McGrady023
Zainteresovan član
- Poruka
- 336
Ne znam...Jakob Pulen je dobar,ali ima ugovor,Perkins preskup + bio je povredjen.Po meni dogodine treba dovesto Corey Fishera,decko je mlad brz,jak,fantastican,trenutno je u Antaliji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jovanović je dobar trener. Osvojiti neke trofeje, pobediti nekoliko evropskih velikana ne može loš trener, i to nije baš slučajnost. Ono u Milanu možda jeste, ali Real i Makabi u Pioniru nisu. To što kao trener užasno oscilira a i ekipa sa njime, ne znači da je loš i da je sve dobro plod slučajnosti, našeg prejakog rostera, preslabih protivnika, Pekovića, zavere dude i željka, dok mu dule došaptava i šalje dijagrame na salvetama.
Jedino oko čega se možemo raspravljati dal' je dobar trener za Partizan (pošto je očigledno mnogo toga trenutno za njega velik zalogaj), koji mu je potencijal, dal ga vredi trpeti, itd... a tu se moramo dotaći onoga što niko ne priča jer niko ne može da priča jer ne zna, a to je šta Partizan treba da bude, čemu da teži, itd. Pošto smo se mi kao navijači očito nahalavili zahvaljujući Duletovom čudu, i mislimo da to oće svake godine. Da igramo bar top8 i izbacujemo top igrače kao ludi, a to ne može. To je već sfera gde mi možemo samo da maštamo, a mnogi od nas da jedu sebi a i meni džigericu jer im se dečji snovi ne ostvaruju, dok će se za to pobrinuti uprava, tj Toša i Saša, zajedno sa onim debeloguzanima iz odbora verovatno, tipa dodik i dačić. A ja verujem da ni oni ne znaju šta će da rade ne za dve sezone, nego za dva meseca, pošto smo kao klub, organizaciono i finansijski, zapravo mali i jadni, i sve je to krpljenje iz meseca u mesec, a kod nas je još i ponajbolja situacija i to je najsvetliji primer. Jedan od, recimo.
pickica lou V.osisan.naopasno debitovao za ove grcke cigane... zelim mu da odigra kao i u partizanu, a ovim grckim crveno belima ce tandem zeljko - dijamant upropastiti zivot ( kao i svake godine ).
Apsolutno razumem tvoju frustriranost Zakonom, posto je ovim parafom za ove cigane, ispao ***** od coveka...
Kad je dolazio, slusajuci one price kako je porodican covek, uzoran lik, bio sam odusevljen, a jos vise kad je krenuo da igra i da ne siluje kao ostali Ameri...
Sad, misljenje o Aci Zakonu mi se promenilo 360 stepeni i mislim da bi sto pre trebali da ga zaboravimo...

![]()
![]()
sto bi rekao Dzogani
"mi smo isli u NS da nadjemo pevacicu kad je Sladza otisla... ali kad sam ja cuo kako Vesna peva, istog trenutka sam okrenuo kola za 360 stepeni i vratio se nazad u Beograd"
![]()
![]()
![]()
sladza pije gorku, a ja cepam sladzu.
dzole, uzor dece i omladine....![]()
Cekam vas kod kolima.
![]()

E pa za razliku od crnog, koji bi neku reinkarnaciju Tupaka na "kecu", ja sam za neku "evropeizovanu camugicu"
Znaci, neko koga ne treba da "pripitomljavamo" i da cekamo dok se uigra i prilagodi...
i da bude pravi cetnik ko Darko 

Sve je bolje od lafajeta i loa...A nznm samo da li su tebi promakle njihove tetovaze ili sta? I naravno amer sa evropskim iskustvon,izgleda da od Ilievskog nece biti nista,hoce ga Rusi,a Efes hoce obestecenje + on ima jak ugovor.

I ja sam tetoviran. Jel to znaci da sam gangster?![]()

moras da imas i gomilu lanaca i da opasno drzis pistolj![]()

I ja sam tetoviran. Jel to znaci da sam gangster?![]()
Nisi me razumeo,ne prozivam ja ljude sa tetovazama(zasto bih?!) nego samo sam odgovorio na konstataciju da su i Ejsi i Oliver i Dzerels i Bo i...bili istetovirani,tako da ne mora da znaci da su seljaci ili indijanci...Ti si kreten ili *****(lo) u dusi a ne na telu![]()