Pa sto se potukose? Nisam gledao tekmu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bezveze.
Ako ti je već puk'o film i ne možeš da se suzdržiš, onda barem ljudski ugaziš đubre od batina, a ne da ga šamaraš k'o curica neka, ili da ga čukneš glavom u grudi k'o Zidan. Ovako smo podobijali silna isključenja praktično ni za šta.
Ali dobro, barem smo pobedili.
pukla barsa ?![]()
Dusko Ivanovic osvoji titulu. Srbija dominira.
Dusko Ivanovic je crnogorac.![]()
Zaista,ovo danas je bilo odvratno.Rasko Katic jeste grub igrac,ali je momak ok lik(znam ga jos od kad je igrao ovde u KG-u) i zaista nisam ocekivao od njega da udje u ovakav konflikt.Ruku na srce,Maric nije smeo onako da reaguje,pored svih udaraca koje trpi pod kosem cele sezone.Razumem da se coveku skupilo,ali je ovako napravljen incident koji je pokvario odlicnu kosarkasku predstavu u Vrscu.Najveca smrda je onaj Jagodnik,koji je nevidjeno grub i bezobrazan igrac,a najdeblji kraj je izvukao jadni Veseljko,koji je pokusao da razdvoji Jagodnika i Marica,a dobio par udaraca s ledja,od onih sisa iz Hemofarma i zatim zavrsio sa dva izbijena zuba...Organizacija je bila ocajna,jer su se prilikom prvog incidenta umesali i neki navijaci,pa je ovo moglo da preraste u opste makljanje u Milenijumu...Hvala Bogu,izbegnut je neki veci incident,ali ostaje jedan gorak utisak posle ove utakmice...
Kad smo vec kod Katica,sto ne kazes sta je bilo na poslednjoj utakmici u KG. Tri puta se zaletao da se bije sa Aleksicem,za 2 glave manjim od njega i jedno 50 kg laksim.
Kada je Zvezda ranijih godina jedina ukazivala na to kako Hemofarm liči na picajzla-klub i kako su zaštićeni kao beli medvedi svi su nam se smejali...za mnoge tuče (kako na tribinama tako i na terenu) da ne pričam.
Odvratno-ogavan klub sa još ogavnijim rukovodstvom.
Vrscani se u saopstenju pozivaju na to da ih sudije onemogucuju da osvoje titulu i da je za to kriv KKS.
Samo su jednu stvar zaboravili da objasne. HF ove sezone protiv Partizana ima skor 1-7. U domacoj ligi 1-3,u kupu 0-1 i u NLB 0-3.
Sta cemo sa tih 0-3 u NLB. Tu nema nasih sudija,nema naseg saveza. Ko tu smeta HF da bi pobedio Partizan.
Partizan je tim koji ima navijace,Hemofarm to nema.Tu je osnovna prevaga na strani crno belih.
A sto se tice utakmice u Vrscu,sramotno je bilo to sto se dogodilo.Vecina vas je tu utakmicu iskomentarisala kao navijac jednog ili drugog tima,ali ja kao roditelj deteta od 5 godina,video sam decu koja su vristala od straha,e to me je posebno pogodilo...
Ne znam da li znate da su jedno dete od nekih 10-ak godina,izneli iz hale jjer je povredjeno u onoj tuci...