Bata Kole, majstor da preokrene situaciju, da iz dvojke uleti u keca, da od gomna napravi pitu. Od gomana, ali ipak pitu.
Mislim stvarno, ebote, Mačvan odigra svecki od kad je došao u Partizan, preporodi se čovek, jedino što je u zadnje vreme igrao rovit, a ti ćeš svejedno da braniš svoju tezu od pre ko zna kad da je poluigrač. Pa brate, reci bar da je napredovao, šta lupaš sad, "bolje da je pedeseti a da je Partizan prošao"... pa bolje za Partizan. Njegova individualna statistika govori samo za njega. A situacija da tim ispadne a jedan igrač dobro igra ne govori ništa loše o tom igraču, osim ako on ne budži statistiku na račun tima. Što nije Mačvanov slučaj. Zato ne lupaj. A da braniš onu balvančinu Miličića, potezao bi statistiku samo tako.
Ko je rekao da nije napredovao?
Ja sam tvrdio, i jos uvek tvrdim da je poluigrac, u smislu da nije dovoljno jak i visok za cetvroku i peticu, niti dovoljno brz za igru spolja.
I jedno i drugo i trece moze da igra kada uz sebe ima dominantnog igraca kojeg moraju da udvoje.
To ume da iskoristi sjajno.
Ali to i dalje ne znaci da je nesto specijalno.
Prosecan evropski kosarkas kakvih ima bar dvadesetak po evropskim ligama.
Sto se Milicica tice, ja sam do sada gledao svaki mec Minesote(pet u ovoj sezoni).Ne samo zbog Milicica, nego mi se svidja kako igraju.
I svakako o njemu i celoj ekipi Minesote mogu da kazem mnogo vise od onih koji se informisu iz statistike.
Podsecaju me na Sacramento iz najboljih dana(bar ovo sto sam gledao do sada).
Prosle sezone sam nekoliko puta govorio kako je igrao lose i pored dobre statistike.
Nemam ja bas nijedan razlog da bilo koga volim ili nje volim, makar to bili i Ivkovic i Obradovic.
Uvek govorim arguimentima, i uvek sam spreman da ih ukrstimo.
PS:Veceras igraju protiv Memfisa.Bice zanimljiv mec, Minesota je po prvi put od pocetka sezone favorit po strucnjacima i kladionicarima.