KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A najveći si ti, jer bleneš i peniš zbog tog neozbiljnog tima...

Spremite 13 konopaca da ih obesimo sve na sred Terazija

J3BEM VAM MATER NENORMALNU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bez komentara.
Samo razmisli dal bi trebao da dolaziš vamo da prosipaš žuč. Razumem afekat, ali ovo je forum, a ne klozet, kontroliši se malo, ako si besan sačekaj da te prođe.

Bitno da Dule pusta muda po medijima a zasad nista od toga nije potkrepio na terenu...
Svako drugi bi vodio ovaj tim kao Cibonu (najmlađi tim uz naš) u EL do skora od 0/10 uz prosečno gubljenje od 20.1 razlike, a u ABA bi bili tu na sredini, gore - dole.

deki_pfc:
Edin i Kole, a naročito Edin, su najbolji komentatori po tome što ubedljivo, ali ubedljivo najviše znaju o košarci od svih u ovom regionu, i po tome što se vidi da su zaljubljenici u sport, mladi su i imaju smisla za humor. Ovaj Kole tu i tamo, malo je smešan, al Edin razbija. Ako se paralelno prenosi utakmica na RTS i Areni, nemam dileme, nisam šiznuo da slušam Šarenca ili Dendu raspade.

Što se utakmice tiče, osim naše glupe završnice ovo nije bila naša utakmica. Nije da Gašić nije osvežio malo sve, forsirali smo tu zonu 1-3-1 ali nam se ona obila o glavu jer je donela gomilu ofanzivnih skokova protivniku, što je i normalno za zonu. To nas je uz izgubljene lopte koštalo pobede, jer smo ih vraćali u život samo tako. Od težih utakmica, jedino smo Bešiktaš uspeli da slomimo i privedemo tekmu kraju, ni ovu nismo mogli. Ako smo gubili završnice od evroligaša što je normalno, a uspevali da dobijemo završnicu protiv CDvite, Olimpije... sad smo se unazadili i ekipa je u velikom problemu po tom pitanju. Što se završnice tiče, čista naša glupost, nema šta. Samo ne mogu da se otmem utisku, jeste, igrači srljaju, mladi i zeleni, glupi smo, ali mogla bi jednom da nas pogleda sreća.

Sa ovim porazom se moglo živeti, ali je problem što se nije smeo desiti Solnok. Sad smo na nuli što se tiče konkurenata, a Igokea je debelo pobegla i verovatno ćemo se klati debelo za fajnal for a tamo šta bude. Ali pre svega da drmnemo tu Krku, moramo se izvući iz ovoga, pa polako.

Kosarkasko znanje, informisanost, doza humora i mislim da su bas dobar tandem, dopunjuju jedan drugog.

Inace, ne mogu da verujem koliko navijaca Partizana se sad okrenulo protiv Duleta i kluba kompletno. Navijam za Zvezdu i Duleta ne volim ni malo, ali taj covek vas je doveo na F4 Evrolige, konstantno je uspesan u tom takmicenju, osvaja sve domace trofeje, jedna neuspesna sezona i svi protiv njega.
Iskreno mislim da ste "razmazeni" previse, svemu dodje kraj, niko ne pobedjuje uvek, a koliko znam ovaj tim je i pravljen za buducnost, niko (normalan) nije ocekivao neke prevelike uspehe mada priznajem da igraju slabije od tih normalnih ocekivanja...

Nisam gledao utakmicu i nemam stomak da citam ove kuknjave...
Ja i dalje verujem u Duleta i ekipu, bez obzira na sve...
Kad dodje Novica i ja se nadam jos jedna "petica", o cemu se uveliko prica, to bi moglo da da jednu sasvim novu dimenziju ekipi...

Od toga nema ništa. Šta će nama iskusan igrač? Nama treba neki mlad i perspektivan od 12 godina. Da dopunimo ovo zabavište.

Kosarkasko znanje, informisanost, doza humora i mislim da su bas dobar tandem, dopunjuju jedan drugog.

Inace, ne mogu da verujem koliko navijaca Partizana se sad okrenulo protiv Duleta i kluba kompletno. Navijam za Zvezdu i Duleta ne volim ni malo, ali taj covek vas je doveo na F4 Evrolige, konstantno je uspesan u tom takmicenju, osvaja sve domace trofeje, jedna neuspesna sezona i svi protiv njega.
Iskreno mislim da ste "razmazeni" previse, svemu dodje kraj, niko ne pobedjuje uvek, a koliko znam ovaj tim je i pravljen za buducnost, niko (normalan) nije ocekivao neke prevelike uspehe mada priznajem da igraju slabije od tih normalnih ocekivanja...

dovedite ga vi kad ga vec toliko volis. pa nek onda vama otera cvetkovica iz kluba, radivojevica zakuca za kraj klupe a prva opcija na dvojci da vam bude lazic, zato sto " igra " odbranu. naravno posto su za njega 2 crnca u timu, stranci, a 3 su banda, taman i da vam otera nelsona, zato sto " divlja i zloupotrebljava ". a umesto sto u ovoj " divljini " pobedjujete sa 100:90 da vas on lepo uvede u " sistem " pa da gubite sa 48:50 u kosarci koju ti je muka da gledas, pa da si 100x zvezdas ( partizanovac ). i neki od nas se nisu okrenuli protiv njega ove godine, vec davno pre, a ove godine se samo taj broj mnogo povecao, zato sto covek sa`ranjuje.

nismo mi razmazeni, samo nemamo gubitnicki mentalitet. navikli smo na pobede i uspehe. ali to nije problem, ja bih mogao da istrpim celu sezonu bez rezultatskog uspeha, da vidim, da je u procesu stvaranje novog sampionskog tima i igraca, za buducnost. problem je sto je ovde u toku proces razgradnje toga. i tim i 90 % pojedinaca igraju sve slabije kako pedagogija DV odmice.

ebote, treba da dodje pomocni trener da vodi utakmicu, pa da pokaze da je cakarevic ziv, da je gordic prvi plej a vesterman da mora da igra 10 minuta. zato sto je tu, inace ne zasluzuje da igra ni toliko. isto tako, da mu nidza i gagic igraju 30 minuta a musli 10. zato sto je tu, inace ne zasluzuje mi toliko. skinuo je i teg pritiska zvanog DV sa igraca i video se neki mali napredak u igri. ono sto jeste zjbbao je nicim izazvana zona cele utakmice i katastrofalna odbrana zadnjeg napada, za koju je on kriv isto koliko i igraci.

opet prednosti njega u odnosu na DV su na klupi su velike i jedino mi ostaje da se nadam da ce uprava usrane yugolige kazniti ovog do kraja sezone. a nece vise od ove 2 utakmice.

Poslednja izmena:
nisam `teo sinoc da pominjem, da ne bi zvucalo kao alibi za nesto sto se branit ne moze, ali onih sinoc 4.5 sec. su bile medju najduzima u istoriji kosarke. znaci, zuti primi loptu, vodi je, dribla, sutne sa lukom do plafona i ostane 1 sekunda... `oce to, `oce, ali u grckoj, tamo je vreme uvek bilo ajnstajnovski pojam. i sinoc u zadru.

ono sto me najvise nervira i zasto pizdim u vezi sinocnjeg poraza, nisu ni 2 boda, ni moje zivciranje, nego sto je mali zuti plakao posle utakmice. blokiraj taj out, ne okreci ledja, , zagradi, skoci, NE DAJ bre, upm.

Stvarno mi nekad nije jasan Dule Vujosevic

Koliko je covek godina samo trpeo Tripkovica, koji je u Partizanu pogadjao svaki 10-ti sut, osim kad ga ne uhvati neka ludacka serija

Tripkovic je takodje bio rupa u odbrani

Zasto mu Andjusic ide na k**ac nemam pojma, a voleo bi da znam

Takodje mislim da Dule Vujosevic gusi plejmejkere, plej kod njega nema slobodu u igri vec samo sluzi da doda loptu centru a centar mora sam da iskreira akciju

Mislim da ta sablonska igra i dovodi do toga da tradicionalno gubimo 20+ lopti po utakmici

Stvarno je cudno da Partizan koji igra "smireno, pametno" gubi daleko vise lopti nego divlje trci-sutiraj ekipe. Pusti decu neka igraju i nemoj da ih davis

Juče nas je vodio Gašić, a ne Vujošević, i igrali smo dosta slobodnije, što je donelo svežinu i što se videlo na Gagiću, Bogdanoviću i Gordiću. I to "pusti decu da se igraju" nas je uz forsiranje zone dovelo do ogromnog broja izgubljenih lopti i promaje u reketu koja ide uz zonu, ali je bilo dosta i do te opuštenosti.
Žao mi je što moram to da vam kažem, ali nije Dule blesav koliko mnogi od vas misle.

Juče nas je vodio Gašić, a ne Vujošević, i igrali smo dosta slobodnije, što je donelo svežinu i što se videlo na Gagiću, Bogdanoviću i Gordiću. I to "pusti decu da se igraju" nas je uz forsiranje zone dovelo do ogromnog broja izgubljenih lopti i promaje u reketu koja ide uz zonu, ali je bilo dosta i do te opuštenosti.
Žao mi je što moram to da vam kažem, ali nije Dule blesav koliko mnogi od vas misle.

Ma jok, ovde bi neki da su vodili Partizan poslednjih 10-12 godina uzeli bar tri evrolige. :roll:

Koliko god se neki smejali onom treningu u 7, mislim da to uopšte nije loša stvar.
Krka je za vikend i kad je onda sledeći meč? Pred naš Božić?
-------------------------------------------------------------------------
16. round
Game Date and Time
Zadar : Krka Saturday, 05.01.2013. 19:00
Partizan mt:s : Cibona Sunday, 06.01.2013. 17:00
Szolnoki Olaj : Široki WWin Saturday, 05.01.2013. 17:00
MZT Skopje Aerodrom : Budućnost VOLI Saturday, 05.01.2013. 21:00
Igokea : Radnički Saturday, 05.01.2013. 19:00
Cedevita : Split Saturday, 05.01.2013. 17:00
Union Olimpija : Crvena zvezda BG DIVA Saturday, 05.01.2013. 21:00

Играмо на наше Бадње вече.Дај Боже да изгубимо ...Кад нису могли да играју 05.01.2013.

Poslednja izmena:
Serbian NT player Danilo Anđušić (195-1991) is at the exit door of Partizan due to lack of playing time and financial undiscipline. #abaliga

nikad danila necu oprostiti DV. NIKAD.

makar osvojio i te 3 EL. a osvojice qracc.

Bravo gmazu debeli bravo! Oterao si nam fenomenalnog igrača, sjajnog napadača, odličnog trojkaša. Stoko jedna bezobrazna!

Zoki, znaš na koga se ovo odnosi.

Svako drugi bi vodio ovaj tim kao Cibonu (najmlađi tim uz naš) u EL do skora od 0/10 uz prosečno gubljenje od 20.1 razlike, a u ABA bi bili tu na sredini, gore - dole.

Sta bi bilo kad bi bilo... uostalom, nije ni bitno, nisam zainteresovan za neki dalji dijalog na tu temu.

Nadam se usponu forme u nastavku takmicenja sad kad nemaju vise breme Evrolige, i da ce DV i Partizan opovrgnuti moje reci.

Sad bih više od svega voleo da Danilo ode u FMP. Pa da nas oderu u derbiju sa jedno 25 razlike, a on da da 5 trojki. Čisto u inat djubretu koje ga je oteralo. Posle toga bih baš voleo da čujem od našeg stručnjaka razloge našeg poraza. Ko bi onda bio kriv? Ćoki, dražava, ko?

kk_dres_odrasli_1.jpg

Vec je spreman za Andjusica..

Sad bih više od svega voleo da Danilo ode u FMP. Pa da nas oderu u derbiju sa jedno 25 razlike, a on da da 5 trojki. Čisto u inat djubretu koje ga je oteralo. Posle toga bih baš voleo da čujem od našeg stručnjaka razloge našeg poraza. Ko bi onda bio kriv? Ćoki, dražava, ko?
Какав је то дерби са ФМП-ом ?z;)И зар није логичније да би волео да нас напусти тренер а не да изгуби Партизан ?
Ја никад не бих могао да кажем да бих волео да изгуби Партизан.А нарочито због једног или два човека.

Nijedan igrac nije veci od kluba, otkud sada toliki bes zbog jednog igraca..da izgubi klub za koji navijas zbog tamo nekog.
Ni zbog vecih igraca, neki neavijaci se ne mogu utotiti protiv voljenog kluba.
Valjda je klub veci i od trenera i igraca.z:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back