KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno ne postoji ekipa u Evropi koja ima talentovanije igrace od Partizana, ali sta mozes kad imas mentola za trenera
(. . .)
Ovo nisu klinci od 16-17 godina vec igraci koji imaju 19 ili 20, oni bre treba da budu nosioci igre !!!!!!!!!!!
Verovatno i nikome u Evropi momci od 19 do 20 godina nisu nosioci igre, a da se radi o iole ozbiljnoj ekipi sa određenim pretenzijama na trofeje.
Čoveče... ko sve ne može da druge proziva za mentola.

!!!!!!!!!
:lol:

Verovatno ne postoji ekipa u Evropi koja ima talentovanije igrace od Partizana, ali sta mozes kad imas mentola za trenera

Poslao Miljenovica u Megu i sad kad se povredio Bozic spao je samo na Dzejmsa kao klasicna jedinica, a da se nije povredio Bozic pitanje je dal bi Andjusic imao ovoliku minutazu

Andjusic
Bertans
Bogdanovic
Miljenovic
Besovic

Ovo nisu klinci od 16-17 godina vec igraci koji imaju 19 ili 20, oni bre treba da budu nosioci igre !!!!!!!!!!! Da je kreten Jovanovic radio planski mogao je da ima formiran tim za narednu sezonu, ovako ce deca iz utakmice u utakmicu dobijati priliku na kasicicu

Ma kakvi, ipak metuzalem Bozic (uz duzno postovanje) i njegov retardirani ljubimac Milosavljevic imaju prednost

:hahaha:

Inace, taj koji misli da igraci od 19-20 godina treba da budu nosioci igre jednog profesionalnog tima je vic viceva. Jos je veci vic da srpski kosarkasi od 19-20 godina treba da budu nosioci igre nekome ko hoce da ima ozbiljne evroligaske rezultate.

A ovaj Dzejms uopste nije za nasu ligu, treba da ide u neki jaci tim.

Mučena Zvezda može da menja ime koliko god hoće, ali Derbiji ostaju isti. :D
Izraz radosti na licu malog Bogdana nakon trojke za kraj - neprocenljivo :D
Mačvan sjajan, dobri Džejms, Danilo (ovako je i onaj mučenik 3pko uvek imao spremnu ruku za komšinicu), Raško i Luča.
Ako mislimo da se nosimo sa Makabijem u finalu ABA lige, Sin Dragan, Čakarević i Raduljica moraju mnogo bolje. Kecman će se već nekako podići.
Zvezda će sigurno biti bolja i još napaljenija u play off naše lige. Još ćemo se mi s njima "ćerati".

Mučena Zvezda može da menja ime koliko god hoće, ali Derbiji ostaju isti. :D
Izraz radosti na licu malog Bogdana nakon trojke za kraj - neprocenljivo :D
Mačvan sjajan, dobri Džejms, Danilo (ovako je i onaj mučenik 3pko uvek imao spremnu ruku za komšinicu), Raško i Luča.
Ako mislimo da se nosimo sa Makabijem u finalu ABA lige, Sin Dragan, Čakarević i Raduljica moraju mnogo bolje. Kecman će se već nekako podići.
Zvezda će sigurno biti bolja i još napaljenija u play off naše lige. Još ćemo se mi s njima "ćerati".

Ma mogu da se pale koliko hoce, rezultat na kraju opet isti. Godinama je urnisemo. :gace:

Verovatno i nikome u Evropi momci od 19 do 20 godina nisu nosioci igre, a da se radi o iole ozbiljnoj ekipi sa određenim pretenzijama na trofeje.
Čoveče... ko sve ne može da druge proziva za mentola.

!!!!!!!!!
:lol:

:hahaha:

Inace, taj koji misli da igraci od 19-20 godina treba da budu nosioci igre jednog profesionalnog tima je vic viceva. Jos je veci vic da srpski kosarkasi od 19-20 godina treba da budu nosioci igre nekome ko hoce da ima ozbiljne evroligaske rezultate.

A ovaj Dzejms uopste nije za nasu ligu, treba da ide u neki jaci tim.

Pekovic je dosao 2005. sa 19 godina, na pocetku je bio drugi centar posle Koste Perovica al se ubrzo transformisao u prvog centra

Vujanic je u Partizanu igrao sa 20 godina i bio najbolji plej u Evropi

Krstic je iz Partizana otisao sa 20 godina i vec je bio formiran igrac

Tripkovic je igrao Evroligu sa 18 godina

Jan Veseli sa 17

itd itd itd

Mogu do sutra da nabrajam. Da ne pominjem Riki Rubija koji je bio jedan od glavnih igraca Huventuda sa 16 godina

Ali dobro, vi imate neko svoje vidjenje Partizana. Vi bi radije gledali Raska Katica nego Besovica, ili Bozica pre nego Miljenovica. Partizanova buducnost je bas svetla sa 30+ igracima...

Pomeni Valančijunasa i Mirotića koji je među glavnima u Realu sa 21 god. il' kol'ko, i završićeš priču. Ej, kao da talenti samo padaju sa grane i sve što treba uraditi je da se puste da igraju. A glupavi Jovanović nema pojma, a ceo klub ga pušta da upropašćava mlade talente, a svi znaju da sve što treba da uradi je da pusti Miljenovića, Bogdanovića i Bešovića da ih u EL naguze sa 50 razlike, to će im mnogo pomoći, naročito po pitanju samopouzdanja. :lol:

Osim toga, Vujanić je sa 20 godina bio u CZV, a ne najbolji plej Evrope. Sa 21om je prešao u Partizan, igrao za univerzitetsku repku, i tek 2002. i 2003. godine radio ozbiljne stvari na evropskom nivou. Osim toga, on je kod nas došao kao formiran igrač, na "završnu obradu". A to što su Tripko i Veseli igrali, pa evo igrali su EL i Đekić i Anđušić, pa šta. Mislim, aj' nabrajaj mi do sutra.

Košarka pre svega nije ista kao pre 20 godina pa da se jednom desi čudo da momci sa 23god proseka osvoje EL, a ni Partizan nije isto što i pre 10god pa da igra lagano sa mladim momcima kao što su bili Vujanić, Krstić, i beleži 2/12 u EL.

Pekovic je dosao 2005. sa 19 godina, na pocetku je bio drugi centar posle Koste Perovica al se ubrzo transformisao u prvog centra

Jan Veseli sa 17

itd itd itd

Mogu do sutra da nabrajam. Da ne pominjem Riki Rubija koji je bio jedan od glavnih igraca Huventuda sa 16 godina

Ali dobro, vi imate neko svoje vidjenje Partizana. Vi bi radije gledali Raska Katica nego Besovica, ili Bozica pre nego Miljenovica. Partizanova buducnost je bas svetla sa 30+ igracima...

I na sve te sa 19-20 godina koliki je broj onih sa 25+ godina? Mozes da uzmes i digitron i da ih izracunas.

Ti to nas zezas, je li da?

Inace, konkretno, naravno da bih pre zeleo Raska Katica u timu od Besovica, a ne zelim da gledam ni Bozica ni Miljenovica.

Poslednja izmena:

Jan Veseli sa 17

itd itd itd

Mislim da nisi u pravu kolega Grobar,ja bih isto da vidim Bogdanovica,Besovica a pogotovo Miljenovica,ali da bi se doslo do rezultata potrebno je iskustvo jednog Kecmana i Bozica,mora da se ima dosta jakih meceva u nogama, igraci od 19-20 to nemaju i za njih su karakteristicne one pocetnicke greske,najbolje igracke godine su posle 25 do 30 -te.

Jeсте ,јачи смо од Диве,али ипак то није утакмица као и свака друга.Мора се понешто и погрешити,зар не? А јесте да мора боље у Израелу.
И не знам зашто закерати ?Победили смо ,лепо,фино.Суђење опет лоше.(...на свачију штету)...Пешић се шета по терену целу утакмицу...
Мислим да само злонамеран чоек би рекао да треба сменити тренера...због досадашњих резултата...
Чини ми се да нам је Џејмс био против Арманија...уђосмо ми у топ 16...Добар играч !

Ajde mi odgovorite na samo jedno pitanje molim vas

Sta to Pera Bozic radi a sto Miljenovic ne bi mogao ??? Jel Pera ubacuje 20 poena po utakmici ? Ili mozda ima po 10-ak asistencija ? Sta to ima u tom Peri sto ga svi branite ?

Koliko ja pratim Partizan (a pratim ga dugo) Pera Bozic je oduvek sluzio samo za jedno - da pravi licne greske. Covek je spor, ne ide u prodor, ne deli asistencije, nije kosgeter...jedino sto radi to je naguzi se, prenese loptu i doda je prvom saigracu. Ok, ponekad ubode trojku...

Zar takvi treba da imaju prednost u odnosu na talentovane igrace ? I onda se pitamo zasto nemamo nove Djordjevice, Divce i Bodiroge...

Sta to Pera Bozic radi a sto Miljenovic ne bi mogao ??? Jel Pera ubacuje 20 poena po utakmici ? Ili mozda ima po 10-ak asistencija ? Sta to ima u tom Peri sto ga svi branite ?

Koliko ja pratim Partizan (a pratim ga dugo) Pera Bozic je oduvek sluzio samo za jedno - da pravi licne greske. Covek je spor, ne ide u prodor, ne deli asistencije, nije kosgeter...jedino sto radi to je naguzi se, prenese loptu i doda je prvom saigracu. Ok, ponekad ubode trojku...

Zar takvi treba da imaju prednost u odnosu na talentovane igrace ? I onda se pitamo zasto nemamo nove Djordjevice, Divce i Bodiroge...

Искрено и ја сам од следеће сезоне за Миљеновића ! Пера,ако му се не игра више,на клупу поред ВЈ.

Али :

Pomenuo sam Peru tek onako uzgred,Miljenovic treba da dobije minutazu da bi stekao iskustvo,i tek za 3-4 godine da bude igrac na kome ce da se bazira nasa igra,ne moze Miljenovic recimo sledece godine da bude igrac na kome ce da bazira nasa igra i da ocekujes trofeje.Trofeje donosi iskustvo a ne mladost.
Zato je onaj tupavi Jovanovic trebalo da Miljenovicu ove godine da jednu cetvrtinu,Bogdanovicu isto,Besovicu isto i za 2-3 godine imacemo tri vrhunska igraca,a Dzejms,Kecman i ostali stariji treba da igraju vise i da nam obezbede trofeje ove godine.Valjda sam jasan.

Jel može Miljen 20ppg i 10apg?
Pera je u timu pre svega zbog svog iskustva i ljudskih kvaliteta kojima se održava tim takav kakav jeste, primaju momci sa strane, održava motivacija, neka rutina, pa sve do toga da se bude produžena ruka trenera na terenu, pa i ispomoć treneru. Mislim, to su neka opšta mesta, ja sam mislio da svako ko prati KKP zna to. Samo je pitanje dal' zbog toga vredi držati njega, a ne Miljena il' bilo kog drugog. Ja ti ne znam reći koliko je njega uloga važna, to znaju oni koji su sa klubom, koji su u svlačionici. Ljudi iz kluba su procenili su da za ovu sezonu Pera vredi, videćemo šta će biti za sledeću, pošto on potpisuje iz godine u godinu ugovor.

Потпуно заслужен тријумф над комшиницом. Џејмс и Мачван показали да су кључни играчи овог Партизана. Кона ни у једном тренутку није била ни близу изненађења, а ни ми нисмо одиграли онако како можемо,све у свему одбрана титуле првака Србије је реалност.

raspored utakmica domaće lige(sa TV prenosima)

ne mogu da razumem ovaj raspored prenosa (ako je tačan), jel RTS sponzoriše cigane ove sezone?

Не знам,и ја се питам .
Али и уопште.Толико се "фаворизује" звезда у свим спортовима,у свим медијима :roll:
Њихове ДВЕ победе се називају серија победа,осредња игра је врхунска,барселонска.
Тренери су им врх,у ватерполу забележе пар победа и одмах су уз раме са нама...:confused:
Да ли је то политика у питању ? Да мора да се уздигне ривал Партизану на вештачки начин ?
Опет понављам у свим спортовима.Јер ваљда смо досадни са овом доминацијом !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back