KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav Grobari! Da se i ovde upisem. Jeste da smo izgubili ali za mesec dana ce ova ekipa biti zver.
McCalebb do jaja brz,prodoran,jak.Veselog su usporile brze 4 licne,kao i Marica. Rasic i Rakocevic se posvadjali sa loptom.Kod Strahinje se vidi napredak i bice jos bolji,Djekic pokazao da je najveci potencijal u srpskoj kosarci,sa 18 godina onako hladnokrvno odigrati u EL pred skoro punim Pionirom.Svaka cast!

Samo da McCalebb nauci sve akcije i to je to.Mi smo protiv Unikahe igrali samo 3-4 akcije. Kako luda utakmica veceras,opet smo imali dobijenu tekmu i za malo da izgubimo. Bozic kralj,sa 10metara bez koske u zadnjoj sekundi! Maric 20p,16s.McCalebb 17p. Roberts dao 11p,6s na svojoj prvoj utakmici. Jedno mesec dana i bice u top formi,taman nam dolazi Olimpiakos pa da ih nagazimo! Jedino sto brine je slaba druga petorka.Prva im nabije 10-ak poena razlike a ovi cim udju izgube prednost.

Samo da McCalebb nauci sve akcije i to je to.Mi smo protiv Unikahe igrali samo 3-4 akcije. Kako luda utakmica veceras,opet smo imali dobijenu tekmu i za malo da izgubimo. Bozic kralj,sa 10metara bez koske u zadnjoj sekundi! Maric 20p,16s.McCalebb 17p. Roberts dao 11p,6s na svojoj prvoj utakmici. Jedno mesec dana i bice u top formi,taman nam dolazi Olimpiakos pa da ih nagazimo! Jedino sto brine je slaba druga petorka.Prva im nabije 10-ak poena razlike a ovi cim udju izgube prednost.

mozda i nije toliko slaba koliko je neiskusna
eno onog sto se potpisivao Uzaludno cekajuci Tripkovica izgleda promenio nadimak u Uzaludno cekajuci Sinoveca
videcemo, zeznula nas i turneja u USA, kratkorocno, dugorocno mozda bude dobra stvar

ovi ameri shto su nam doshli su dobri, bash dobri
mccaleb je pun pogodak, samo da ga dule dovede u red, a ja verujem u duleta
Veseli malo da se oslobodi i siguran sam da ce da otkida
Centri me brinu i to mnogo
Pazi,vi na poziciji 5 ste i prosle sezone bili jako tanki,nego je dole u reketu bio Velickovic,i do nekle Lasme pa je pokrivao nesretnog Vranesa......ove godine ce biti zanimljivo gledati.........

Maric se jos nije oporavio od pada imuniteta,a morao bi i noge da ojaca. Sto se tice Vranesa,on slabiji nego prosle sezone ali sredice i njega Dule.Vesely je prosle godine imao Tepica,Tripka pa i Novicu da mu asistiraju jer nije on takav igrac da uzme loptu i sam resi napad.Kad se upozna malo bolje sa McCalebbom ima da prsti na sve strane.

Pazi,vi na poziciji 5 ste i prosle sezone bili jako tanki,nego je dole u reketu bio Velickovic,i do nekle Lasme pa je pokrivao nesretnog Vranesa......ove godine ce biti zanimljivo gledati.........

Nece imati Partizan problem sa centrima.
Marić obavlja odličan posao. Juče za 31 minut 20 koševa i 16 skokova. Da nije loše šutirao bacanja imao bi fantastičan indeks,ali i ovako mu je bio dobar. Samo još malo da smanji broj prekršaja ,naročito u napadu kod blokada i Marić će završavati veliki posao. Baš kao što je i najavio da je on veliki radnik.Tako i igra. E sad što mi grobari očekujemo od svake petice da bude ko Peković....to je neka druga priča. I to malo nemoguća.

A Vraneš i Rakočević su tu da popune 10-15 minuta po meču. Ne brine mene 5-ica ove godine.

Mislim da su Bolek i Lolek odlična rešenja. S obzirom na platežne mogućnosti Partizana,za te pare je teško naći bolje strance. I najbitnije da su popunili mesta koja su nam bila najveći problem.

Sad mi nekako najviše škripi na poziciji 2. Rašić loš do zla boga, Sinovec ni da pomisli da šutne na koš, Kecman će biti dobar...ali nije toliko šuterski nastrojen igrač......nadam se da će Dule dati šansu malom Mitroviću

Rashic je u padu forme, mislim da ce se popraviti
Sinovec izgleda se usr'o malo :lol:

Ne malo,nego mnogo.
A vec sam pisao ovde,oni koji nemaju mooda ne postaju igraci....

A Sotirovic......kako ga je Dule juce psovao,ono je bilo strasno....
Mada mislim da ce biti on ok. I prosle godine je setao od sjaja do ocaja. I svaki put kada bi odigrao iole dobro,Partizan je igrao dobro.
A i ta pozicija 2 mu mnogo vise lezi od pleja....

Ne malo,nego mnogo.
A vec sam pisao ovde,oni koji nemaju mooda ne postaju igraci....

A Sotirovic......kako ga je Dule juce psovao,ono je bilo strasno....
Mada mislim da ce biti on ok. I prosle godine je setao od sjaja do ocaja. I svaki put kada bi odigrao iole dobro,Partizan je igrao dobro.
A i ta pozicija 2 mu mnogo vise lezi od pleja....
Rasic,samo pleja.beka nema sanse,kecman,super krilo,beka nznm kakvog imate.......msm da nema nista tako dobro kao sto je tripkovic bio prosle sezone!

I mene najvise brine Rasic. Covek jedva uspe da prevede loptu, a da je ne izgubi. Kamoli da uradi nesto vise s njom... Amerima sam zadovoljan. Galeb je dobar s loptom i ima strasan prvi korak, a Roberts bi trebao i da vrati koju loptu na trojku. Covek izgleda ne zna sta je povratni pas, ali naucice ga Dule :)

@sinter
Pa jeste bolji od Vranesa, ali je nepotrebno bilo koga porediti sa njim. Gledam ga veceras; standardno dobar.

Opet smo izgleda pali zbog neuigranosti neiskustva. Nemamo podrsku sa klupe.
Roberts nije los. Pokretan i dobar suter.
Maric - ocekivano
Veseli vec drugi put 7-8 minuta pre kraja izlazi zbog 5 penala
Rasic nekako beskoristan, ali ga treba podrzati. Boljeg ne mozemo pronaci sad!
Itd, itd....
U svakom slucaju imamo sanse u svim takmicenjima. Pravimo tim za sledecu sezonu, ali ce dati rezultate vec u ovoj. Sigurno!

Au,kako su me iznervirali! Znaci taman pridju na -2 pa naprave neku glupost. Ja da sam visok k'o onaj Vranes raspali ja bih i loptu i igraca uneo u kos.Lik ne zna da uhvati loptu. Nisam primetio da su na celoj utakmici postavili jednu akciju.Vidi se da nema tu hrabrosti,ludosti,muda kao prosle godine. Definitivno treba da jure nekog centra,jer Maric brzo pravi licne,a Vranes vise odmaze nego sto pomaze. Moraju McC i Roberts da prestanu da srljaju. Strahinji svaka cast,vidi se da se oslobodio. Volim ih,obozavam ih ali su me tako iznervirali!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back