KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pokidao je meni milenko zivaca... ali bas dobro. uh, kako sam ga psovao za neke picckaste poteze. kad je odlazio, bilo je: idi vise u3pm, da te ne gledam...

nakon svega ovoga recenog, milenko bi bio superstar u ovom timu. to je tacno tip igraca koji je potreban. ja bi ga pitao...

On ima tih 202 cm i kad raširi ruke u odbrani protivnički plej je zaustavljen (toliko puta je to pokazano protiv Kuka). Sa druge strane, ako bi ga isforsirali 5 utakmica po 15+ minuta on bi mogao i da pogodi neki šut, probije il pošalje asistenciju...

Danilo Anđušić više nije košarkaš Partizana. Bek je putem sportske društvene mreže It's My Play obavestio javnost o ovom potezu koji je bio i očekivan s obzirom na to da kao reprezentativac nije dobijao adekvatnu minutažu kod Duška Vujoševića ove sezone.

- Vođen isključivo sportskim motivima, pre godinu i po dana došao sam u KK Partizan, odričući se lepe svote novca koja mi je po ugovoru pripadala u prethodnom klubu. Bio sam spreman i da prihvatim opciju višemesečne pauze, ushićen i počastvovan zbog poziva iz našeg najtrofejnijeg kluba da treniram, usavršavam se, igram Evroligu pred Grobarima, osvajam trofeje - napisao je Anđušić na sportsko-društvenoj mreži It's My Play.

Anđušić kaže da uprkos velikom trudu i zalaganju nije uspeo da se nametne za veću ulogu u mladom sastavu Partizana.

- Trudio sam se da uvek pružim sve od sebe, na treningu, utakmicama, radom i ponašanjem. Nijednog trenutka nisam došao u sukob, niti bilo kakav konflikt ni sa jednom osobom u klubu. Posle prošle sezone u Partizanu i reprezentativnog leta, trudio sam se da na treninzima i ukazanim minutima na utakmicama izborim mnogo bolji položaj u veoma mladom timu, ali nisam uspeo da ga promenim.

Momak koji je u redove šampiona došao iz Hemofarma i bio bitan šraf u ekipi Vlade Jovanovića, smatra da će odlaskom iz Partizana spasiti karijeru.

- Odluku trenera o mom statusu poštujem, iako se ne slažem sa njom. Zato smatram da je u ovom trenutku za moju karijeru, posebno želju da sačuvam status reprezentativca, što je san svakog sportiste, najbolje da promenim sredinu, odem tamo gde ću igrati. Motivi ove teške odluke za mene su isključivo sportske, a nikako finansijske prirode, kao i kada sam dolazio u Partizan, tako i ovog puta.

O periodu provedenom u redovima crno-belog tima misli sve najbolje.

- Nikada neću zaboraviti sve svoje saigrače, sjajne ličnosti, u ove dve sezone, sve trenere sa kojima sam radio, medicinsko osoblje, sve ljude zaposlene u klubu, sportskog direktora, predsednika, sa kojima mi je bila velika čast i zadovoljstvo da se radujem pobedama, nacionalnom Kupu i prvenstvu, ali i da tugujem u porazima. Nikada neću zaboraviti ni Grobare, njihovu podršku i ljubav, bilo kada smo pobeđivali, ili gubili, posebno upućene na moju adresu, u ovim teškim nedeljama za mene. Hvala im i, bez patetike, svestan sam da takvu podršku više nikada neću imati, takvo navijanje, atmosferu, priliku i čast da budem deo svega toga, ali ću i dalje, kada mi to obaveze dozvole, biti sa njima u "Pioniru", jer deo mog srca uvek ostaje tu.

Za kraj, Anđušić je poručio da je period kroz koji je prošao poslednjih meseci bio vrlo težak za njega.

- Izvinjavam se svim predstavnicima medija, sa kojima sam uvek imao korektan odnos, što ne želim nikakvu medijsku pompu u ovim za mene teškim danima, zbog čega se i obraćam isključivo na ovaj način, preko društvene mreže dostupne svima, iznoseći jedino istinite motive za ovu moju odluku, uz zahvalnost i nadu da će imati razumevanje, kao i svi ljudi dobre volje u klubu i oko njega, Grobari posebno.

..........................

gledam igokeu. posle cu da napisem nesto. imao sam u glavi nesto sto cu da kazem, bez psovanja. nisam siguran da ce tako biti...

kad je vec danilo, momak od 21 godinu, nasao snage za ovakav gospodski pristup, red je da i ja ispostujem, JEDINO njega. drugu stranu price cu ispostovati u nekom nocnom terminu, najgore ikada do sada.

secam se kad sam prvi put gledao danila i odmah pomislio, mali je igrac, samo da uspemo da ga dovedemo, njemu ce to biti velika odsocna daska za karijeru, a mi cemo dobiti extra igraca, koji ce nam mnogo pobeda doneti.

puno price je bilo i sve je ispricano. ono medjutim sto niko nije ni konstatovao, niti pomenuo, ja hocu. VELIKA je ovo bruka naseg kluba, velika mrlja na ugledu. vidim takodje da nikoga nije ni sramota. mene je sramota. znam da niko nece ni da se izvini. danilo, ja se izvinjavam. kao grobar i ljubitelj kosarke. jedino u to ime i mogu.

hvala za sve sto si uradio, cestitke na gospodstvu, nadam se da ces brzo naci novi klub i zelim ti puno uspeha.

odignorisao sam ovog alfreda, cenim da mi vise nece smetati da citam uvrede na racun ovoga kome ime vise necu da pomenem.

rastereceno i kad bude na tvu cu pratiti ostatak sezone. kkp ima obavezu rezultata, ali ta " obaveza " je hiljadu kilometara iza obaveze da bude bastion srpske kosarke i ponos svojih navijaca. ovo sto se ove godine radi je nedopustivo suprotno i jednom i drugom. ja to da podrzavam ne mogu i necu.

skupo ce nas kostati povratak ovog cije ime necu da pominjem. skupo. i to mnogo skuplje u narednim godinama nego ove. ove, samo rezultatski, plasim se sledecih i mnogo vise.

E sad smo nahebali. Ali u pravom smislu te reči. Šta da kažem sem da me je sramota. Šta smo doživeli? Da neuhranjeni Đekić ostane u timu, a da Anđušić mora da ode. Bravo upravo bravo. Sahranite nas, napravite od nas ono što su bili sakupljači sekundarnih sirovina.
http://kapiten.rs/kosarka/andusic-zatrazio-raskid-ugovora-sa-partizanom/

da al djekic igra na deficitarnoj poziciji dok Partizan na pozicijama 2 i 3 ima 2 igraca viska. a ti reci ko ne treba da igra od sledecih igraca: Bogdanovic, milosavljevic, Andjusic, Lucic , Bertans, Cakarevic.
sva sestorica nema sanse da igraju, a nisam siguran posle ove polusezone ni da bi trebalo ni cakarevica tako lako pustati. prema tome, ne mozes da poredis andjusica i djekica. da je djekic tunjav i mrsav stoji.

Odlazi Andjusic, sta da radimo

Mislim da je Bogdanovic svestaniji igrac od njega, jaci, bolji u prodoru, bolji u odbrani, e sad mora da popravi sut to je sigurno i onda ce biti top igrac, mozda i NBA potencijal

Andjusic za sad ima bolji sut i brzi izbacaj od njega, ali osim toga nema nekih drugih kvaliteta

kao prvo nije otisao vec samo zatrazio raskid ugovora moju moze da dobije ili ne.

slazem se sa ostatkom komentara.bogdanovic je definitivo kompletniji igrac.

skupo ce nas kostati povratak ovog cije ime necu da pominjem. skupo. i to mnogo skuplje u narednim godinama nego ove. ove, samo rezultatski, plasim se sledecih i mnogo vise.

nadam se da neces biti u pravu. ne svidja mi se sta je sa ekipom postigao za 3 meseca. greske se ne ispravljaju, glupe su a stalno se ponavljaju. nisu smeli da izgube vise od 3 utakmice, izgubili su 5. a od 5 koje su izgublli jedino su od fmp-a realno trebali da izgube jer je njih isuvise sralo (i mozda od igokee jer je i njih sralo). ne svidja mi se kako se stvari odvijaju. mozda nije opsti utisak, ali sve vise partizanovaca uvidja da tu nesto ne valja. da li je dule suvisan?

Bez Andjusica ostajemo sa napadacem manje, a to je jako zeznuto, obzirom na nasu losu igru u napadu...

Andjusa nije Dzordan, pa da sad kukamo sto godina za njim, ali ga se u ovakvoj situaciji tako lako odreci, za mene je cista ludost...
Ni Bogdanovic, pa cak ni Milosavljevic nisu toliko opasni u napadu, kao Andjusa...
Ne govorim samo o sutu, vec i o njegovoj odlicnoj kretnji oko blokova, sto ostavlja dosta prostora za druge igrace u napadu...

I Danilo je ispao laf na kraju i odbio cigane, tako da Coki sad juri onu cavu Rasica...

Poslednja izmena:
Bez Andjusica ostajemo sa napadacem manje, a to je jako zeznuto, obzirom na nasu losu igru u napadu...

Andjusa nije Dzordan, pa da sad kukamo sto godina za njim, ali ga se u ovakvoj situaciji tako lako odreci, za mene je cista ludost...
Ni Bogdanovic, pa cak ni Milosavljevic nisu toliko opasni u napadu, kao Andjusa...
Ne govorim samo o sutu, vec i o njegovoj odlicnoj kretnji oko blokova, sto ostavlja dosta prostora za druge igrace u napadu...

I Danilo je ispao laf na kraju i odbio cigane, tako da Coki sad juri onu cavu Rasica...

Koliko je poznato, oni su još davno rekli da ne žele Rašića.
http://www.mojacrvenazvezda.net/48225/2012/11/13/ristovic-demantovao-dolazak-rasica/

Andjusa nije Dzordan, ali je igrac koji laganica moze da ubaci 20+ poena kad ga ide

Milosavljevic ne moze da prebaci 20 poena pa da ga k3nja najvise na svetu

Andjusa nije Dzordan, ali je igrac koji laganica moze da ubaci 20+ poena kad ga ide

Milosavljevic ne moze da prebaci 20 poena pa da ga k3nja najvise na svetu

Ala lupetas...pa nije bitno koliko igrac ubaci poena, vec koliko je koristan za tim, ili mozda gresim?
Andjusic je talentovan igrac, i prvi sam stao u red onih koji smatraju da mu treba veca minutaza, ali daj pa nije on ni kada je igrao davao 20 plus poena, da se ne lazemo..
Milosavljevic kada bi davao 20 plus poena ne bi igrao odbranu kakvu igra...a decko sabija u defanzivi, laf od kosarkasa, mozda nema bolji sut od Danila, ali je mnogo korisniji!
I u poslednje vreme je konstantan, sto najvise cenim kod igraca...z:poz:

Ala lupetas...pa nije bitno koliko igrac ubaci poena, vec koliko je koristan za tim, ili mozda gresim?
Andjusic je talentovan igrac, i prvi sam stao u red onih koji smatraju da mu treba veca minutaza, ali daj pa nije on ni kada je igrao davao 20 plus poena, da se ne lazemo..
Milosavljevic kada bi davao 20 plus poena ne bi igrao odbranu kakvu igra...a decko sabija u defanzivi, laf od kosarkasa, mozda nema bolji sut od Danila, ali je mnogo korisniji!
I u poslednje vreme je konstantan, sto najvise cenim kod igraca...z:poz:

Zbog toga "Nije bitno koliko poena igrac ubaci vec koliko je koristan za tim" mi timski jedva na utakmici prebacimo 60 poena

Radije bi da pobedimo Cedevitu 90:85 nego 55:50 kako je bilo na skorasnjoj utakmici

Svi se nerviramo kad Partizan prima lake koseve, ali se jos vise nerviramo kad na SVAKOJ UTAKMICI imaju rupu od 6-7 minuta bez ijednog poena, a cesto i bez suta na kos !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back