KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ми о Мачвану, а Мачван на врата. Ево га његов интервју:

Мачван: Кошарка ме ишчупала из канџи рата

http://www.vaseljenska.com/sport/macvan-kosarka-me-iscupala-iz-kandzi-rata/

Milan Macvan.jpg

Касније смо се вратили кући, па сам у шестој години кренуо да тренирам кошарку у КК Вуковар.
detalj iz intervjua.

Ne znam da li postoji neko na svetu ko bi dozvolio detetu od SEST godina da pocne da trenira kosarku.
Ustvari, u ovom je slucaju jos bolje pitanje ko je to toliki bolid da ima organizovane treninge pri nekom kosarkaskom klubu za taj uzrast?

Ovo je napisano samo u cilju potkrepljivanja cinjenice da su Macvana zarad uspeha "mladjih" kategorija svercovali, te da je sigurno stariji od 22 godine.
Nije to neki nov izum.
Radili su to nasi u savezu mnogo puta u proslosti.

Evo tima KK Partizana za vrhunske rezultate u Evroligi:
1.Nemanja Nedovic 2.Dragan Milosavljevic 3.Nemanja Bjelica 4.Stefon Lazme 5.Miroslav Raduljica
Zamene: Danilo Andjusic, Bogdan Bogdanovic, Vlada Lucic, Boris Savovic, Nemanja Besovic ; U prvoj sezoni bi igrali Top 8, u drugoj Final 4, u trecoj bili bi osvajaci Evrolige !
Apsolutno ne bi bilo preskupo, a ni nemoguce imati ovakav tim nekoliko sezona na okupu.

ti si stvarno "poseban" :roll:

detalj iz intervjua.

Ne znam da li postoji neko na svetu ko bi dozvolio detetu od SEST godina da pocne da trenira kosarku.
Ustvari, u ovom je slucaju jos bolje pitanje ko je to toliki bolid da ima organizovane treninge pri nekom kosarkaskom klubu za taj uzrast?

Ovo je napisano samo u cilju potkrepljivanja cinjenice da su Macvana zarad uspeha "mladjih" kategorija svercovali, te da je sigurno stariji od 22 godine.
Nije to neki nov izum.
Radili su to nasi u savezu mnogo puta u proslosti.

možda nije bilo ozbiljno treniranje, postoji brdo šatro klubova u kojima treniraju (takoreći) deca tog uzrasta.

Христос се роди !
Наравно да не би требало да се игра на данашњи дан.
Али не могу сад овде да предајем веронауку.
Например већина католика не игра 25.12...
И Мачван не да је полуиграч или осредњи - Мачван је класа !

Dobra utakmica sa puno poena, Macvan fantastican kao i Kecman

Ali moram nesto da kazem, kakva je ono publika u dvorani majko mila, pa ono su sve babe i dede !? I posle se pitam zasto je navijanje na utkamicama Evrolige tako lose

Kada sam ja poslednji put isao u Pionir 2006. godine to je bre bila ludnica, cela hala navija bilo da vodimo ili gubimo 20 razlike, ovosezonsko navijanje u Evroligi je bilo komicno

A i sta mozes da ocekujes kada uprava lupi cene sezonskih karata 120 evra, pa to pokupuju babe i dede i oni sto imaju para a ne pravi navijaci

Ja sam takođe smatrao da Mačvana ne treba dovoditi, da neće pomoći Partizanu, da je fizički inferioran... sada mogu samo javno da se izvinim, Mačvan je profesor doktor košarke za sve igrače u ovom timu (sa izuzetkom Kecmana naravno). Možemo samo da budemo zahvalni upravi na njegovom dovođenju.

A Kecman je definitivno zaslužio da mu se dres okači pod svodove dvorane, večeras je pokopao hrvate svaki put kada su ozbiljnije pripretili

Ja sam takođe smatrao da Mačvana ne treba dovoditi, da neće pomoći Partizanu, da je fizički inferioran... sada mogu samo javno da se izvinim, Mačvan je profesor doktor košarke za sve igrače u ovom timu (sa izuzetkom Kecmana naravno). Možemo samo da budemo zahvalni upravi na njegovom dovođenju.

A Kecman je definitivno zaslužio da mu se dres okači pod svodove dvorane, večeras je pokopao hrvate svaki put kada su ozbiljnije pripretili

podrzavam 101%

Ali moram nesto da kazem, kakva je ono publika u dvorani majko mila, pa ono su sve babe i dede !? I posle se pitam zasto je navijanje na utkamicama Evrolige tako lose

Kada sam ja poslednji put isao u Pionir 2006. godine to je bre bila ludnica, cela hala navija bilo da vodimo ili gubimo 20 razlike, ovosezonsko navijanje u Evroligi je bilo komicno

A i sta mozes da ocekujes kada uprava lupi cene sezonskih karata 120 evra, pa to pokupuju babe i dede i oni sto imaju para a ne pravi navijaci
zamisli kad je i navijanje pocelo da bude skupo... cak sta vise bice i gore ako ovako nastave...

Meni se ni malo ne svidja kako igramo...
Organizacija napada je katastofalna...
Zagreb kad je poceo da sipa, uz nas ocajan napad, mogao je da preokrene utakmicu...
Sva sreca pa je Doktor Kecman povadio ekipu, uz Makija, a moram da priznam i da su sudije malo navlacile za nas, posebno kod one tehnicke Meju...
Raduljica, kakav papan...
Covek promasi zicer i onda se iznervira, gurne protivnickog igraca i napravi odmah faul...
Vlada treba da ga posalje na tribine...

A ko su to pravi navijaci? Da li onaj "deda " ( kako ga ti nazivas) , koji ima recimo 60 godina i u poslednjih 30 nije maltene propustio nijednu utakmicu Partizana, ima pravo da gleda Partizan? Ili to pravo treba da bude rezervisano samo za "prave navijace"? Bez obzira sta ti mislio pod pojmom pravi navijac.

Za mene je pravi navijac Partizana, ne onaj koji ce doci da gleda utakmicu protiv Efesa i na kojoj ce biti u kopu 2 sata i pevati i skakati, vec je pravi onaj koji ce 3 dana posle te utakmice doci da gleda utakmicu u domacoj ligi protiv Tamisa na primer ili OKK Beograda. E to je pravi navijac. Onaj koji ne bira prema utakmicama kada ce da navija za Partizan.Odakle ti pravo da za nekoga ko ima 60 godina kazes da nije "pravi navijac"? Da li zato sto ne zeli da bude u kopu?
Pa taj je navijao za Partizan i isao na utakmice kada ti jos nisi ni bio na vidiku.

Svi dobro znamo da ce na utakmicu EL doci 7000 + ljudi, a na utakmice jadranske 2-3 dana kasnije dodje 2-3 hiljade. A medju te 2-3 hiljade nece biti mnogo onih koji sebe nazivaju najvernijim, pravim ili kakvim vec navijacima.
Sigurno 60 % godisnjih karti kupuju godinama vec isti ljudi. I ti ljudi su na skoro svakoj utakmici. To nije neka velika mudrost zakljuciti. Kada odes na te, tzv manje utakmice, vidis u publici uglavnom ista lica. To su ljudi koji neopisivo vole Partizan. A to je ono najbitnije. Pa makar neki davali sebi za pravo da za njih kazu da nisu "pravi navijaci".
I dosta njih odluci da se odrekne nekih stvari u zivotu da bi skupili pare za tu famoznu godisnju kartu.
120 evra je mnogo kad gledas iz jednog ugla, u ovakvoj Srbiji. Ali tih 120 evra je karta za 35-40 utakmica partizana u sezoni. a po meni 300 dinara za kartu za utakmicu KKP nikako nije mnogo. Mozes li da za te pare popijes pice sa devojkom u nekom in beogradskom kaficu, restranu ili splavu?

Poslednja izmena:
:DA sad o utakmici.

Pre svegas Hala sportova stalno budi neke lepe uspomene. Pionir je pionir, ali vremena kada je Partizan igrao u hali su nezaboravna.

Vlada Androic docekan na pravi nacin, ovacijama, kako i dolikuje nasem bivsem igracu. Kako rece na tribinama covek iz Cacka, koji ga odlicno poznaje, Vlada Androic voli Partizan vise nego svi mi zajedno u hali.z:lol:

Atmosfera u ekipi zagreba ......katastrofa. Tako se vredjaju medjusobno da je to strasno. Prednjace Mulaomerovic i simon. Njihova medjusobna prica se uglavno svodi na pusi k...., .ebi se i slicno.
A opet androic ih solidno vodi, mirno, stalozeno. Ne vadi ih iz igre za svaku gresku.

Nas strucnjak susta suprotnost. Za svaku gresku vriska, cika, bacanje table. Naravno to ne vazi za greske starijih igraca, na koje samo uperi pogled u parket. Ako misli na taj nacin da stice autoritet kod mladjih igraca, pogresan je put izabrao. Jer su samo jos vise stegnuti u igri, zbog straha od greske.

Sve u svemu, opet bez mnogo kvalitetne igre. Mnogo gresaka, nerezonskih resenja. Lose nam se pise u Kragujevcu sledeceg vikenda. Mislim da posle Slovenije tamo gostujemo.

Poslednja izmena:
Organizacija napada je katastofalna...
Pera, Jare, Anđuša. :lol:
Da mi sačekamo pravog pleja... Mada, jes' da nije Anđuša pravi plej, nesrećnik se pogubio jednom kad su ga udvojili, al' sviđa mi se kad krene s te pozicije u pikenrol na kapici, što bi rek'o onaj iz telefonskog uključenja kod Tegija, pošto dečko ima taj šut sa poludistance koji niko kod nas godinama ne 'ebe dva posto.

Sudije jesu navukle za nas, al' recimo kad im nisu svirale jednom 2+1. To što je Mej dobio drugu nesportsku, jes' prestrogo, al' takav je kriterijum i u sezoni i na ovoj utakmici. Bilo je svih elemenata za nesportsku. A ovi ludaci su mogli malo da se smire, ja nisam znao sa kime se zapravo oni svađaju, među sobom il' sa sudijama, il' sa svima.

Aj' da mi sačekamo ono protiv Radničkog, to će biti prava stvar.

A ko su to pravi navijaci? Da li onaj "deda " ( kako ga ti nazivas) , koji ima recimo 60 godina i u poslednjih 30 nije maltene propustio nijednu utakmicu Partizana, ima pravo da gleda Partizan? Ili to pravo treba da bude rezervisano samo za "prave navijace"? Bez obzira sta ti mislio pod pojmom pravi navijac.

Za mene je pravi navijac Partizana, ne onaj koji ce doci da gleda utakmicu protiv Efesa i na kojoj ce biti u kopu 2 sata i pevati i skakati, vec je pravi onaj koji ce 3 dana posle te utakmice doci da gleda utakmicu u domacoj ligi protiv Tamisa na primer ili OKK Beograda. E to je pravi navijac. Onaj koji ne bira prema utakmicama kada ce da navija za Partizan.Odakle ti pravo da za nekoga ko ima 60 godina kazes da nije "pravi navijac"? Da li zato sto ne zeli da bude u kopu?
Pa taj je navijao za Partizan i isao na utakmice kada ti jos nisi ni bio na vidiku.

Svi dobro znamo da ce na utakmicu EL doci 7000 + ljudi, a na utakmice jadranske 2-3 dana kasnije dodje 2-3 hiljade. A medju te 2-3 hiljade nece biti mnogo onih koji sebe nazivaju najvernijim, pravim ili kakvim vec navijacima.
Sigurno 60 % godisnjih karti kupuju godinama vec isti ljudi. I ti ljudi su na skoro svakoj utakmici. To nije neka velika mudrost zakljuciti. Kada odes na te, tzv manje utakmice, vidis u publici uglavnom ista lica. To su ljudi koji neopisivo vole Partizan. A to je ono najbitnije. Pa makar neki davali sebi za pravo da za njih kazu da nisu "pravi navijaci".
I dosta njih odluci da se odrekne nekih stvari u zivotu da bi skupili pare za tu famoznu godisnju kartu.
120 evra je mnogo kad gledas iz jednog ugla, u ovakvoj Srbiji. Ali tih 120 evra je karta za 35-40 utakmica partizana u sezoni. a po meni 300 dinara za kartu za utakmicu KKP nikako nije mnogo. Mozes li da za te pare popijes pice sa devojkom u nekom in beogradskom kaficu, restranu ili splavu?

Partizan nema mnogo pravih navijaca, pravi navijaci su oni koji su 2009. dosli na utakmicu Partizan - Sahtjor, iako je napolju bio sneg, iako je bila temperatura -10, iako je Partizan ispao iz grupe. Na stadionu nas je bilo 3000 ukupno

Zaebi ti te navijace sto dolaze u topli Pionir u toplu Halu sportova, a gde su protiv Metalca, BSK Borce, Javora, Borca iz Cacka...? Pa mi smo srecni kad na stadionu skupimo 5000 ljudi, postali smo meta sprdnje !

Ovi danasnji navijaci sto idu na kosarku nisu nista drugo do fensera, gde su bili pre 6-7 godina kada su Partizan guzili svi u Evroligi ? Gubimo 30 razlike u Pioniru od Makabija i CSKA a hoce srce da nam iskoci kroz usta koliko smo se drali, oni nam pune koseve a mi se deremo ko ludi. Danas toga nema, danas protivnik veze dva dobra napada i ceo Pionir utihne

Partizan nema mnogo pravih navijaca, pravi navijaci su oni koji su 2009. dosli na utakmicu Partizan - Sahtjor, iako je napolju bio sneg, iako je bila temperatura -10, iako je Partizan ispao iz grupe. Na stadionu nas je bilo 3000 ukupno

Zaebi ti te navijace sto dolaze u topli Pionir u toplu Halu sportova, a gde su protiv Metalca, BSK Borce, Javora, Borca iz Cacka...? Pa mi smo srecni kad na stadionu skupimo 5000 ljudi, postali smo meta sprdnje !

Ovi danasnji navijaci sto idu na kosarku nisu nista drugo do fensera, gde su bili pre 6-7 godina kada su Partizan guzili svi u Evroligi ? Gubimo 30 razlike u Pioniru od Makabija i CSKA a hoce srce da nam iskoci kroz usta koliko smo se drali, oni nam pune koseve a mi se deremo ko ludi. Danas toga nema, danas protivnik veze dva dobra napada i ceo Pionir utihne

FK i jeste sprdnja
neverovano je da ima i ovoliko ljudi na tribinama

Onda ja na osnovu te tvoje logike ( koja nema veze s mozgom ) mogu reci da ti nisi pravi navijac jer ne dolazis u ledeni Pionir da gledas hokejase Partizana.

Sta mislis, ima li ljudi koji jednostavno ne vole fudbal? I koji zato ne dolaze na utakmice? Da li si pomislio o toj varijanti na primer?

Onda ja na osnovu te tvoje logike ( koja nema veze s mozgom ) mogu reci da ti nisi pravi navijac jer ne dolazis u ledeni Pionir da gledas hokejase Partizana.

Sta mislis, ima li ljudi koji jednostavno ne vole fudbal? I koji zato ne dolaze na utakmice? Da li si pomislio o toj varijanti na primer?

ma ljudi ne zele da gledaju one koji ne postuju njihov novac i vreme
zato ljudi ne gledaju ni reprezentaciju

120 evra za sezonsku kartu KK Partizna mnogo? O majko moja:dash: Idem negde da udaram glavom o zid sledecih pola sata.

Pravi navijac nije onaj ko se dere, vec onaj ko da pare. A ti sto se deru mogu da urlaju do sutra uvece.

Poslednja izmena:
120 evra za sezonsku kartu KK Partizna mnogo? O majko moja:dash: Idem negde da udaram glavom o zid sledecih pola sata.

Pravi navijac nije onaj ko se dere, vec onaj ko da pare. A ti sto se deru mogu da urlaju do sutra uvece.

Taj sto daje pare je simpatizer, a navijac je onaj sto navija (samo ti ime kaze)

120 evra je necija mesecna plata u Srbiji a 90% navijaca Partizana onih pravih spada u siromasnije slojeve drustva. Ako uzmemo u obzir da pravi navijaci bojkotuju NLB (sa punim pravom) onda dati 120 evra za 5 utakmica Evrolige je, slozices se, previse

Pravi razliku izmedju kopa i simpatizera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back