KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jovanović je dobar trener. Osvojiti neke trofeje, pobediti nekoliko evropskih velikana ne može loš trener, i to nije baš slučajnost. Ono u Milanu možda jeste, ali Real i Makabi u Pioniru nisu. To što kao trener užasno oscilira a i ekipa sa njime, ne znači da je loš i da je sve dobro plod slučajnosti, našeg prejakog rostera, preslabih protivnika, Pekovića, zavere dude i željka, dok mu dule došaptava i šalje dijagrame na salvetama.

Jedino oko čega se možemo raspravljati dal' je dobar trener za Partizan (pošto je očigledno mnogo toga trenutno za njega velik zalogaj), koji mu je potencijal, dal ga vredi trpeti, itd... a tu se moramo dotaći onoga što niko ne priča jer niko ne može da priča jer ne zna, a to je šta Partizan treba da bude, čemu da teži, itd. Pošto smo se mi kao navijači očito nahalavili zahvaljujući Duletovom čudu, i mislimo da to oće svake godine. Da igramo bar top8 i izbacujemo top igrače kao ludi, a to ne može. To je već sfera gde mi možemo samo da maštamo, a mnogi od nas da jedu sebi a i meni džigericu jer im se dečji snovi ne ostvaruju, dok će se za to pobrinuti uprava, tj Toša i Saša, zajedno sa onim debeloguzanima iz odbora verovatno, tipa dodik i dačić. A ja verujem da ni oni ne znaju šta će da rade ne za dve sezone, nego za dva meseca, pošto smo kao klub, organizaciono i finansijski, zapravo mali i jadni, i sve je to krpljenje iz meseca u mesec, a kod nas je još i ponajbolja situacija i to je najsvetliji primer. Jedan od, recimo.

Ово је по мени најтачније речено !
Што се тиче Илијевског ...Чини ми се да он некако више игра као бек-шутер,а не као класични плеј...А нама
би требао неко ко зна да стварно боље преноси лопту и организује игру.Али свакако добар кошаркаш...Није баш у цвету младости,ето нека замени
Перу,а Пера на клупу код ВЈ као помоћни...

pickica lou V.osisan.naopasno debitovao za ove grcke cigane... zelim mu da odigra kao i u partizanu, a ovim grckim crveno belima ce tandem zeljko - dijamant upropastiti zivot ( kao i svake godine ).

doduse oly ima senilnog ivkovica, mozda izvuce nesto iz svog "repertoara ". jbo ga repertoar.

elem cska rutinski.... skor: 11 : 0 idemo dalje do perfektne sezone. krle prvi centar evrope ( bio je to i dok je pek bio ovde ). teodosic kad ga ne trenira senilni ivkovic, najbolji plej evrope.

Poslednja izmena:
pickica lou V.osisan.naopasno debitovao za ove grcke cigane... zelim mu da odigra kao i u partizanu, a ovim grckim crveno belima ce tandem zeljko - dijamant upropastiti zivot ( kao i svake godine ).

Apsolutno razumem tvoju frustriranost Zakonom, posto je ovim parafom za ove cigane, ispao ***** od coveka...
Kad je dolazio, slusajuci one price kako je porodican covek, uzoran lik, bio sam odusevljen, a jos vise kad je krenuo da igra i da ne siluje kao ostali Ameri...
Sad, misljenje o Aci Zakonu mi se promenilo 360 stepeni i mislim da bi sto pre trebali da ga zaboravimo...

Poslednja izmena:
Apsolutno razumem tvoju frustriranost Zakonom, posto je ovim parafom za ove cigane, ispao ***** od coveka...
Kad je dolazio, slusajuci one price kako je porodican covek, uzoran lik, bio sam odusevljen, a jos vise kad je krenuo da igra i da ne siluje kao ostali Ameri...
Sad, misljenje o Aci Zakonu mi se promenilo 360 stepeni i mislim da bi sto pre trebali da ga zaboravimo...

Mislis 180 ? ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back