A gde je to Musli igrao ozbiljnu seniorsku košarku? Nigde. Dečko se ispalio zato što se polakomio za Kahom Laboral kad mu vreme nije, i sad je došao da uradi ono što je trebao da uradi pre 2 godine, a to je da traži klub gde će moći zaista da igra i napreduje. Ne razumem o kakvom bajpasu karijere ti pričaš, dečko ima 21god a ne 29.
Ja se svakako nadam na je Gagić daleko od maksimuma, i želim mu kao i ostalima veliki napredak, i ne bih imao ništa protiv da bude bolji od Muslija. Ali on to u ovom trenutku nije. Zašto, rekao sam. Imaš statistiku pa pogledaj, imaš ono što statistika ne pokriva, a to je uticaj na igru, tim, rezultat, mada ne znam koliko si kompetentan pošto po sopstvenom priznanju nisi baš pratio Evroligu, mogu misliti koliko si onda ABA ligu gledao. A pošto se znamo i pošto je kod tebe pola toga merenje patke, ja zasad u ovoj priči oko hvaljenja Gagića vidim samo ono kad si se polakomio na njegove igre iz pripremnog perioda i pričao kako će da bude reprezentativna četvorka, pa sada aj da ne odstupaš od tih priča.
Bešović je bio perspektivniji od Milutinova možda samo u priči. Kako je Milutinov već sada makar borben u odbrani ako već ne može ništa bolje jer je premlad i preslab, i na koje sve načine je u stanju da napadne koš, e o tom nivou Bešović može samo da sanja.
A što se Vujoševića i Milutinova tiče, istina je da se možda ne uklapa u njegovu standardnu centarsku priču iz zadnjih godina (ali ne zaboravimo da je Dule igrao i bez klasične petice, i sa pokretljivijim peticama kao Krstić, tako da nije da ne zna ništa o tome), ali je istina i da je već sada kod istog tog Vujoševića dobio pregršt šansi, minuta i evroligaških utakmica, da je već sada napredovao, i da je često dobijao minute kao Musli i Gagić zajedno.