijamntov margarin, u sve bi da se mesaju.
Sve vise se bojim da to NIJE ZATO sto misle da sve znaju, koliko zato da SAKRIJU nesto.

za novac i za sponzore se slazem. ako su im najurili sponzore onda je tu arena i svake godine 1-2 miliona evra vise.

a sto se tice ovog drugog, sta to neko moze da kaze i posavetuje jednog danilovica, jednog todorica a ako oces i jednog vujosevica. to su vrhunsku ljudi u svojim domenima. i sad zamisli nekog slinavog biznismena koji je ujedno i clan neke stranke kako oce da bude potpredesnik kluba i da on odlucuje koji ce igrac da bude doveden duletu vujosevicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back