KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bezveze.

Ako ti je već puk'o film i ne možeš da se suzdržiš, onda barem ljudski ugaziš đubre od batina, a ne da ga šamaraš k'o curica neka, ili da ga čukneš glavom u grudi k'o Zidan. Ovako smo podobijali silna isključenja praktično ni za šta.

Ali dobro, barem smo pobedili.

tako nekako
Katic i Jagodnik se biju bas pokvareno
ovom prilikom Roberts pogadja trojku, Katic hvata Marica za vrat i obara ga, a ovaj ga u padu udara u glavu
i onda ono sto kaze Azi, pocinju da se gurkaju i vataju, a jadni Veseli, koji ulece da ih razdvoji, dobija po njusci, jedino je Pera nekoga oduvao ako sam dobro video
VELIKA SRAMOTA!!!
ne znam na sta ce sad da lici mec u BG, vec nedeljama se podgreva atmosfera oko sudija i slicnih stvari, jako mi je zao sto se jedna SAVRSENA sezona zavrsava ovako...:confused:

p.s. da cestitamo Milutinu Palasiju titulu koju je osvojio sa Kaha Laboral

:vatromet: :vatromet: :vatromet:

Poslednja izmena od moderatora:
Dusko Ivanovic je crnogorac. :D

"Као тренер освојио је са ЦСП Лимож Куп Радивоја Кораћа у 2000 и био је два пута финалиста Евролиге са Таукерамике у 2001 и 2005. Он је такође учествовао у кампањи за независност Црне Горе (про-независних страна)."
Wiki

Zaista,ovo danas je bilo odvratno.Rasko Katic jeste grub igrac,ali je momak ok lik(znam ga jos od kad je igrao ovde u KG-u) i zaista nisam ocekivao od njega da udje u ovakav konflikt.Ruku na srce,Maric nije smeo onako da reaguje,pored svih udaraca koje trpi pod kosem cele sezone.Razumem da se coveku skupilo,ali je ovako napravljen incident koji je pokvario odlicnu kosarkasku predstavu u Vrscu.Najveca smrda je onaj Jagodnik,koji je nevidjeno grub i bezobrazan igrac,a najdeblji kraj je izvukao jadni Veseljko,koji je pokusao da razdvoji Jagodnika i Marica,a dobio par udaraca s ledja,od onih sisa iz Hemofarma i zatim zavrsio sa dva izbijena zuba...Organizacija je bila ocajna,jer su se prilikom prvog incidenta umesali i neki navijaci,pa je ovo moglo da preraste u opste makljanje u Milenijumu...Hvala Bogu,izbegnut je neki veci incident,ali ostaje jedan gorak utisak posle ove utakmice...

Zaista,ovo danas je bilo odvratno.Rasko Katic jeste grub igrac,ali je momak ok lik(znam ga jos od kad je igrao ovde u KG-u) i zaista nisam ocekivao od njega da udje u ovakav konflikt.Ruku na srce,Maric nije smeo onako da reaguje,pored svih udaraca koje trpi pod kosem cele sezone.Razumem da se coveku skupilo,ali je ovako napravljen incident koji je pokvario odlicnu kosarkasku predstavu u Vrscu.Najveca smrda je onaj Jagodnik,koji je nevidjeno grub i bezobrazan igrac,a najdeblji kraj je izvukao jadni Veseljko,koji je pokusao da razdvoji Jagodnika i Marica,a dobio par udaraca s ledja,od onih sisa iz Hemofarma i zatim zavrsio sa dva izbijena zuba...Organizacija je bila ocajna,jer su se prilikom prvog incidenta umesali i neki navijaci,pa je ovo moglo da preraste u opste makljanje u Milenijumu...Hvala Bogu,izbegnut je neki veci incident,ali ostaje jedan gorak utisak posle ove utakmice...

Kad smo vec kod Katica,sto ne kazes sta je bilo na poslednjoj utakmici u KG. Tri puta se zaletao da se bije sa Aleksicem,za 2 glave manjim od njega i jedno 50 kg laksim.

Mi boljeg i srčanijeg igrača od Aleksa dugo nismo i dugo nećemo imati...

:worth: :worth: :worth:

Katić je samo želeo da nekog prebije na terenu i zaslužio je da popije jedno zatvoreno oko od Aleksa svakako, ali dobro, pesnicu je dobio bar Slovenčina Jagodnik... :mrgreen:

Veselog sve više obožavam, majke mi, dečko je neverovatno srčan, srčaniji od mnogih Srba u Partizanu definitivno!!! :worth: :worth:

Na kraju je on izvukao najdeblji kraj nažalost, a Boža se pokazao kao pravi kapiten!!!:mrgreen:

Što se tiče igre, naravno, pored Aleksa, Roberts, Mekejleb, Srpski crnci... :mrgreen:

A što se tiče Hemofarma, stvarno su se ruzno poneli, nisu imali nijedan validan razlog za odustajanje, nisu mogli da podnesu činjenicu šta ih čeka u Pioniru i šta bi im, REZULTATSKI, uradili tamo...

Posle svega, samo ostaje jedan žal- što se ovo nije desilo protiv Zvezde... :mrgreen:

U svakom slučaju, TITULA JE TITULA!!! ;)

Kad smo vec kod Katica,sto ne kazes sta je bilo na poslednjoj utakmici u KG. Tri puta se zaletao da se bije sa Aleksicem,za 2 glave manjim od njega i jedno 50 kg laksim.

Nisam bio na tekmi(nazalost:(),ali provereno znam da je Rasko ok momak...E sad,u zaru borbe:roll: Cinjenica je da se sve zavrsilo na sukobu izmedju Katica i Marica,da se atmosfera stisala,a oni dobili iskljucujuce,ne bi bilo onakvog incidenta...Krivi su ovi ostali sto su utrcali i umesali se u sukob(tu pre svega mislim na Jagodnika,koji je nasrnuo divljacki na Marica i Krstovica)...I ne mogu da verujem da se Sava Lesic dize u nebesa,zato sto je odalamio dva-tri puta jednog rezervistu Hemofarma,koji je hteo da razdvaja sukobljene strane,a potom je bacen na parket kao *****...On i Veseljko su izvukili najdeblji kraj,ni krivi ni duzni

Kada je Zvezda ranijih godina jedina ukazivala na to kako Hemofarm liči na picajzla-klub i kako su zaštićeni kao beli medvedi svi su nam se smejali...za mnoge tuče (kako na tribinama tako i na terenu) da ne pričam.
Odvratno-ogavan klub sa još ogavnijim rukovodstvom.

HF vec godinama ima veci budzet i od Partizana i od Zvezde( npr. Macvan i Markovic su placeniji od bilo kog igraca Partizana. O Zvezdi i da ne pricam.)
A trofeja nigde. Mislim da osim one jedne jadranske nista nisu osvojili.
I normalno,generalni sponzor je poceo da se pita zasto prosipa tolike pare.
Otud nervoza u rukovodstvu HF.Ova nervoza je vise nametnuta od ljudi van terena ,nego od samih igraca.

Vrscani se u saopstenju pozivaju na to da ih sudije onemogucuju da osvoje titulu i da je za to kriv KKS.
Samo su jednu stvar zaboravili da objasne. HF ove sezone protiv Partizana ima skor 1-7. U domacoj ligi 1-3,u kupu 0-1 i u NLB 0-3.
Sta cemo sa tih 0-3 u NLB. Tu nema nasih sudija,nema naseg saveza. Ko tu smeta HF da bi pobedio Partizan.

Partizan je tim koji ima navijace,Hemofarm to nema.Tu je osnovna prevaga na strani crno belih.

A sto se tice utakmice u Vrscu,sramotno je bilo to sto se dogodilo.Vecina vas je tu utakmicu iskomentarisala kao navijac jednog ili drugog tima,ali ja kao roditelj deteta od 5 godina,video sam decu koja su vristala od straha,e to me je posebno pogodilo...

Ne znam da li znate da su jedno dete od nekih 10-ak godina,izneli iz hale jjer je povredjeno u onoj tuci...

Vrscani se u saopstenju pozivaju na to da ih sudije onemogucuju da osvoje titulu i da je za to kriv KKS.
Samo su jednu stvar zaboravili da objasne. HF ove sezone protiv Partizana ima skor 1-7. U domacoj ligi 1-3,u kupu 0-1 i u NLB 0-3.
Sta cemo sa tih 0-3 u NLB. Tu nema nasih sudija,nema naseg saveza. Ko tu smeta HF da bi pobedio Partizan.

Ma to su ciganske fore,da su za sve krive sudije.Cigani izgube 20-30 razlike,daju 3 poena za 8 minuta i krive su im sudije:roll: Jednostavno i oni znaju da je Partizan mnogo bolji tim i sad pokusavaju da se vade tim saopstenjima,kako bi stavili neku mrlju na novu Partizanovu titulu...

Partizan je tim koji ima navijace,Hemofarm to nema.Tu je osnovna prevaga na strani crno belih.

A sto se tice utakmice u Vrscu,sramotno je bilo to sto se dogodilo.Vecina vas je tu utakmicu iskomentarisala kao navijac jednog ili drugog tima,ali ja kao roditelj deteta od 5 godina,video sam decu koja su vristala od straha,e to me je posebno pogodilo...

Ne znam da li znate da su jedno dete od nekih 10-ak godina,izneli iz hale jjer je povredjeno u onoj tuci...

I bez tih navijaca smo igrali jednako dobro, ako ne i bolje, protiv Olimpijakosa i CSKA na fajnal foru (jedna lopta odlucivala), kao i pre toga, u Tel Avivu. Voleo bih da vidim sta bi Hemofarm uradio u Parizu ili sa Makabijem, ako su samo navijaci (tj nedostatak istih) problem...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back