Alfred Hičkok
Ističe se
- Poruka
- 2.154
Sta pricas covece ? Dao 2 trojke iz 6-7 pokusaja
S obzirom da je centar, to je više nego sjajno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta pricas covece ? Dao 2 trojke iz 6-7 pokusaja
nit je sad varda toliko dobar kako ga predstavljas nit je bio toliko los pre mesec dana kad si ga pljuvao.
Pogledaj njegove statse na pocetku, kad je dosao u Radnicki i u zadnja dva meca...
Covek je protiv Olimpije imao indeks 14, a sinoc 19...
da,da, igrac veteran se toliko promenio na bolje u zadnjih mesec dana.![]()
pokidao je meni milenko zivaca... ali bas dobro. uh, kako sam ga psovao za neke picckaste poteze. kad je odlazio, bilo je: idi vise u3pm, da te ne gledam...
nakon svega ovoga recenog, milenko bi bio superstar u ovom timu. to je tacno tip igraca koji je potreban. ja bi ga pitao...
E sad smo nahebali. Ali u pravom smislu te reči. Šta da kažem sem da me je sramota. Šta smo doživeli? Da neuhranjeni Đekić ostane u timu, a da Anđušić mora da ode. Bravo upravo bravo. Sahranite nas, napravite od nas ono što su bili sakupljači sekundarnih sirovina.
http://kapiten.rs/kosarka/andusic-zatrazio-raskid-ugovora-sa-partizanom/
Odlazi Andjusic, sta da radimo
Mislim da je Bogdanovic svestaniji igrac od njega, jaci, bolji u prodoru, bolji u odbrani, e sad mora da popravi sut to je sigurno i onda ce biti top igrac, mozda i NBA potencijal
Andjusic za sad ima bolji sut i brzi izbacaj od njega, ali osim toga nema nekih drugih kvaliteta
skupo ce nas kostati povratak ovog cije ime necu da pominjem. skupo. i to mnogo skuplje u narednim godinama nego ove. ove, samo rezultatski, plasim se sledecih i mnogo vise.
Bez Andjusica ostajemo sa napadacem manje, a to je jako zeznuto, obzirom na nasu losu igru u napadu...
Andjusa nije Dzordan, pa da sad kukamo sto godina za njim, ali ga se u ovakvoj situaciji tako lako odreci, za mene je cista ludost...
Ni Bogdanovic, pa cak ni Milosavljevic nisu toliko opasni u napadu, kao Andjusa...
Ne govorim samo o sutu, vec i o njegovoj odlicnoj kretnji oko blokova, sto ostavlja dosta prostora za druge igrace u napadu...
I Danilo je ispao laf na kraju i odbio cigane, tako da Coki sad juri onu cavu Rasica...
Koliko je poznato, oni su još davno rekli da ne žele Rašića.
http://www.mojacrvenazvezda.net/48225/2012/11/13/ristovic-demantovao-dolazak-rasica/
Videcemo...
Bez Andjusica ostajemo sa napadacem manje, a to je jako zeznuto, obzirom na nasu losu igru u napadu...
Andjusa nije Dzordan, pa da sad kukamo sto godina za njim, ali ga se u ovakvoj situaciji tako lako odreci, za mene je cista ludost...
Ni Bogdanovic, pa cak ni Milosavljevic nisu toliko opasni u napadu, kao Andjusa...
Ne govorim samo o sutu, vec i o njegovoj odlicnoj kretnji oko blokova, sto ostavlja dosta prostora za druge igrace u napadu...
I Danilo je ispao laf na kraju i odbio cigane, tako da Coki sad juri onu cavu Rasica...
Andjusa nije Dzordan, ali je igrac koji laganica moze da ubaci 20+ poena kad ga ide
Milosavljevic ne moze da prebaci 20 poena pa da ga k3nja najvise na svetu
Andjusa nije Dzordan, ali je igrac koji laganica moze da ubaci 20+ poena kad ga ide
Milosavljevic ne moze da prebaci 20 poena pa da ga k3nja najvise na svetu
Ala lupetas...pa nije bitno koliko igrac ubaci poena, vec koliko je koristan za tim, ili mozda gresim?
Andjusic je talentovan igrac, i prvi sam stao u red onih koji smatraju da mu treba veca minutaza, ali daj pa nije on ni kada je igrao davao 20 plus poena, da se ne lazemo..
Milosavljevic kada bi davao 20 plus poena ne bi igrao odbranu kakvu igra...a decko sabija u defanzivi, laf od kosarkasa, mozda nema bolji sut od Danila, ali je mnogo korisniji!
I u poslednje vreme je konstantan, sto najvise cenim kod igraca...![]()