KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Molim te da ne postujes vise nista jer si pokazao koliki ti je mozak,pobedila zvezda u prvom derbiju i odmah cete da osvojite sve zivo.......:hahaha::hahaha:

Pitanje za tebe kako je bilo prosle sezone???? isto ste dobili prvi derbi i poleteli da cete da osvojite sve pa imate pesica,marinovica,tadiju......iiiiiiii na kraju sezone sta ste osvojili ???NISTA!!!A Partizan????? SVE!!!!:D:D:D

Isto ce biti i ove sezone samo da se momci uigraju i bez nikakve frke i pored ovakvog tima koji je tek sastavljen Partizan je opet najbolji a to ce se videti naa prolece kad pocnu da se dele trofeji... :bye::bye::bye:

Ja nisam rekao da ce Zvezda da osvoji sve,samo sam rekao da bi Partizan trebao automatski da igra finale Eurolige...stvarno su za respekt:hahaha:

neću da navijam ni za zvezdu ni za Cibonu, meč ne utiče na Partizan. Pa i da je finiš sezone a mi direktno zavisimo od rezultata, srce mi nije na mestu i rezultat me ne interesuje

ne daj Boze da zavisimo od njih niti bilo koga drugog

http://www.adriaticbasket.net/www/stats.php?gameid=61&sez=
pobedio nas Zagreb sa 7 igraca u rotaciji, jako lose, sve sto smo prosle odine dobili na misice (dok se TNT i Lazme nisu uigrali) ove godine gubimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back