KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta misliš kakvi bi bili Mačvanovi dometi da je potpun igrač, pošto je ovakav peti igrač Evrolige po korisnosti? Ne računajući Batuma, četvrti je ... Krle kapiten prvi u tom slučaju :D ...

Logika ti nema veze sa zivotom.
Bolje da je pedeseti , a da je Partizan usao u TOP 16..........
To sto je on peti a klub mu ispao moze da znaci samo mnogo loseg za njega, nikako dobrog.
Odlican je igrac, pa nema mesta u Makabiju.
Odlican je igrac na kojem se uveliko zasniva igra reprezentacije Srbije koja je osma u Evropi.
Sve je to veoma veoma pohvalno za njega.:rotf::rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Sledeći kod Tegija je legenda Toša. Sad možete na tapet da ga stavite: kad će VJ biti smenjen, kao prvo, a zatim, zašto je ovaj tim ovako očajan i jadan, zašto se izgubio onaj čuveni sistem Partizana, gde je nestala borbenost i vizija, ko je kriv za to što nas čeka sudbina CZ, gde su pare poreskih obveznika, koliko je Partizan u dugovima, itd.

Ok, ali zar onda nije rezonski da dovedes pleja cija je najbolja odlika dobar sut. Kada ti udvoje centra, da taj isti centar odigra povratu pleju na trojci i da ovaj to pogadja.
Ali ovo kao da je bilo da vidimo kakav nam plej treba pa cemo dovesti sve suprotno od toga.

Ejsi Lo je u 8 utakmica EL za 3 sutnuo ukupno 12 puta i pogodio 5. Solidan procenat, ali problem je sto je to samo 1,5 pokusaj u mecu. A nasa igra guzenja u reketu ostavlja dosta prostora za sut spolja. Jednu utakmicu nije igrao, a u jednoj utakmici, onoj u Milanu sutirao je za tri ukupno 8-1.

U jadranskoj ligi u 13 utakmica uzeo je ukupno 21 sut za 3, pogodio 8. Ali od tih 13, u 9 utakmica sutnuo je za 3 jednom ili nijednom.
Ovo je statistika koja pokazuje i dokazuje da Lou nije odgovarala nasa igra, a nasoj igri je jos manje odgovarala njegova.

Ali opet ce biti da za to niko nije kriv. Desava se, idemo dalje.

Malo brkas poziciju plejmejkera, sa pozicijom beka sutera...
Plejmejker treba pre svega da bude dobar organizator igre, a sut moze samo da mu bude dodatna prednost...
Zna se ko u Partizanu treba da pogadja spolja...
Nama, u ovom sistemu, treba dobar organizator, neki vodja, sa idejom u igri...
Drugo, lopta treba da dodje do centra, a za to je potrebna dobra organizacija i dobro otvaranje centra...
Sad nam jos fali neki prangijas na kecu, koji ne moze da prevede loptu preko polovine terene, da trosi lopte ko nezdrav, uz Raduljicu koji ne moze ni da se izbori za poziciju pod kosem...

Bolje da je pedeseti , a da je Partizan usao u TOP 16..........
To sto je on peti a klub mu ispao moze da znaci samo mnogo loseg za njega, nikako dobrog.
Bata Kole, majstor da preokrene situaciju, da iz dvojke uleti u keca, da od gomna napravi pitu. Od gomana, ali ipak pitu.
Mislim stvarno, ebote, Mačvan odigra svecki od kad je došao u Partizan, preporodi se čovek, jedino što je u zadnje vreme igrao rovit, a ti ćeš svejedno da braniš svoju tezu od pre ko zna kad da je poluigrač. Pa brate, reci bar da je napredovao, šta lupaš sad, "bolje da je pedeseti a da je Partizan prošao"... pa bolje za Partizan. Njegova individualna statistika govori samo za njega. A situacija da tim ispadne a jedan igrač dobro igra ne govori ništa loše o tom igraču, osim ako on ne budži statistiku na račun tima. Što nije Mačvanov slučaj. Zato ne lupaj. A da braniš onu balvančinu Miličića, potezao bi statistiku samo tako.

Poslednja izmena:
Bata Kole, majstor da preokrene situaciju, da iz dvojke uleti u keca, da od gomna napravi pitu. Od gomana, ali ipak pitu.
Mislim stvarno, ebote, Mačvan odigra svecki od kad je došao u Partizan, preporodi se čovek, jedino što je u zadnje vreme igrao rovit, a ti ćeš svejedno da braniš svoju tezu od pre ko zna kad da je poluigrač. Pa brate, reci bar da je napredovao, šta lupaš sad, "bolje da je pedeseti a da je Partizan prošao"... pa bolje za Partizan. Njegova individualna statistika govori samo za njega. A situacija da tim ispadne a jedan igrač dobro igra ne govori ništa loše o tom igraču, osim ako on ne budži statistiku na račun tima. Što nije Mačvanov slučaj. Zato ne lupaj. A da braniš onu balvančinu Miličića, potezao bi statistiku samo tako.

Ko je rekao da nije napredovao?
Ja sam tvrdio, i jos uvek tvrdim da je poluigrac, u smislu da nije dovoljno jak i visok za cetvroku i peticu, niti dovoljno brz za igru spolja.
I jedno i drugo i trece moze da igra kada uz sebe ima dominantnog igraca kojeg moraju da udvoje.
To ume da iskoristi sjajno.
Ali to i dalje ne znaci da je nesto specijalno.
Prosecan evropski kosarkas kakvih ima bar dvadesetak po evropskim ligama.

Sto se Milicica tice, ja sam do sada gledao svaki mec Minesote(pet u ovoj sezoni).Ne samo zbog Milicica, nego mi se svidja kako igraju.
I svakako o njemu i celoj ekipi Minesote mogu da kazem mnogo vise od onih koji se informisu iz statistike.
Podsecaju me na Sacramento iz najboljih dana(bar ovo sto sam gledao do sada).
Prosle sezone sam nekoliko puta govorio kako je igrao lose i pored dobre statistike.
Nemam ja bas nijedan razlog da bilo koga volim ili nje volim, makar to bili i Ivkovic i Obradovic.
Uvek govorim arguimentima, i uvek sam spreman da ih ukrstimo.
PS:Veceras igraju protiv Memfisa.Bice zanimljiv mec, Minesota je po prvi put od pocetka sezone favorit po strucnjacima i kladionicarima.

Poslednja izmena:
Pa valjda snaga i brzina mogu da se poprave?
app. toga bas je sjajan primer Kevin Love.
Neverovatno je koliko je covek radio na brzini, igri u odbrani i sutu preko leta.....
Kao da je drugi igrac.
PS:Za razliku od Milicica koji ni za milimetar nije unapredio svoje mogucnosti preko leta.
A mogao je da uzme posebnog trenera koji ce mu repertoar u napadu unaprediti.
Nije dovoljno samo to sto je fizicki medju tri najjaca igraca u NBA.
Kao sto neko rece na jednom forumu, postoje igraci koji igraju kosarku prvo iz ljubavi, i oni koji igraju samo za pare.Milicic, Jaric, Radmanovic,Mark Gasol,Perovic su samo neki iz te kategorije.

Poslednja izmena:
Ko je rekao da nije napredovao?
Ja sam tvrdio, i jos uvek tvrdim da je poluigrac, u smislu da nije dovoljno jak i visok za cetvroku i peticu, niti dovoljno brz za igru spolja.
I jedno i drugo i trece moze da igra kada uz sebe ima dominantnog igraca kojeg moraju da udvoje.
To ume da iskoristi sjajno.
Ali to i dalje ne znaci da je nesto specijalno.
Prosecan evropski kosarkas kakvih ima bar dvadesetak po evropskim ligama.

Sto se Milicica tice, ja sam do sada gledao svaki mec Minesote(pet u ovoj sezoni).Ne samo zbog Milicica, nego mi se svidja kako igraju.
I svakako o njemu i celoj ekipi Minesote mogu da kazem mnogo vise od onih koji se informisu iz statistike.
Podsecaju me na Sacramento iz najboljih dana(bar ovo sto sam gledao do sada).
Prosle sezone sam nekoliko puta govorio kako je igrao lose i pored dobre statistike.
Nemam ja bas nijedan razlog da bilo koga volim ili nje volim, makar to bili i Ivkovic i Obradovic.
Uvek govorim arguimentima, i uvek sam spreman da ih ukrstimo.
PS:Veceras igraju protiv Memfisa.Bice zanimljiv mec, Minesota je po prvi put od pocetka sezone favorit po strucnjacima i kladionicarima.

to mora da su neki strucnjaci ko i ti :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back