Ja ne sumnjam u Duleta i da ce uspeti da osvoji bar 2 trofeja ove godine i to sa ovim novim timom....
A sledece godine osvaja sva 3 trofeja i top 16 garantovano
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mozda i final 4Ja ne sumnjam u Duleta i da ce uspeti da osvoji bar 2 trofeja ove godine i to sa ovim novim timom....

Molim te da ne postujes vise nista jer si pokazao koliki ti je mozak,pobedila zvezda u prvom derbiju i odmah cete da osvojite sve zivo.......
Pitanje za tebe kako je bilo prosle sezone???? isto ste dobili prvi derbi i poleteli da cete da osvojite sve pa imate pesica,marinovica,tadiju......iiiiiiii na kraju sezone sta ste osvojili ???NISTA!!!A Partizan????? SVE!!!!
Isto ce biti i ove sezone samo da se momci uigraju i bez nikakve frke i pored ovakvog tima koji je tek sastavljen Partizan je opet najbolji a to ce se videti naa prolece kad pocnu da se dele trofeji...![]()

Ja nisam rekao da ce Zvezda da osvoji sve,samo sam rekao da bi Partizan trebao automatski da igra finale Eurolige...stvarno su za respekt![]()
Plasirajte se pa serite. Hvala
ma pusti.tesko je to kad im je svake godine u bulji duletova kara![]()

Lep recnik...prijatelju....
dobro izgubili smo nema veze... dobicemo sledecu... dok cu da uzivam u pobedi cibone sutra =)
Uživajdobro izgubili smo nema veze... dobicemo sledecu... dok cu da uzivam u pobedi cibone sutra =)

... 
neću da navijam ni za zvezdu ni za Cibonu, meč ne utiče na Partizan. Pa i da je finiš sezone a mi direktno zavisimo od rezultata, srce mi nije na mestu i rezultat me ne interesuje
neću da navijam ni za zvezdu ni za Cibonu, meč ne utiče na Partizan. Pa i da je finiš sezone a mi direktno zavisimo od rezultata, srce mi nije na mestu i rezultat me ne interesuje

Koga sad krivite za poraz?Devicu Mariju?Ili nelakiran parket?
Ne loži se, znam da je za Vas uspeh što ste nas pobedili, ali nemoj toliko da se pališ.![]()
Koga sad krivite za poraz?Devicu Mariju?Ili nelakiran parket?
...
Pitao sam nesto?
Još jedna vest koja nas podseća bez kakvih igrača smo ostali:
ACB: Tripković oborio rekord lige!
Novica 21 poen, 5 skoka, 5 asistencije
Tripković 17 poena (5-9 trojke)
Perović 16 poena
svi pobedili
Pitao sam nesto?