Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Ajde bez zajebavanja i prepucavanja ko što je do sad bilo, nego lepo, ko što ti kažeš "taksativno" nam obrazloži, i onda uporedi moju logiku sa tvojom ... Kolko se sećam ti si dobrano nahvalio Miličićevu statistiku 2006-e u Japanu, mrzi me sad da tražim te postove, ali ti si pokriće u Miličićevom kvalitetu našao u njegovoj statistici sa to SP-a ... E sad, zanima me iz tvoje logike, kako to da je Miličić odličan a naša repka tada bili međ zadnjima, a Mačvan je poluigrač jer sa odličnom statistikom nije uveo Partizan u TOP16 ... Ako je loše za njega to što je klub za dlaku ispao, koliko je onda loše za Miličića i koliko ona njegova statistika pokazuje njegov nekvalitet jer je repka bila užas?Logika ti nema veze sa zivotom.
Bolje da je pedeseti , a da je Partizan usao u TOP 16..........
To sto je on peti a klub mu ispao moze da znaci samo mnogo loseg za njega, nikako dobrog.
Odlican je igrac, pa nema mesta u Makabiju.
Kažeš da nema mesta u Makabiju, a Milan je u Beogradu razbio taj Makabi i pokazao dal ima mesta ili nema ... Bjeilca nema mestga u Keramici - loš igrač ... Miličić do skora nije imao mesta u NBA 7 godina - očajan igrač ... Dražen Petrović onomad nije imao mesta u Portlandu - krš od igrača ... Primera - zilion ...
Ne znam kako si zaključio da se na njemu zasniva igra, kad je osnova naše repke Teo-Krle-Savan ...Odlican je igrac na kojem se uveliko zasniva igra reprezentacije Srbije koja je osma u Evropi.
Sve je to veoma veoma pohvalno za njega.![]()

Ma, ko se s Koletom raspravi, svaka mu čast.