Ja сам сигуран да велика већина навијача не би имала стрпљење да "сачека" наше
младе играче ,ни до краја сезоне ,камоли две !
Више је то "аргумент" који се потеже да би се оцрнио тренер,или управа,или неко друго
незадовољство...И то не важи само за кошарку !
Како уопште бити сигуран да ће ти млади урадити то што би ми сви волели ?[/QUOTE
A kako mislis da taj mlad i talentovan klinac postane igrac ako ne igra?
Da li ce postati igrac tako sto sedi ispod kosa na utakmicama Partizana?
Da li nije tacan argument da strucnjak Vlada Jovanovic ne daje sansu mladim igracima? Demantuj me cinjenicama, tj reci na primer Bogdan Bogdanovic je igrao toliko i toliko na tim i tim utakmicama. Njega sam uzeo za primer jer je pravi biser medju svim klincima koje imamo.
Da li mislis da neko ocekuje da on i na primer Andjusic igraju po 25-30 minuta protiv Makabija, Milana .......?
Svi koji pljuju strucnjaka Vladu Jovanovica ocekuju da vide nekog klinca 10,15 minuta protiv Domzala, Zlatoroga. Da li ce 10 minuta u igri Bogdanovica protiv Domzala ugroziti nasu pobedu protiv "prejakih" slovenaca?
Sto niko taj argument ne poteze protiv Saleta Stanojevica? Mozda zato sto je isforsirao Lazara Markovica. Dete od 17 godina. Nek VJ pokusa da isforsira samo jednog klinca i svi ce mu reci svaka cast. Problem je sto on to i ne pokusava.
Tvoj problem je taj sto sta god uradio na primer VJ to ne sme da se kritikuje jer je on, boze moj, bezgresni trener Partizana. Ti nabij glavu u pesak jos dublje i samo vici bice bolje.
I jos jedna stvar, nevezano sa ovim, mislim da si se ti skoro bunio sto Milosavljevica zovemo Budalom. Budi malo upuceniji, pa onda komentarisi. To je nadimak koji je on doneo jos iz Krusevca. I sto je jos vaznije nadimak na koji se on odaziva. Taj nadimak mu nisam dao ni ja niti bilo ko drugi sa foruma.
Превише постављаш питања,а не одговараш...
Ниси у праву за моје мишљење у вези са :
-не браним свим средствима ВЈ,наравно да има грешке...а надамо се бољем,наравно...
-потезао се И ТЕ КАКО "аргумент" против Станојевића због (баш ) Марковића,а и других...читај пф фудбал-Партизан,видећеш...
-видећемо сада како ће играти када немају ЕЛ,ја се надам више ће играти млади...И како,како знаш да је било ко "вансеријски" ако тај
не игра ? Извини Богдановићу на овоме...
- Стварно би чекао ДВЕ године тим Партизана на "успехе" ? Како знаш да ће успети било који тренер са било којим играчима да
уради нешто изузетно па да будеш стрпљив ? "Види се по ..."? Ма ,да ...
А за Милосављевића стварно нисам знао,извињавам се што сам неупућен.
Ево и сада ми је тешко да поверујем да воли да га зову "будала"...Мени је то ружно...