KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece nam dati mnogo,to je sigurno!!!

Steta je sto je prva utakmica Evrolige ispustena,imali bi lepu situaciju ali ovakvo sklepanom timu se nema sta zameriti

Ne mogu da prestanem da razmisljam o proslogodisnjem timu,iz kojeg bi ispali supci a kojem bi se prikljucilo ovih par pojacanja. Bez mnogo muka uslo bi se u 1/4 a tamo bi poklekli samo pred CSKA,Barsom ili zelenim Grcima... ali daj sta das,ako neko ume iz ovih momaka da izvuce maksimum onda je to Vujosevic

Nakaradna NLB liga ce biti svesno zrtvovana ali se drzavno prvenstvo jednostavno mora osvojiti,nijedna druga ekipa ga ne zasluzuje.

Stvarno ovom Vujoševiću da podignete spomenik,kako čovek ume da "zameša" situaciju kad oseti da vam slabo ide: pritisak na sudije + zna reakciju publike,to je njegov specijalitet kojim se služi već godinama i sudije na to uvek padaju.

u tom trenutku su sudije stvarno svirale za njih
posle malo pritisak Duleta, malo publika i sudije se sredile, mada je opet bilo nekih slucajeva kad su nas ostetili
sudjenje na stranu, kosarkasi su opet ponos Partizana, ona borba i pas u padu Marica je dovoljan pokazatelj kako se ljudi bore, a ne ko ovi slepci fudnaleri
solidna igra (mora to jos bolje, ipak je ovaj Orlean osrednja ekipa, ispod nivoa Unikahe ili Efesa), sjajna borba, veliko srce
Maric, Makeleb, Djekic, Kecman jako dobri, Veseli solidan, cak je i Vranjes bio dobar, ispod nivoa Rasic (mnogo los sut i sumnjova odbrana) i Robrets (nekako nonsalatan)
steta sto smo se kasno sakupili, ali bice to sve bolje

Svaka cast!McCalebb odlican.Brz,odlicno menja pravac,kad ide na ulaz prodje kroz trojicu.Rasic manje izgubljen nego do sada,imao je i trojku.Kecman odigrao k'o tata.Vesely dobar,samo i on brzo pravi licne greske.Maric,nemam reci,decko je zver!Kako stvori sebi poziciju,mogao bi Vranes nesto da nauci od njega. Dule kralj!Kako je iznapusavao sudije i zapisnicki sto. I onda cela hala VUJOSEVIC DULE!!! Sledeci Ritas pa nam dolaze grcki cigani.

Mislim da je ovo mozda samo 50-60 % onoga sto ovaj Partizan moze.
I u napadu,a posebno u odbrani moze mnogo bolje.

Pre svega imamo 4-5 igraca koji mogu i moraju da igraju mnogo bolje nego do sada ili kako su sinoc odigrali.

Pre svega Roberts i Rasic,a onda i Milosevic,Sinovec ,Mitrovic.

Maric odlican igrac i svidja mi se sto Dule sve vise koristi tu njegovu snagu u napadu da se jednostavno cistom fizickom snagom ugura na zicer i lagano polozi ili iznudi faul. Mislim da mu tenk date da bi mogao da zakuca koliko uje jak u rukama...Jos samo da malo popravi slobodna bacanja....

MekKaleb isto igra dobro ,ali siguran sam da moze jos bolje. Vidi se iz utakmice u utakmicu da fizicki napreduje a samim tim i njegova igra postaje sve bolja. Dobili smo igraca koji u trenucima kada ne znamo sta cemo s loptom moze da napravi prodor pod kos i zahvaljujuci sto je stvarno fizicki jak za pleja,moze lagano da izdrzi kontakt sa protivnickim centrima i to lagano poentira.

Dule Kecman je sinoc bio bas kapiten pravi. Onaj stari Dule.....ali meni on nije bio sporan ni posle ovih prvih lose odigranih utakmica. Dule i Pera su igraci koji ce u 90 % utakmica uraditi ono sto se od njih ocekuje. polako i neprimetno,ali ce uraditi posao...

Sledi Lietvos Ritas........utakmica u kojoj mozemo mnogo dobiti jer pobedom se mnogo priblizavamo top 16,a porazom ne gubimo sve sanse.....da dobismo Unikahu kao sto je trebalo stvari bi bile drasticno drugacije....

Ovo je KANTASTROFA.

Nije toliki problem poraz od 20+ razlike ,gubili smo mi i sa vecom razlikom u EL,problem je kako smo izgubili....
Totalno izgubljeni u vremenu i prostoru. Pocev od Duleta na klupi,pa do svih igraca na terenu.

Nemamo igru. Ni u odbrani ni u napadu.

Sad se vidi da ne moze da se pravi totalno novi tim sa trenerom koji je ceo pripremni period odsutan. Neko ce reci bio je Dule odsutan i prosle godine. Da,ali si prosle godine imao osnovicu tima u Tepici,Tripkovicu,Velickovicu kojima su samo pridodati neki igraci.

A ove godine imamo totalno novi tim .Od petorke koja nam pocinje ( MekKaleb,Kecman,Veseli,Roberts,Maric) samo je Veseli bio tu i prosle godine. Iz svake akcije,svake postavljene odbrane se vidi nasa neuigranost.

Zatim,fale nam igraci na spoljnim pozicijama,posebno na dvojci. Kecman to ni u snu ne moze da odigra. Prvo to nije isti Kecman od pre 2 godine,a drugo u tadasnjoj petorci Plasio,Tepic,Kecman,Velickovic i Pekovic....Kecman je bio tek 5. napadacka opcija a i pritisak protivnickih odbrana je bio srazmeran tome.

O Sotirovicu,pardon Rasicu ne znam sta vise reci.....decko je operisan od kosarke. Od pocetka sezone je ubedljivo najgori igrac Partizana,a mislim da je 2. po ugovoru. Odmah iza Robertsa...

Uzasno nam fali sut spolja. Ovako se sve svodi na Marica ( tom decku opet svaka cast,opet 16 koseva i 10 skokova) i neki prodor Mek Kaleba.

Zasto vec nije iskorisceno ,ako gubimo 15 razlike ,da vise minuta odigraju Mitrovic,Djekic....to su ovoj ekipi igraci koji mogu biti i bice buducnost Partizana. A ovako u porazu od 22 razlike Djekic 7 a Mitrovic 4 minuta....

Bojim se da je ovogodisnja EL za nas izgubljena..... I sta sad.....Igramo do kraja sezonu koja nam prakticno nista ne znaci,uigravamo tim gde pola igraca ima jednogodisnji ugovor....

iskreno se ne bih slozio sa tobom za roberts-a odlican atletski igrach... samo da se uigra i navikne... da ce mu sviraju svaki kontakt... mislim ovo je vec 500000000000 put da nam sudje sviraju svaki kontakt... pa i neshto shto nema veze sa mozgom...

ovo je verovatno odgovor na moj post
u odbrani se tacno vidi da nam fali Lazme ili Novica tamo gde bi on sad trebao da pokrije
spor je, dekoncentrisan, nisam bio odusevljen ni kad su ga dovodili

Odložen večiti derbi u košarci zbog trodnevne žalosti
Блиц - Пре 20 минута

Košarkaški "večiti" derbi između Partizana i Crvene zvezde, koji je trebalo da se odigra u sredu, odložen je zbog trodnevne žalosti, saopštio je danas organizator utakmice Partizan.

Utakmica osmog kola Jadranske lige trebalo je da se odigra u sredu od 19.30, ali je odlučeno da se meč odloži zbog trodnevne žalosti usled smrti vrhovnog poglavara Srpske pravoslavne crkve patrijarha Pavla.

Iz Partizana je saopšteno da će uskoro biti objavljen novi termin odigravanja utakmice.
.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back