Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Sta trazi Makabi u jadranskoj ligi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta trazi Makabi u jadranskoj ligi?![]()
![]()
Trofej,,,
Kakav je strucnjak VJ ce im ga i uruciti...

J*be mi se za njihovu potragu za trofejom. Jadranska liga, a igra ekipa iz Izraela.![]()
Pa to je privatna liga i u njoj moze da ucestvuje svako koga vlasnik lige pozove.
A delom su vlasnici lige i nasi kosarkaski klubovi(imaju neki procenat koliko znam).

Sta trazi Makabi u jadranskoj ligi?![]()
![]()
Sto jaca liga, to je bolje po sve klubove.

Tegi javlja da je Dominik Džejms naš.

Ovo zvuči k'o transfer Ratka Mladića u Hag 'ebiga.Izgleda da je vec napustio Grcku i da je na putu ka prestonici...
Ovo zvuči k'o transfer Ratka Mladića u Hag 'ebiga.

A da smo mi prošli i PAO i ostali majstori nas oprali, onda bi isto bilo kuku lele.umesto da igramo protiv PAO i ostalih majstora ...
A da smo mi prošli i PAO i ostali majstori nas oprali, onda bi isto bilo kuku lele.
.
A da smo mi prošli i PAO i ostali majstori nas oprali, onda bi isto bilo kuku lele.
Niko nije rekao da Armani nisu indijanci. Ja sam, recimo, rekao da imaju strašan individualni kvalitet i da je potcenjivanje ekipe sa takvim igračima bezveze. Iako nisu neki tim. Mislim, kontaš razliku: individualci vs tim? Sad, to što ih i u Italiji deru, ne samo u EL, možemo pripisati možda krizi. Ali, kad su igrali sa nama, pobeđivali su i taj Montepaski.

?)...Изабран тим деценије КК Партизан по избору сајта Партизан.нет
Учествовали навијачи,бивши асови,новинари...
погледајте :http://partizan.net/srpski/?p=5957
Uglavnom se slažem sa izborom, mada mi nije jasno kako je Mića Berić uopšte razmatran kad je on Partizanova legenda 90'tih. Ako je već ubačen, trebalo je ubaciti i Harisa Brkića