KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
au, Radnicki je 9. na tabeli u ABA ligi, a vi napraviste od njega CSKA u najmanju ruku

Pogledaj malo rezultate Radnickog od meca sa Zvezdom...
Radnicki je deveti (sa utakmicom manje) zato sto je na pocetku nanizao seriju poraza zbog neuigranosti ekipe, zbog promasenih stranaca (Mura i Cankaje), a kad su se kockice sklopile, Radnicki je krenuo sa pobedama...
Ova ekipa Radnickog, pojacana Bobijem, Vuksanovicem i Braticem, sa dva sjajna stranca Skotom i Sajmonom, sa Markovicem koji je spreman fizicki, za razliku od pocetka sezone, nije nimalo naivna ekipa...

Бијемо Раднички са 10 + ...Ми смо Партизан !
Интересантно,тренер нема појма изгубљен је а екипа успе да се врати из минус 10 до вођства-победе...против тамо неког непознатог тренера
Змаге !
И , наравно МОРА боље,није "ред" да се плашимо оваквих екипа !

Poslednja izmena:
Мало само да почнемо да "убадамо" тројке !
Ово је била катастрофа,мислим проценат .Срећа што нису били
упорни,било би још горе !
А лепа вест за самопоуздање МР

ABA: Raduljica na „večnoj listi” MVP-a
Sa indeksom korisnosti 47, košarkaš Partizana mt:s Miroslav Raduljica ušao u TOP10 najkorisnijih igrača u istoriji ABA Lige.
Miroslav Raduljica je zablistao u dresu Partizana mt:s protiv Heliosa u 15. kolu regionalne lige.
Postigao je 31 poen (samo jedan promašaj iz igre), imao osam skokova, dve blokade i 10 puta je nad njim načinjen prekršaj čime je zaradio indeks korisnosti od 47.

Poslednja izmena:
Бијемо Раднички са 10 + ...Ми смо Партизан !
Интересантно,тренер нема појма изгубљен је а екипа успе да се врати из минус 10 до вођства-победе...против тамо неког непознатог тренера
Змаге !
И , наравно МОРА боље,није "ред" да се плашимо оваквих екипа !

Pa naravno da nema pojma trener.
Da se zamene uloge, pa Zmago sedne na klupu Partizana a Jovanovic na suprotnu, bilo bi 40 razlike.

Secate se ovog baje :per:

7dd.jpg

Mogao bi da bude nas naredni plejmejker

Nego, na koju foru bi neko posle Makabija koji je igrao finale EL prešao u Partizan bez Evrope? OK, bio je povređen prošlu sezonu, šta je bilo sa njim? Jel' probao u NBA?

Istekao mu je ugovor sa Makabijem na kraju prosle sezone...
Ne znam sta se desavalo sa njim posle i u kakvom je stanju posle povrede...
Postoji i rezervna opcija, a to je neki Obri Kolmen, navodno treci strelac italijanske lige...

Pa naravno da nema pojma trener.
Da se zamene uloge, pa Zmago sedne na klupu Partizana a Jovanovic na suprotnu, bilo bi 40 razlike.
Protiv Heliosa u Domžalama jedino su se naigrali ove sezone Makabi i Cedevita. Mutin "srpski CSKA" je tamo jurio pobedu u produžetku. :D

Evo malo istorije naših duela. Duletove utakmice:

* januar 2007, Helios Domžale - Partizan 79:76
* oktobar 2007, Helios Domžale - Partizan 54:71
(Samo jednocifreni plus za nas pred zadnju četvrtinu.)
* januar 2009, Helios Domžale - Partizan 49:59
* oktobar 2009, Helios Domžale - Partizan 67:73

Tako da, malo budimo realniji... kakvih 40 razlike...

Ko sme da se kladi da ce Ejsi Lo da igra sasvim dobro za Olimpijakos pod Dudinom palicom ? To ce samo dokazati koliko je Jovanovic nesposoban

Веома неинтелигентан (да не кажем другу реч) закључак ...
Ваљда не треба ни објашњавати зашто...Милион разлога има...
Дуда (у најбољим годинама) није позивао за репрезентацију (неко време) Ђорђевића (у форми је био).
Залључак ...?
СРЕЋНА НОВА ГОДИНА !!!

Вест са другог сајта :
:Lukas na meti Partizana mt:s?
Bivši igrač Partizana mt:s Ejsi Lo prešao je u Olimpijakos, a crno-beli možda bi baš u grčkom klubu mogli da pronađu pojačanje.
Ejsi Lo završio je saradnju sa srpskim i šampionom ABA lige posle nove godine, a zatim se brzo snašao i pronašao novi angažman - u Olimpijakosu.
Crno-beli bi upravo u Pireju mogli da pronađu novog organizatora igre - u liku i delu Amerikanca Kalina Lukasa, koga su atinski crveno-beli licencirali samo za Evroligu, što se igraču nije dopalo.
Budući da je Lo imao ugovor sa klubom iz Humske do kraja sezone, ostaje da se vidi da li će Partizan mt:s za njega dobiti obeštećenje u novcu, ili će, možda, Pirejci u Beograd poslati Kalina Lukasa.
„Videćemo... Imamo dve opcije koji su nam prvi pikovi, odnosno dvojicu momaka koji su u igri. Ako sve bude po planu, možda se dogovorimo početkom sledeće nedelje. Potrebno je da se dosta stvari poklopi, pošto i ta dvojica momaka trenutno imaju klubove. Jedan dolazi iz evropskog tima, a drugi s druge strane okeana. Videćemo kakav ćemo izbor da napravimo”, izjavio je za „Novosti” sportski direktor Partizana mt:s Dragan Todorić.
Amerikanac Kalin Lukas (22 godine, 185 cm) je letos sa koledža Mičigen stigao u Pirej, nakon što nije izabran na NBA draftu. U grčki tim došao je kao zamena za Miloša Teodosića, koji je otišao u CSKA, ali nije zablistao u dresu Olimpijakosa.
U Evroligi je na devet mečeva beležio u proseku 5,4 poena po meču, a najbolju utakmicu je odigrao u gostima protiv Fenerbahče Ulkera, što je bio njegov jedini dvocifren učinak (13 poena).

Poslednja izmena:
Za sad nas dobijaju na atipična individualna rešenja i neke naše gluposti. Sudije su nam direktno skinule 5 poena (silazna putanja Jareta i nepostojeći aut Kecmana pa je Gadeforš brzo ubacio trojku), trebalo je biti potpuno egal.
Dobra igra na početku, utakmica generalno zanimljiva i dobra, ne znam koliko nam to odgovara. :D

A onaj sto se smejao ovde na neciju konstataciju da je Muta bolji trener od ovog naseg pacera, pajsera, neka se smeje i dalje.
Muta kakav god da je ( a dobar je trener, koga je samo lenjost sprecila da postane vrhunski ) je profesor doktor za ovo nase tele na klupi sto se naziva trenerom.
Srecom, to shvataju i ovi u klubu ( i koliko god prica za javnost bila da su zadovoljni VJ ) uveliko razmisljaju o novom treneru za sledecu sezonu.

Pogledaj malo rezultate Radnickog od meca sa Zvezdom...
Radnicki je deveti (sa utakmicom manje) zato sto je na pocetku nanizao seriju poraza zbog neuigranosti ekipe, zbog promasenih stranaca (Mura i Cankaje), a kad su se kockice sklopile, Radnicki je krenuo sa pobedama...
Ova ekipa Radnickog, pojacana Bobijem, Vuksanovicem i Braticem, sa dva sjajna stranca Skotom i Sajmonom, sa Markovicem koji je spreman fizicki, za razliku od pocetka sezone, nije nimalo naivna ekipa...

bio si u pravu :(

@jalaber: Aj' informiši nas i o kome se to razmišlja. :D

U trećoj smo odigrali u odbrani kako treba, konačno smo se snašli, al' brate šta je ono sa izgubljenim loptama, čoveče... Poklone im loptu u ruku, kontru ili polukontru ne mogu da odrade, ili izgube ili zakomplikuju, dozvoljavaju onom šabanu Sajmonu da ih lepi ko budale, mada su mu i sudije dozvolile nekoliko stvari. Tu smo prosuli sve što je bilo dobro. Znači, igramo praktično bez tranzicije, bez kontre, nema lakih poena, nema samopouzdanja, svaki poen se cedi. Onda su svi u grču, promašuju se slobodna... Hronično. Mislim da nismo trebali da igramo onaj zonski presing kad ga ne znamo i ne igramo, tu su nas isprobijali, a ponovni prelazak u zonu nam je Muta pročitao i osetio samopouzdanje ekipe.

Drago mi je makar zbog Raduljice, valjda sad možemo da računamo na njega uvek. Katić i Čakar su totalno u bunaru, Lučetu samo glava viri...

Poslednja izmena:
A onaj sto se smejao ovde na neciju konstataciju da je Muta bolji trener od ovog naseg pacera, pajsera, neka se smeje i dalje.
Muta kakav god da je ( a dobar je trener, koga je samo lenjost sprecila da postane vrhunski ) je profesor doktor za ovo nase tele na klupi sto se naziva trenerom.
Srecom, to shvataju i ovi u klubu ( i koliko god prica za javnost bila da su zadovoljni VJ ) uveliko razmisljaju o novom treneru za sledecu sezonu.

Kad smo uporedjivali cenu sezonskih karata Radnickog i Partizana ja sam napisao da nije Radnicki nista losiji od Partizana, naprotiv, a onda mi je neko odgovorio da je Partizan svetlosnu godinu ispred Radnickog

Partizan sigurno ima na papiru kvalitetniju ekipu, ali je zato Muta sto puta bolji trener od Jovanovica

Sta smo naucili iz igre Radnickog, naucili smo da bez plejmejkera jednostavno ne mozes nista. Partizan je nagomilao veliki broj kvalitetnih visokih igraca ali zato nema nikog ko ce im deliti lopte. Plejmejker nije ni Bozic ni Jaramaz ni Kecman ni Andjusic

Sve bi ovo bilo drugacije da Partizan konstantno iz sezone u sezonu ne igra sa samo jednim klasicnim plejom. Pa sta i ako ode Ejsi Lo, mi treba da imamo rezervnog pleja, sve ekipe u Evropi igraju sa 2-3 plejmejkera a samo Partizan sa jednim

Kad smo uporedjivali cenu sezonskih karata Radnickog i Partizana ja sam napisao da nije Radnicki nista losiji od Partizana, naprotiv, a onda mi je neko odgovorio da je Partizan svetlosnu godinu ispred Radnickog
Ja sam ti rekao da je Radnički dva tri stepenika ispod kao klub. Ne po trenutnom rosteru. Radnički nije imao ovaj roster na početku sezone, nije imao decembarske i januarske rezultate, i ne znam na osnovu čega je mogao da budži cenu sezonskih karata. To što si ti to shvatio tako kako si shvatio, samo je tvoj problem. ;) Ako Radnički prođe u Evropu, ako nastave da rastu kao klub, onda bi mogli da budže cenu.

Radnicki ima mnooogo bolji roster.Smesni Sajmon,a leba ti sta je onda raduljica Carli Caplin?
Imaju 2 odlicna pleja, na 2 dobrog Sinoveca i pristojnog Bakica,na trojci fenomenalnog Skota,koji je uz dobru ofanzivu fantastican u odbrani(skok,rampe,kradje) i sutera Gadeforsa(koga ce menjati u superligi) na 4 su najtanji ali tu dolazi Amer (prica se Lee ) a tu su vec dobri Bratic i povredjeni Bircevic,i na 5 najbolji centar u ligi uz Skorcijanitisa Sajmon i prosecni mijatovic koji oddradi par minuta,i zaboravio sam na 4 je jos i iskusni Vuksanovic.

Plus Muta je mnogo iskusniji i bolji trener od vlade.

Radnički je uvek isti svake sezone, luduju povremeno tokom sezone, ljudi se pale kako su dobri, kako su jaki, a na kraju se izgube. Jedini prostor za napredak imaju u Bobiju i eventualnim kombinacijama koje se mogu napraviti sa njime na obe strane terena. I to je sve. Da imaju bolji roster, ne bih rekao. Ne znam to za "smešnog Sajmona", dal je to meni upućeno, jer ja nisam rekao da je smešan kao igrač, nego da je seljak. Prevashodno zato što je gurnuo Čakarevića iznerviran ko budala, a Marko dobio faul. :roll:

To da li će Radnički biti bolji od nas i na kraju zavisi samo od nas, koga ćemo dovesti na pleju i hoćemo li uspeti da se konsolidujemo i ispravimo neke stvari.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back