KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neozbiljni je pisao kako muta skautira olimpiju u svojoj omiljenoj kafani. ja cu da vam objasnim kako S. Markovic i Vortington tremiraju: u pola 1 nocu u, ovaj put omiljenoj kafani kosarkasa kkradnicki, uz dzekic i qrave. doduse, da ne gresim dusu, Vortington je sve vreme imao facu: a mozda ne bi trebali da budemo ovde, ali onaj mali dzukac ( mali na tvu, kao i svi kosarkasi, uzivo, ne nikako ) markovic, ga je sve vreme kvario.

a vidim neki kosarkaski znalci mozak polomise kako ekipa sa ubedljivo najboljim timom u ligi, tavori na sredini tabele igrajuci basket k`o babe neke. lako uz sinalko. msm uz dzek.

vracamo se bar na tren, starim dobrim vremenima, pre navale svih ovih...ovih, kad sam pisao ja i samo ja. sam pitao, sam odgovarao, sam se sa sobom svadjao... eh, stara dobra vremena... elem,

vidim, sad kad je danilo na vratima ide rasprava ko je bolji, on ili bogdan i ko je trebao da igra vise. sin je postao neupitan, ebem li ga, valjda zato sto mu je izasao klip na jutjubetu. te ovaj zna napad, a ovaj odbranu, te ovaj sut, a ovaj ulaz, te ovaj ima duze ruke a ovaj deblji... ih `de ode ja sad. elem,

u realnosti, kod dobrog trenera bi igrala sva trojica. protiv mztova, uskih i sirokih, bogdan i danilo 30 min. sin 10 ( koliko da je u ritmu ), protiv napadaca, barsi, cskaovi, sin i bogdan 30 danilo 10 da odradi neke specijale u napadu, napadne ove kad stanu u zonu i ostale piccke materine, protiv indijanaca bambergi, lijetuvasi sin i danilo 30 bogdan 10 isto u nekim specijalima.

da je tako bilo, ja ne bih gledao utakmice sa strahom da ce sin da umre na terenu, bogdan i danilo bi doprinosili u razlicitim utakmicama svojim razlicitim prednostima i rasli kao igraci, mi se kao klub ne bi obrukali tretmanom koji smo dali srpskom reprezentativcu, a neke utakmice, koje su izgubljene bi bile dobijene. u jednom takmicenju u kojem vise nismo, ruku stavim, da bi bili jos. u jednom usranom takmicenju gde smo pod pritiskom, ne bi bili.

i tako... dosta. ceka se utakmica. da oplevimo ove konjusare, pa da mi deca dodju kuci.

neozbiljni je pisao kako muta skautira olimpiju u svojoj omiljenoj kafani. ja cu da vam objasnim kako S. Markovic i Vortington tremiraju: u pola 1 nocu u, ovaj put omiljenoj kafani kosarkasa kkradnicki, uz dzekic i qrave. doduse, da ne gresim dusu, Vortington je sve vreme imao facu: a mozda ne bi trebali da budemo ovde, ali onaj mali dzukac ( mali na tvu, kao i svi kosarkasi, uzivo, ne nikako ) markovic, ga je sve vreme kvario.

a vidim neki kosarkaski znalci mozak polomise kako ekipa sa ubedljivo najboljim timom u ligi, tavori na sredini tabele igrajuci basket k`o babe neke. lako uz sinalko. msm uz dzek.

A Varda ne veru'e

Musli, Berta i Gordic...
Oni su doneli prevagu u finisu meca...
U reketu je duvala zestoka promaja, Krka igrala agresivnu odbranu nad nasim spoljnim igracima, tako da su centri bili odseceni...
Musli, kakav god da je, uspeo je da uspostavi balans pod kosem, Berta pogodio one trojke, a Gordic to zacinio svojim poenima...

Treba istaci i sina Dragana, koji se borio kao lav i imao 11 skokova, uz indeks 17, kao i Gordona, koji jeste indijanac, ali je jedan od najkonstantnijih nasih igraca u zadnjih par meceva...

Poslednja izmena:
Odigrali su vrlo agresivno na nama, a nama je igra obezglavljena bez Lea i Lučića, zato je bilo teško. Neverovatno koliko nemamo respekta kod sudija, Krka i Solnok se više poštuju od nas. Onaj kreten Jure je provocirao, gestikulirao na sudijske odluke i flopovao, a za sve to su nas kažnjavali umesto njega. Neverovatno kako loše suđenje generalno.

Održali smo glavu iznad vode, sad odmor, pa polako, da vidimo jesul ruže i dal će procvetati.

Какав је то дерби са ФМП-ом ?z;)И зар није логичније да би волео да нас напусти тренер а не да изгуби Партизан ?
Ја никад не бих могао да кажем да бих волео да изгуби Партизан.А нарочито због једног или два човека.

S obzirom da je KK Ciganmala u stečaju, moramo sa FMP-om da igramo. Debeli Dukljanin da nas napusti? Nismo mi te sreće nažalost. Koliko čujem sada dovodi Šiptare iz svoje reprezentacije kod nas, trenira igrače za svoju reprezentaciju preko Partizana. Dolazi nam Dašić, čovek koji je oteran iz svakog kluba gde je igrao. Blago nama. Andjušić po debelom Dukljaninu ne valja jel da? S obzirom da je od tima napravio zabavište i vrtić, imam predlog za njega. U mom kraju ima jedan klinac, odlično igra odbranu, šut mu je malo problem. Ima inače 12 godina, ali je jak kao konj. Kad od tima pravimo zabavište neka to bude potpuno.

Nijedan igrac nije veci od kluba, otkud sada toliki bes zbog jednog igraca..da izgubi klub za koji navijas zbog tamo nekog.
Ni zbog vecih igraca, neki neavijaci se ne mogu utotiti protiv voljenog kluba.
Valjda je klub veci i od trenera i igraca.z:poz:

Besan sam jer Andjušić je jedan od retkih koji vredi u ovom timu Partizana. Centri ne vrede ničemu, pozicija pleja isto. Međutim Dukljanin se pravi lud i glup očigledno. I najbolji način je da doživi opet neko poniženje, pa možda i nauči nešto.

razumem ja kad se u afektu i sa odredjenim povodom neko " pocasti " uvredama. posle bamberga, napisah da je DV kreten. ali to je bilo u jednom postu ( u jos jednom je bilo - krme ) i rekoh vec, u afektu i sa konkretnim povodom. pre i posle toga ga oslovljavam sa DV.

ovo tvoje, debeli gmaz, svinja, dukljanin... u svakom postu, je degutantno. mrzim, kad mi izlaze oni blanko postovi ignoriranih clanova, ali necu ni da prebiram po sadrzaju tvoje mentalne povracke. ignore.

Ова победа против Крке нам је баш требала.Не смем да мислим шта би било да је није било.А сад нека се лепо одморе
јер су се ето изморили од "ритма утакмица" па са тренинзима - напред!И ујутру свакако !
Два питања:
-колико је кажњен ДВ ?
- има ли "званичне" изјаве о неигрању(мислим разлог?) Данила и о напуштању клуба истог ?

Ова победа против Крке нам је баш требала.Не смем да мислим шта би било да је није било.А сад нека се лепо одморе
јер су се ето изморили од "ритма утакмица" па са тренинзима - напред!И ујутру свакако !
Два питања:
-колико је кажњен ДВ ?
- има ли "званичне" изјаве о неигрању(мислим разлог?) Данила и о напуштању клуба истог ?

Rekli su 2 meča, ali da još razmatraju sa koliko će ga još kazniti. I novčano i što se tiče vođenja ekipe.
Evo link o Danilovom odlasku. http://www.sport26.rs/page.php?FID=3&PKID=3&id=4126

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back