KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bilo je tu postavljenih akcija i dobrih dodavanja, ali je bilo i srljanja u 3/4 i na pocetku 4/4 koja su nas potpuno izbacila iz ritma, cak ne mogu reci ni da nas je sut stao, jer smo izgubili gomilu lopti pre suta
Efes je 10 puta skuplji i daleko iskusniji tim, stvarno 10 sjajnih igraca (mada mislim da oni moraju jos mnogo bolje da igraju da bi opravdali ulaganje), ali opet bi trebalo koncentrisanije u napadu da se odigra, a ne onako da se gube lopte
Vranes me nije skoro tako iznervirao kao sto je danas, neverovatno kako se lopte odbijaju od njega, kako ga lako poklapaju Kasun i Santjago
Rasic isto jako los kao i tokom celog meseca, danas los i Pera Kapiten

Očigledno je da nekoliko igrača nije za Evroligu i to treba rešiti. Pre svih Vraneš i nažalost bekovski par Božić-Kecman, a Rašića opasno opomenuti i oceniti u narednih mesec dana, pa ako ne ide ne ide. Prva trojica imaju jednu ogromnu manu - prespori su i automatski uguše igru celog tima. Kada su sinoć u jednom trenutku sva trojica bila na parketu, plakalo mi se.

Pa dobro, sta predlazes?
Ne mozemo sad odjednom menjati 3-4 igraca. Ja sam bio protiv dovodjenja Kecmana i Palasija (kao da mene neko pita :mrgreen:).
O Vranesu vec svi dovoljno govorimo, ali iz nekih razloga on ostaje. Istina, tesko je poverovati da ne mozemo da nadjemo nekog boljeg.
Sto se tice Kapitena - vec se u poslednje 3 godine govori o tome na koji nacin on doprinosi ekipi. Bozic ima 30 i kusur godina i nerealno je ocekivati neke partije kao od prosle ili pretprosle sezone, ali ga ja ipak ne bih menjao.

Мени је свака утакмица Партизана,а камоли сезона веома БИТНА !!
Још једном - мислим да неко,али стварно не знам ко,не ради добро
у управи када продамо екстра тим-играче....а новца нема,па нема...
А ни спонзора...

Meni je mnogo zanimljivije da ove sezone gledam naše mlade igrače koji će postati reprezentativci za par godina, još ako ne moram da brinem oko nekih ispadanja i slično... ma super. To je po meni bolje nego da sa 5 stranaca (koji sledeće godine idu u drugi klub) jurimo pobede po NLB, a da nam to ništa ne znači

P.S. za finansije si potpuno u pravu - koliko smo uspešni u sportskom aspektu vodjenja tima, toliko smo nesposobni u finansijskom

Trebalo bi da ih dobijemo.Orlean nema klasicnog centra,imaju neku cetvorku visoku 206 a njega ce Maric da oduva.Samo da Maric bude zdrav i da ne nabija brzo licne greske. Kad bi nam proradila spoljna linija bilo bi dobro,Sinovec da se oslobodi i da skupi muda da sutne,a Rasic da ne bude vise zec.Mislim da mu je ovo zadnja sansa kod Duleta,verovatno i Rasic to kapira pa imam osecaj da ce da eksplodira veceras.
AJMO CRNO-BELI OOO

P.S.Cuo sam da Rakocevica trazi Bosna.

Mozda da hala nosi njegovo ime? :)
Sigurno je to bio jedan od najupecatljivijih detalja ove utakmice, ali bez obzira na sve trebao bi malo da spusti loptu. Ne bi valjalo da jednom popije i iskljucenje.
Jos gradimo tim, ali je igra sve bolja. Imamo problem kad sustanemo na kraju cetvrtine, kad nezagrejani pocinjemo utakmicu i drugo poluvreme.
Veseli i Maric ponovo u frci sa faulovima.

Rasic da ne bude vise zec.Mislim da mu je ovo zadnja sansa kod Duleta,verovatno i Rasic to kapira pa imam osecaj da ce da eksplodira veceras.

Mi imamo 12 igraca i ne verujem da tu bilo ko ima poslednju sansu. Jednostavno igramo sa ovim timom citave godine pa sta nam Bog da.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back