KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tegi javlja da je Dominik Džejms naš.

Izgleda da je vec napustio Grcku i da je na putu ka prestonici...
*** sad, to nam je, sto nam je, zapali smo u cajtnot, a izbor igraca je nikakav...
Pojavljivali su se u toku dana tekstovi po stranim portalima, kako Aris ne da ispisnicu za Dzejmsa...
Videcemo sta ce biti...
Valjda ce Tegi veceras u "SOS kosu" da rekne koju na tu temu...:mrgreen:

youtube miljenovic. z:mrgreen:

nije ovaj miljenovic igrac za partizan. msm, sta nama znace ove njegove asistencije za otvorene trojke suterima i zicere pod kosem centrima, kad nasi to ne umeju da pogode...

a i ovo sto daje trojke, pogadja iz naskoka, ulazi do kraja... koji ce nam racq neko da nam toliko trosi lopte... pera i jare mogu da odigraju 3 utakmice bez i da pogledaju na kos. to je plejmejker, a ne ovaj mali...

inace gledam ovu EL i nerviram se. od nacije koja je izmisljala kosarku za sve druge, sad igramo toliko staromodno i toliko kaskamo za drugima, da je muka gledati... zato mi i jeste toliko gotivan vukojicic. on je sa onim fmp-om igrao modernu kosarku.

Poslednja izmena:
o armaniju

kad smo ispali, ja rekoh da smo ispali od najgorih indijanaca, nasta su neki skocili: ma nisu to indijanci, te imaju super igrace te dobri su. sad tek pogledah njihovu prvu utakmicu iz ove faze EL i ponovo se podsetih da oni nisu samo indijanci, oni su pripadnici nekog bednog i slabasnog indijanskog plemena, tipa mohikanaca. i jedini razlog zasto nisu bas kao pravi mohikanci, istrebljeni u prvom delu EL, je zahvaljujuci tandemu VJ - pickica lo.

tako da je ovo pomalo i: o partizanu

edit: **** malo o partizanu. mnogo je. umesto da igramo protiv PAO i ostalih majstora mi smrdimo sa po jednom " utakmicom " nedeljno, po nekakvoj slovenackoj vukojebini, a ovi zabari operisani od kosarke ( cast montepaskiju jedinoj ozbiljnoj ekipi tamo ) se ni krivi ni duzni i dalje mlate po takmicenju u kome im nije mesto.

Poslednja izmena:
umesto da igramo protiv PAO i ostalih majstora ...
A da smo mi prošli i PAO i ostali majstori nas oprali, onda bi isto bilo kuku lele.

Niko nije rekao da Armani nisu indijanci. Ja sam, recimo, rekao da imaju strašan individualni kvalitet i da je potcenjivanje ekipe sa takvim igračima bezveze. Iako nisu neki tim. Mislim, kontaš razliku: individualci vs tim? Sad, to što ih i u Italiji deru, ne samo u EL, možemo pripisati možda krizi. Ali, kad su igrali sa nama, pobeđivali su i taj Montepaski.

A da smo mi prošli i PAO i ostali majstori nas oprali, onda bi isto bilo kuku lele.

.

ne verujem, iz 2 razloga:

umesto ovog loozerskog mentaliteta koji smo dobili ispadanjem, pa se sad svima gace tresu pred utakmicu sa ovim slo dripcima i dalje bi bio tu onaj polusampionski mentalitet, dacemo sve od sebe da napravimo iznenadjenje, koji mene ubija u pojam. zasto nemamo sampionski mentalitet da kazemo: dobijali smo PAO mnogo, direktno smo ih izbacivali, razbicemo ih isad. mada su sad sanse realno oko 15% za tako nesto, PAO je nikad jaci, ( jedino ih hebe sto CSKA ima najjaci tim koji sam ja gledao u zadnjih 10 godina u jevropi) ali opet, ko ih hebe, kazi bre, dobijamo ih kuci, a ne ko picqe uvek, trudicemo se, dacemo sve od sebe da napravimo OGROOOMNOOO iznenadjenje, i moje omiljeno, ostavicemo srce na terenu... to kad cujem, bukvalno mi se povraca uvek. msm da jos nismo ni u jednom sportu pobedili, kad smo u najavi ostavljali jbno srce na jbnom terenu...

ovakvu grupu nismo mogli da izvucemo ni da smo birali sami protivnike, tako da bi i nas polusampionski pristup bio dovoljan protiv ovih : raspala ustasko-tursko-dzanki banda ( jedino bogdanovic ih drzi, ovi ostali igraju k`o da su svako vece kod gista na gajbi, gde puse drozu i igraju se doktora sa qrvama ( sto uopste nije nemoguce )) i rudari iz kazanja sa sve starinom domerkantom, koji jedini u svojih tisucu ljeta tamo zna da igra basket.

no sve je to kukanje nad prosutim mlekom... otisao taj voz. jedino me nervira sto iz ove grupe neko mora da ide dalje uz PAO, na izuvanje od 3:0 od bilo koga.

Poslednja izmena:

Niko nije rekao da Armani nisu indijanci. Ja sam, recimo, rekao da imaju strašan individualni kvalitet i da je potcenjivanje ekipe sa takvim igračima bezveze. Iako nisu neki tim. Mislim, kontaš razliku: individualci vs tim? Sad, to što ih i u Italiji deru, ne samo u EL, možemo pripisati možda krizi. Ali, kad su igrali sa nama, pobeđivali su i taj Montepaski.

Тачно тако !
И ако би "случајно победили" било би..."а зашто није више играо Анђушић,или ..."
И за Армани си у праву...Него шта би са тим нашим плејем ?
Да ли је на видику ?
------------------------------------------------
Voljom žreba crno-beli su izvukli poletnu Mega Vizuru gde je na kaljenju Partizanov biser Nenad Miljenović. Ako ne bude nekih iznenađenja, najverovatniji protivnik u polufinalu je Mutin Radnički iz Kragujevca.

Raspored
Četvrtak (16.02.)
18:00 Partizan mt:s – Mega Vizura
20:30 Radnički Kragujevac – Vojvodina

Petak (17.02.)
18:00 FMP DIVA – Radnički sa Krsta
20:30 Hemofarm – Radnički basket (fmp filijala)

Subota (18.02.)
18:00 Pobednici utakmica odigranih u četvrtak
20:30 Pobednici utakmica odigranih u petak

Nedelja (19.02.)
20:30 Finale
----------------------------------------------------------------------------------

Sta je ovo, leb ti j*bem? Kakav je ovo kalendar??? Sa sajta KK Partizan. :zblesav:
Sa kim sad igramo i kad sledecu, nisam pametan. 19 i 20 kolo se igraju posle 21. kola ili sta?

16. Radnički - Partizan mt:s 14.01.2012.
17. Krka - Partizan mt:s 28.01.2012.
18. Partizan mt:s - Maccabi Electra 21.01.2012.
19. Cibona - Partizan mt:s 25.02.2012.
20. Partizan mt:s - Široki WWin 10.02.2012.
21. Partizan mt:s - Zlatorog Laško 04.02.2012.
22. Hemofarm Štada - Partizan mt:s 03.03.2012.
23. Partizan mt:s - Budućnost Voli 06.03.2012.
24. Union Olimpija - Partizan mt:s 10.03.2012.
25. Partizan mt:s - Cedevita 13.03.2012.
26. Crvena zvezda BG - Partizan mt:s 17.03.2012.

Са закашњењем...али нико није написао,(а да смо изгубили...z:hm:?)...
Победа против Крке,најефикаснији Мачван,Радуљица,сви су играли понеки минут и сви су (осим Бешовића) дали понеки кош,Бертранс
ако се не варам дао две тројке...
...и још увек чекамо плеја...

Poslednja izmena:
Изабран тим деценије КК Партизан по избору сајта Партизан.нет
Учествовали навијачи,бивши асови,новинари...
погледајте :http://partizan.net/srpski/?p=5957

Uglavnom se slažem sa izborom, mada mi nije jasno kako je Mića Berić uopšte razmatran kad je on Partizanova legenda 90'tih. Ako je već ubačen, trebalo je ubaciti i Harisa Brkića

Такође се -углавном- слажем са избором...Вероватно би избор био мало другачији да су поједини
играчи играли више од једне сезоне .
А замислите тај тим да је играо-или игра одједном ! Са ДВ као тренером.
Уз наравно пар других играча уместо ових који су у пензији .

Uglavnom se slažem sa izborom, mada mi nije jasno kako je Mića Berić uopšte razmatran kad je on Partizanova legenda 90'tih. Ako je već ubačen, trebalo je ubaciti i Harisa Brkića

Imao je Mica onu sezonu, cini mi se 2000/2001, kad je resetao kao nezdrav.
Secam se da je Skavoliniju dao oko 40 poena u gostima i da je vec sledece sezone presao kod njih...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back