KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ово препуцавање на тему "навијачи" и навијачи...
Пааа,искрено ја мислим да ја највише волим Партизан од свих вас !
Шалим се,знам да вероватно исто волимо и ја , и PartizanBeograd и Only Beer и jalaber и ... сви овде на форуму,(наравно не и звездаши)...
Али та љубав не може се доказивати колико неко се гласно дере,колико често иде на утакмице и где се налази на трибинама,да ли иде на гостовања...
Улазнице нису скупе,није ни сезонска али за нас у унутрашњости има још тога,а не само улазница !
Једноставно није Партизан једино зашта се мора-може издвојити новац,нажалост !Наравно посебно за људе са породицом.
И за ове млађе :да знате љубав према Партизану се не губи када пређеш 40 година (из искуства),напротив...
Можда се губи енергија за "дивљање"...
Што се тиче утакмице против Загреба...
Када се све сабере-одузме...добро је...
А могло је и без оног "траумирања" при крају...
Против Радничког ће бити баш добра провера !

Evo ja otprilike 4 godine nakon bitne pobede KK Partizana častim kancelariju Milkama (da ne bude zabune, u kancelariji je obično oko 15 ljudi, potrebno je 3-4 čokolade). U predhodnoj firmi su većina bili zvezdaši, ali su vrlo predano pratili EL i navijali! To mi daje pravo da sebe proglasim naj navijačem z:mrgreen:

Evo ja otprilike 4 godine nakon bitne pobede KK Partizana častim kancelariju Milkama (da ne bude zabune, u kancelariji je obično oko 15 ljudi, potrebno je 3-4 čokolade). U predhodnoj firmi su većina bili zvezdaši, ali su vrlo predano pratili EL i navijali! To mi daje pravo da sebe proglasim naj navijačem z:mrgreen:

Аа,слабо је то када ти частиш само "након битне победе"...z;)
Мора то чешће,макар им делио крем банане !
Шалим,се само такоz:)

Ово препуцавање на тему "навијачи" и навијачи...
Пааа,искрено ја мислим да ја највише волим Партизан од свих вас !
Шалим се,знам да вероватно исто волимо и ја , и PartizanBeograd и Only Beer и jalaber и ... сви овде на форуму,(наравно не и звездаши)...
Али та љубав не може се доказивати колико неко се гласно дере,колико често иде на утакмице и где се налази на трибинама,да ли иде на гостовања...
Улазнице нису скупе,није ни сезонска али за нас у унутрашњости има још тога,а не само улазница !
Једноставно није Партизан једино зашта се мора-може издвојити новац,нажалост !Наравно посебно за људе са породицом.
И за ове млађе :да знате љубав према Партизану се не губи када пређеш 40 година (из искуства),напротив...
Можда се губи енергија за "дивљање"...

Beograd je od mene nekih 700 km udaljen. A uz par ortaka smo jedan dobar period bili redovni na utakmicama Partizana - koliko je to kostalo para, vremena itd., ne moram da objasnjavam. Naravno, nije mi zao i opet bih tako. Pored tih utakmica u Srbiji, pratili smo Partizan i po celoj Evropi. Ja sam bio u Pragu (kad nas je Slavija ponizila 5-1), valjda 2003. godina bese, kup UEFA. Bio sam u Marseju (liga sampiona), isao sam za Madrid sa 100 EUR u dzepu da na Bernabeu gledam Partizan...dan danas mi nije jasno kako sam uspeo vozom do Berlina, pa avionom do Madrida....tu sam vec bio sforc, pa sam pozajmio pare od druga iz Berlina, koji je isao sa mnom na tu utakmicu...ali eto, imao sam na kraju i za hostel i za neke druge cari madridskog nocnog zivota. z:lol: U povratku let do Ciriha, pa par dana blejanja u Svajcarskoj kod prijatelja, pa vozom kuci. Gostovanje u Marseju je sve ukupno trajalo 5 dana, jer sam prvo iz Austrije otisao u Beograd, pa onda autobusom sa ostalim Grobarima klackanje preko Madjarske, Austrije, Italije, pa do Marseja...nezaboravni dozivljaji su to. Moj kum je za Svedsku otputovao na Hammarby-PFC sa 50 EUR u dzepu. z:mrgreen: Uhvatio neki gastarbajterski bus auto-stopom i ovi ga povezli. Islo se u Italiju na vaterpolo, ma nema gde se nije islo.
Ali, kao sto ti kazes, kad si sam onda se i mozes upustiti u takve avanture, sav novac trositi na to, citav godisnji potrositi zbog Partizana itd. Sad sam mator, ozenjen, imam dvoje dece....drugacije je sad. Sad svoju jubav i strast dozivljavam u fotelji ispred TV-a, grobarske pesme pevam sa klincima umesto sa ortacima na tribini. Ali i to je valjda normalno da je tako kako je.

Pozdrav Grobari! :pivce:

Ja za Raska odavno pricam da on nije za Partizan, verovatno jedini centar u istoriji Partizana koji nikad nije zakucao

Sto se tice pleja neka biraju pazljivo ali neka potpisu ugovor sa njim na 1,5 sezonu, dakle da ostane do kraja sledece sezone. Milos Vujanic je izjavio da ce igrati kosarku sledece sezone i verovatno ce mu Partizan ponuditi ugovor

Previse je rano, ali mozda bi tim za sledecu takmicarsku godinu mogao da se nazire

5. Raduljica (?), Besovic
4. ???, Lucic, Marinkovic
3. Bertans, Milosavljevic, Cakarevic
2. Andjusic, Kecman, Bogdanovic
1. ???, Vujanic (?), Bozic

Ja za Raska odavno pricam da on nije za Partizan, verovatno jedini centar u istoriji Partizana koji nikad nije zakucao

Sto se tice pleja neka biraju pazljivo ali neka potpisu ugovor sa njim na 1,5 sezonu, dakle da ostane do kraja sledece sezone. Milos Vujanic je izjavio da ce igrati kosarku sledece sezone i verovatno ce mu Partizan ponuditi ugovor

Previse je rano, ali mozda bi tim za sledecu takmicarsku godinu mogao da se nazire

5. Raduljica (?), Besovic
4. ???, Lucic, Marinkovic
3. Bertans, Milosavljevic, Cakarevic
2. Andjusic, Kecman, Bogdanovic
1. ???, Vujanic (?), Bozic

I zato sto Rasko nije nikad zakucao, onda on nema kvalitet za Partizan? z:shock:
I kakav Vujanic, nemoj da si smesan...
Covek jos nije ni pipnuo loptu i blizi je zavrsetku karijere, nego dolasku u Partizan...

I zato sto Rasko nije nikad zakucao, onda on nema kvalitet za Partizan? z:shock:
I kakav Vujanic, nemoj da si smesan...
Covek jos nije ni pipnuo loptu i blizi je zavrsetku karijere, nego dolasku u Partizan...

Hahahaha covek nema kvalitet ovako, a samo sam se nadovezao da nikad nije zakucao

Bolje da su dali sansu Besovicu, decko je 4-5 sezona u Partizanu i ne dobija sansu

Raduljici ova partija moze mnogo da da na samopouzdanju...
Kad su u 4/4 Slovenci stali u zonu, zatvorili reket, mi smo se skroz pogubili, kao i obicno, i da nije bilo Kecmana, da igrom 1 na 1 ili 2 na 2 sa Raduljicom, razbije tu zonu, mi bi mec izgubili...
Vlada je veliki ziheras i zbog odbrane je trpeo sina Dragana i Lucica do kraja tekme, ne zeleci da rizikuje i proba da razbije zonu Heliosa, uvodjenjem Andjusica ili Bertansa...

Jos jedna losa igra. Dobili smo zbog bljeska Raduljice. Da li je to samo privremeni bljesak ili cemo konacno gledati pravog Raduljicu, videcemo.

Opet mucenje od igre, pogubljeni strucnjak na klupi. Njegova faca u trenutku kada su slovenci poveli posle nasih +11, sve govori. On covek apsolutno nema ideju kako da bilo sta promeni u naso jigri kada stvari idu lose.
Mi sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo u Kg Pa ubice nas Pavkovic i Sajmon pikom. Strucnjak za 2 sezone nije otkrio kako se brani pik i kako se napada zona.. Da li je to bila svrha dovodjenja VJ za trenera, da mi strepimo od gostovanja Heliosu, Kragujevcu i slicnima ?
Ali sta ocekivati od coveka koji je 2005. najuren sa mesta trenera mladjih kategorija KKP zbog loseg rada sa istima.

Zasto odmah dizes tenziju? Stvarno ne znam kako da napisem i koji smajli da stavim pa da svima bude jasno da nisam ozbiljan...

Nije mi to uopste bila namera.
Samo sam konstatovao da je lik odigrao jednom kako treba. Bar sto se ucinka tice, to je to sto se ocekuje od njega. E sad, da li je ovo bio izuzetak ili ce do kraja sezone nastaviti ovako - videcemo.

Pozdrav

Jos jedna losa igra. Dobili smo zbog bljeska Raduljice. Da li je to samo privremeni bljesak ili cemo konacno gledati pravog Raduljicu, videcemo.

Opet mucenje od igre, pogubljeni strucnjak na klupi. Njegova faca u trenutku kada su slovenci poveli posle nasih +11, sve govori. On covek apsolutno nema ideju kako da bilo sta promeni u naso jigri kada stvari idu lose.
Mi sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo u Kg Pa ubice nas Pavkovic i Sajmon pikom. Strucnjak za 2 sezone nije otkrio kako se brani pik i kako se napada zona.. Da li je to bila svrha dovodjenja VJ za trenera, da mi strepimo od gostovanja Heliosu, Kragujevcu i slicnima ?
Ali sta ocekivati od coveka koji je 2005. najuren sa mesta trenera mladjih kategorija KKP zbog loseg rada sa istima.

Zamisli Mutinu zonu 2-3, sa Bobijem na 5-ci...
Vlada nema sta da trazi sa svojim guranjem lopti na centre...
Durgo, Radnicki ima Vuksanovica i Bratica, koji mogu snagom da pariraju Macvanu, a ako se Lucic spusti na 4-ku, tu je Skot...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back