KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лепа,фина,лагана победа против Хемофарма.Радуљица,Лучић (који се баш накорачао),Мачван најефикаснији.
Пера још на боловању.;)
Не знам зашто тренер не пусти више да играју ови најмлађи ? Приметио сам да већина тренера практикује тако.
Чека да "најјачи" поведу са 20 разлике,и онда 4-5 минута пре краја убацује младе. Зашто тако ?Па против очигледно
слабијег противника не би зас*ао Бешовић или Богдан ни да је играо у 5...10...15...минуту...
П.С Где сте ? Не волите "глупу" јадранску лигу,а сада ? Нико ништа не пише.:per:

opsti pomor...

*** 90% ljudi prati partizan samo na f4. kad gubi postovi takodje rastu.

ja sam trenutno u drogiranom stanju od ovih sjajnih utakmica 1/4 finala EL kombinovano sa tenisom u isto vreme. a od nase lige su napravili isprdak. da mogu igrali bi novo kolo svaki dan. ako bi mogla da se zavrsi za 2 nedelje sa sve plej ofom to bi im bilo onako, bas najbolje. o medijskoj propracenosti i da ne pricam. cenim da dosta ljudi ne zna ni da je pocela...

Nije Ejsi nešto specijalno čuvao Boa, već su dobro zatvarali reket, Bo je primao blokade manje više redovno koliko sam video. I isto koliko sam video, Ejsi nema nešto mnogo različitu statistiku nego kod nas. A da mu nije odgovarala uloga koja mu je namenjena, to je već istina. On je kod nas trebao da bude lider, ko što nije. Ni u Olimpijakosu. Da koji poen, odigra neku ulogu, iznudi dosta faulova i bacanja i to je to.

И опет нисмо блистали.Опет треба време да се захуктамо.
Сада на реду две ,можда,јаче утакмице.
Идемо у КГ,па са дивом,којо ето опет се прекиде "серија" победа.
Наравно очекујем две победе.
Лоу показује да једноставно није играч који "одскаче" од тима.Драго ми је што
није код нас и што је направио место за Џејмса.

Losaaaa igra u Kg.
Muta vec 4. ili 5. put u 2 sezone dobija Vladu na potpuno iste fore, ali nas strucnjak iz nikako da nauci nesto iz tih poraza. Jeste da nas taj poraz nista ne kosta, ali da li to treba da bude razlog da opravdavamo poraz.
Ne sumnjam da ce strucnjak opet naci mnogo razloga za poraz, pocev od manjka energije, klizavog parketa, okruglih koseva,igraca, samo njegove krivice nece biti ni na vidiku.

Koliko ja vidim, nauči nešto iz tih poraza onda kad se zapravo igra. Prvo nas je Muta "odradio" ove godine u KG, a posle par nedelja u daleko važnijoj utakmici, stavili smo ih u džep, i igrački i a bogami i taktički.
Ovo je otaljavanje posla, prosto se videlo da tu nema previše truda i želje. Naša jedina briga do kraja sezone je kako da uopšte uspemo nešto da napravimo u Izraelu, a ovo sa ovom buranijom kod kuće ne bi smelo da se dovodi u pitanje, ma koliko Muta "razbijao" Vladu u najnebitnijim utakmicama sezone.

radnicki kao sudbina. :mrgreen:

no dobro, radnicki vodi trener ( doduse pijan ) a partizan vodi pomocnik. predjimo na bitnije stvari:

uh kako mi krivo sto mega ispusti ovo protiv dive. :dash: interesantno je da miljenovic i jaramaz ubacuju 50 koseva po kolu a mi nemamo zamenu za dzejmsa. dobro, nije bas interesantno, vise je, onako, zalosno. :roll:

jos jednom velika pohvala za vladu vukojicica, koji ima ono sto VJ nema, a na zalost ne moze se to ni nauciti - talenat. dobra stvar u celoj ovoj situaciji je sto ce se miljenovic i jaramaz vratiti kao dosta bolji igraci nakon rada sa njim.

Poslednja izmena:
radnicki kao sudbina. :mrgreen:

no dobro, radnicki vodi trener ( doduse pijan ) a partizan vodi pomocnik. predjimo na bitnije stvari:

uh kako mi krivo sto mega ispusti ovo protiv dive. :dash: interesantno je da miljenovic i jaramaz ubacuju 50 koseva po kolu a mi nemamo zamenu za dzejmsa. dobro, nije bas interesantno, vise je, onako, zalosno. :roll:

jos jednom velika pohvala za vladu vukojicica, koji ima ono sto VJ nema, a na zalost ne moze se to ni nauciti - talenat. dobra stvar u celoj ovoj situaciji je sto ce se miljenovic i jaramaz vratiti kao dosta bolji igraci nakon rada sa njim.

Za Miljenovica si u pravu, jer i ja mislim da je mogao da igra, pogotovo kad smo ispali iz eurolige, al dobro u svakom slucaju mu je ovo u Megi dobro doslo. Jaramaz je dobijao sansu i po meni je nije iskoristio. Al druze, nije isto igrati u Partizanu i nekom manjem klubu.
Sto se tice Vlade Jovanovica, koji su to tvoji kriterijumi kojima sudis da je Vukoicic bolji i talentovaniji trenerod Vlade Jovanovica???

uh, kako dobar basket. kako dobar diamant. kako ce dobro da bude pf: CSKA - PaO

objasnjavao sam radije za vukojicica. ali s` obzirom da ti ne vidis vladine ( ocigledne ) limite, nije ni cudo sto ne vidis potencijale ovog drugog vlade...

edit: ajd` da ne budem lenj pa da napisem jos jednom. kada je rec o treningu, pripremi utakmica, radnoj etici uopste, ja msm da nema nikog ko nesto moze da zameri VJ. medjutim kada je rec o razumevanju situacija na terenu, igraca, sudjenja, momenata u utakmici, razumevanju igre uopste, i reakcijama u vodjenju utakmice, vukojicic to ima a VJ ne ( i kao sto rekoh, nazalost to se i ne moze nauci ). zato je vukojicic trener a VJ pomocnik. inace, da i to ponovim po stoti put, gotivan lik, posten radnik, vaspitan i odmeren covek, ima cak i specificne gafove koji su svojstveni svim velikim trenerima. na zalost, to je i jedina osobina koju deli sa trenerima.

Poslednja izmena:
uh, kako dobar basket. kako dobar diamant. kako ce dobro da bude pf: CSKA - PaO

objasnjavao sam radije za vukojicica. ali s` obzirom da ti ne vidis vladine ( ocigledne ) limite, nije ni cudo sto ne vidis potencijale ovog drugog vlade...

edit: ajd` da ne budem lenj pa da napisem jos jednom. kada je rec o treningu, pripremi utakmica, radnoj etici uopste, ja msm da nema nikog ko nesto moze da zameri VJ. medjutim kada je rec o razumevanju situacija na terenu, igraca, sudjenja, momenata u utakmici, razumevanju igre uopste, i reakcijama u vodjenju utakmice, vukojicic to ima a VJ ne ( i kao sto rekoh, nazalost to se i ne moze nauci ). zato je vukojicic trener a VJ pomocnik. inace, da i to ponovim po stoti put, gotivan lik, posten radnik, vaspitan i odmeren covek, ima cak i specificne gafove koji su svojstveni svim velikim trenerima. na zalost, to je i jedina osobina koju deli sa trenerima.

Pošto vidim da imaš kriterijume za odredjivanje kvaliteta trenera i pomocnog trenera, pitam te koji klub si ti vodio ili vodiš???

Да,али како се то види тај таленат Вукојичића ? То вођење утакмице ?
Како то не примети неки озбиљан клуб,велики клуб,већи од МВизуре или ФМП-а или кога још ?
Немам ништа против њега,чак ми се чини да би могао бити добар тренер,али нисам приметио баш
неки екстра потенцијал.Можда баш нешто као ВЈ,разлика је у "енергичности" којом воде тим на утакмици,а то не мора бити пресудно
за резултат.Мислим ко више рипа увис или галами...
Него да ми опет преслишамо ову Диву, ако Бог да .Овакав пораз против КГ је стварно "непотребан"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back