KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala ti za sve sto si nam pruzio,hvala ti za 9 uzastopnih titula,Hvala za izivljavanje nad KK Sledecom Seoznom (mnogo puta),Hvala ti za unistavanje Kurvata u sred Zagreba,Hvala ti na FINAL FOUR-u ove god,Hvala ti na ogromnim uspesima u Evroligi sve ove godine,hvala na dokazivanju teroije da kosarku ne igraju pare,vec ljudi od krvi i mesa,Hvala ti za sve psovke koje si uputio sudijama,Hvala NA SVEMU! Puno uspeha u nastavku karijere! BEZ KRALJA NE VALJA!!!!!! DR.Mr. Dule 007 Vujosevic,uvek u nasim srcima!!!!
Mogo ces nedostajati Partizanu i Grobarima.....VOLIMO TE DULE!!!!!!!!

***, ovih dana sportske vesti sve gore i gore...
Sad me nesto strah da ako ode Dule ne ode i Veseli...

Ma kakav crni Muta!
Pa on je vodio Partizan 1996/97 i 1997/98 kada je imao Berica, Tomasevica, Koturovica, Drobnjaka, Brkica, Cubrila, Lukovskog, Radosevica - imao cak i jace sastave nego 1992. godine, a on prve sezone ispadne u osmini finala Evrolige, izgubi domaci kup i dva puta od Splita, a naredne veze osam poraza zaredom u Evroligi, pa ga oteraju.
1999/2000 vodio Buducnost PG, imao Radonjica, Scepanovica, Brkica, Scepanovica, Kuzmanovica, Vukcevica, Tomasevica, Bulatovica, Topica - on sa takvim sastavom gde je imao tri YU reprezentativca sa EP 1999 opet jedva prodje grupu i ispadne u osmini finala.

Sve u svemu, imao je cast da vodi dva najjaca sastava YU kosarke od raspada SFRJ, i nista nije uradio u Evropi ni sa jednim ni sa drugim. Njegov nivo je BFC i Radnicki.

Glasam za Jovanovica! Kontinuitet je ipak kontinuitet!

60087537.jpg

Ja smatram da ove nece biti dileme ,Dzikic se i svojom fizickom slicnoscu namece kao "novi Dule" ...a i dobar je trener ,tu nema price :ok: !

Slazem se. Mislim da je Dzikic idealna zamena za Duleta. Prvo Duletova je skola i pulen a drugo korpulencija i slicnost je neverovatna. Jedino sto ne znam koliko ga ugovor vezuje za Olimpiju.

Dzikic nije trener Olimpije nego Krke.
Drugo,nije bas u ljubavi sa rukovodstvom Partizana.
I trece,Vlada Jovanovic u najgorem slucaju nikako nije gori trener od Dzileta. Videcete,Vlada ce biti strasan trener.

Dzikic nije trener Olimpije nego Krke.
Drugo,nije bas u ljubavi sa rukovodstvom Partizana.
I trece,Vlada Jovanovic u najgorem slucaju nikako nije gori trener od Dzileta. Videcete,Vlada ce biti strasan trener.

Vlada je vodio valjda 2-3 meca ove sezone, ostvarili smo lagane pobede protiv losijih protivnika
ono sto mene interesuje je sledece - kako se svadja sa sudijama:per: u modernoj kosarci to je jako bitna stvar;)

Vlada je vodio valjda 2-3 meca ove sezone, ostvarili smo lagane pobede protiv losijih protivnika
ono sto mene interesuje je sledece - kako se svadja sa sudijama:per: u modernoj kosarci to je jako bitna stvar;)

Pa slusaj,imao je 5 godina prakticne nastave po tom pitanju. :D

Ma Vlada je drugaciji covek od Duleta,koji je po mnogo cemu jedinstven. U neku ruku mi je i drago da vise sa klupe Partizana nece stizati ta kolicina psovki i onakav nacin pritiska na sudije kako je to Dule radio. To je cesto bas ruzno izgledalo. VJ ima sasvim dovoljno trenerskih i ljudskih kvaliteta dasa Partizanom osvaja trofeje. Zna se da su nama domaca i NLB liga prioriteti,a u EL cilj je top 16. Sve preko toga je podvig.

Neki ljudi zaboravljaju ili ne znaju,da je nekoliko poslednjih sezona veci deo priprema odradjivao Vlada Jovanovic,jer je Dule bio sa reprezentacijom CG. Vlada je postavljao akcije,radio individualno sa igracima.....
Ne zeleci da sporim ogromni trenerski kvalitet Duleta Vujosevica,mora se reci da je znacajan doprinos rezultatima Partizana davao VJ. I definitivno nije neko ko ne zasluzuje ovakvu sansu kakva ce mu biti pruzena.

Definitivno,ko god bio novi trener ( a 99% je da ce to biti VJ) pocinje jedno novo razdoblje Partizana. Nadajmo se i priblizno uspesno kao prethodno koje je trajalo 9 godina.

Jaka Klobučar novi igrač Partizana?

5462521834c2dbf0977f41378120373_extreme.jpg

Reprezentativac Slovenije Jaka Klobučar, dosadašnji igrač Olimpije, biće drugo pojačanje prvaka Srbije, pišu Večernje novosti.

Dvadesetdvogodišnji bek karijeru je počeo u ekipi Krke iz Novog Mesta, tri sezone je odigrao u Geoplin Slovanu (igrao u isto vreme kada i Jan Veseli), a poslednji klub mu je ljubljanska Olimpija. Klobučar je rođen 19. avgusta 1987. godine, visok je 198 centimetara, igra na poziciji beka, a branio je boje reprezentacije Slovenije na prvenstvu Evrope 2007. godine.

Prošle sezone igrao je malo do 15. kola, da bi od tada do kraja takmičenja za Ljubljančane imao prosek od deset poena, četiri skoka i dve asistencije a najbolje utakmice odigrao je protiv beogradskih klubova. Partizanu je 'ubacio' 15 poena uz sedam skokova i indeks uspešnosti 25.

Pre Klobučara Partizan je ovog leta angažovao novog reprezentativca Srbije Dragana Milosavljevića.

Zna li neko kakav je ovaj Jaka?Valja li cemu?;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back