KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ni ja naravno ne volim kad neko dobije po chci, ali ovde je fora sto je to kafanska tuca. ili je on bio malo siri no sto je smeo, ili su ga neke dzukele savatale da bi se sirile medj sebi slicnima.

poenta je da verovatno nema nikakve veze sa tim sto igra za zvezdu, niti su ga neki grobari tukli ( a i to bi bili grobari do mog qrca, kad bi tako radili ), ali to ne smeta horu da trazi " jezivu reakciju ".

naravno, glavni razlog je verovatno to sto je on malo osuncaniji od nas domorodaca al` necu da sirim pricu sad i na rasizam. a ima ga svuda i ne samo prema nigerima...

Poslednja izmena:
Tražio, ne tražio, dobio je flašu u glavu izgleda, i kopče. Moguće da je baksuz umislio da je na nekom ćošku u Phily-u gde je dilao gudru, pa otud batine. Inače, u taj klub izlazi i Džejms, on nije dobio batine. :D

A cigani nek ćute, ako su to bili grobari, makar je šestorica njih tuklo jednog opasnog nigera, a njima je najveći uspeh bio kad je pola severa jurilo Ljubišu Tumbakovića. :lol:

Poslednja izmena:
Tražio, ne tražio, dobio je flašu u glavu izgleda, i kopče. Moguće da je baksuz umislio da je na nekom ćošku u Phily-u gde je dilao gudru, pa otud batine. Inače, u taj klub izlazi i Džejms, on nije dobio batine. :D

A cigani nek ćute, ako su to bili grobari, makar je šestorica njih tuklo jednog opasnog nigera, a njima je najveći uspeh bio kad je pola severa jurilo Ljubišu Tumbakovića. :lol:

vise nece :mrgreen:

A Pešić se žali da ne može da razmišlja o košarci, i to baš pred derbi. :lol:
Biće opet skidanja gaća koliko vidim.
A ево изјаве тог госпон-великог-тренера:
...Pešić je prokomentarisao nedavnu kaznu od strane čelnika Agroživ Super lige zbog komentara na suđenje.
"Mislim da je odluka smešna, mogu glasno da se smejem, jer drugih komentara nemam. I dalje ću nastaviti da dajem komentare onoga što vidim, ne pada mi napamet da menjam svoj stav. Mislim da je odluka čelnika lige dobra da se zaštiti regulranost, pošto liga počinje da biva izjednačenija nego ranijih godina", zaključio je trener sa kaznom od 100.000 dinara zbog komentarisanja suđenja...
...Očekujem da će sudije, biti na nivou derbija i da suđenje Crvenoj zvezdi neće biti kao u prethodne četiri utakmice, da će arbitri pokazati bolju koncetraciju i pripremu i veći respekt za ono što mi radimo"...
И све у сличном тону...И сад шта ? Он се јавно смеје у лице "челницима",и наставља по његовом,а не може му нико ништа :roll:
А овамо знају да се*у о некој "неправди"...:confused:

a evo i ovo smece od lista ( ALO ) se ukljucuje u pricu. nekoliko interesantnih detalja:

naslov: GROBARI FLAŠAMA I BOKSERIMA TOMASU RAZBILI GLAVU!

biseri:

1. " Zvezdin Amerikanac Omar Tomas (30) brutalno je pretučen u sredu uveče u beogradskom klubu „Plastik“ od strane šestorice, sedmorice mladića među kojima nekolicina njih, kako smo saznali u policiji, redovno posećuje utakmice Partizana! "

2. a sad pazi ovo: "Za napadačima se intenzivno traga".

al` se ipak zna da redovno POSECUJU ...

3." Tomas inače važi za mirnog, vaspitanog momka koji se, po sopstvenom priznaju, zahvaljujući košarci iščupao iz kandži kriminala. Za jedan od svojih najvećih uspeha smatra to što je, kao neko ko je odrastao u severnoj Filadelfiji, poznatoj po kriminalu, u 30. godini i dalje živ. "

4. " Omar Tomas, koji kao svoje najveće uspehe ističe to što je završio fakultet i postao otac dvoje dece."

5. al mu to ne smeta da vodi ove nase qrve po klubovima: " Iako su u društvu Tomasa i njegovog prijatelja iz Amerike bile i dve devojke iz Srbije, tuča nije izbila zbog pripadnica lepšeg pola. Tako su bar njih dve dale iskaz policiji."

mas mediji su postali jedno od najvecih zla drustva. njihova mogucnost da oblikuju misljenje i potom akcije ljudi i jelte, organa, u bilo kom pravcu u kome ih interes neciji tera je ogromna opasnost.

Poslednja izmena:
da ne bude zabune, ja te siledzije sto mlate ljude kao deo vecernje zjbncije , mrzim iz dna duse. uvek je ista fora: svi vedzbaju neku " borilacku vestinu ", krecu se u coporima i uvek u coporu napadaju. biju brutalno i uz koriscenje svih tih prirucnih sredstava, da bas polome coveka. i to rade redovno.

da imamo drzavu, imali bi i pravosudje, a takvi kucici bi posle prvog prebijanja nekog anonimusa zaglavili godine na `ladjenju. ovako teraju, dok ne skrse nekog poznatijeg ili nekog ubiju. a i tad se provuku sa kaznom, kao da su razbili izlog...

ali ovde je fora ovo novinarsko unapred objasnjenje da su to sigurno grobari-hooligani, klerofasisti, kocnicari nasih europskih integracija i naravno sramota za sve srbe. sramota su za svoje roditelje za mene nisu.

daj da ih ivica i marica navataju, da se cuje sta je i zasto bilo, pa posle moze da ide prica i drugarska kritika problema.

Poslednja izmena:
a evo i ovo smece od lista ( ALO ) se ukljucuje u pricu. nekoliko interesantnih detalja:

naslov: GROBARI FLAŠAMA I BOKSERIMA TOMASU RAZBILI GLAVU!

biseri:

1. " Zvezdin Amerikanac Omar Tomas (30) brutalno je pretučen u sredu uveče u beogradskom klubu „Plastik“ od strane šestorice, sedmorice mladića među kojima nekolicina njih, kako smo saznali u policiji, redovno posećuje utakmice Partizana! "

2. a sad pazi ovo: "Za napadačima se intenzivno traga".

al` se ipak zna da redovno POSECUJU ...

3." Tomas inače važi za mirnog, vaspitanog momka koji se, po sopstvenom priznaju, zahvaljujući košarci iščupao iz kandži kriminala. Za jedan od svojih najvećih uspeha smatra to što je, kao neko ko je odrastao u severnoj Filadelfiji, poznatoj po kriminalu, u 30. godini i dalje živ. "

4. " Omar Tomas, koji kao svoje najveće uspehe ističe to što je završio fakultet i postao otac dvoje dece."

5. al mu to ne smeta da vodi ove nase qrve po klubovima: " Iako su u društvu Tomasa i njegovog prijatelja iz Amerike bile i dve devojke iz Srbije, tuča nije izbila zbog pripadnica lepšeg pola. Tako su bar njih dve dale iskaz policiji."

mas mediji su postali jedno od najvecih zla drustva. njihova mogucnost da oblikuju misljenje i potom akcije ljudi i jelte, organa, u bilo kom pravcu u kome ih interes neciji tera je ogromna opasnost.
Ti ozbiljno citas ALO? Alo nije ni,da izvinises,za dupe da obrises..

Пишу о томе и други,само мало лепше упаковано...
Опет наравно долазимо до тога да немамо државу-закон...
Може да ради-пише-прича ко и шта и како хоће...ако има "везу"
Него одакле им идеја - термин утакмице 21:00 ?

vandale koji dignu ruku na sportiste, bez obzira za koga igraju, treba maksimalno kazniti i osuditi.

vandale koji dizu ruku na posten narod treba najostrije kazniti, ali da, zbog izrazenog SPORTSKOG rivalstva izmedju nas i cigana ( uaa, uaa mamu vam ebem ), bilo kakav atak na sportistu mora biti najzesce drustveno osudjen.

e sad, ja ne znam ni za jedan primer kad se neko od navijaca tako osramotio.

a i u vezi medju-navijackog klanja, malo vise od pola mojih najblizih drugara za koje bih zivot dao, imaju tu nesrecu da kroz zivot hodaju obelezeni kao navijaci crvene zvezde iliti, kao, cigani.kao i svima vama. tako da ja nikad nisam razumeo foru prebijanja cigana samo zato sto nije jedan od mojih drugara.

uh, al sam u nekom peace raspolozenju. :D cudno s` obzirom na vreme posta.:think:

e sad, ja ne znam ni za jedan primer kad se neko od navijaca tako osramotio.

:

setih se sad onog majstora sto je osamario ovog klinca markovica. pusti ivicu i maricu, ako ovi iz njegovog okruzenja mu ne " objasne " neke stvari, mogu da mi se napushe... svi..

trenutno vece grobarske bruke ne mogu da se setim..

bruka pfc mogu da se setim da me probudis u pola noci. stvarno mi je zesci mazohizam bilo mlacenje sa tim mafijaskim udruzenjem. no to je vec druga prica...

Poslednja izmena:
Некако "необична" утакмица.Судије опет лоше,можда стварно мало више оштетиле њих.Али из незнања.
Мачван имао "дупли" учинак, за похвалу и Милосављевић...
Не знам каква је ово лига.Сви могу да победе сваког .Изједначен квалитет:D
Нас (срећно,уз нашу глупост)победи КГ,а онда изгуби од ФМП.А ми ове бијемо са 20 разлике.
МегаВизура сирота задња,а могла уз мало среће да буде 2-3...
Ипак,реално била би сензација да не освојимо и ову титулу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back