KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мене је изненадило оно "паљење" публике од стране Шутала...
Шта је он ? Хрват ? У срцу ? Јер му националност пише- Србин.
Разумем да играч "воли" клуб који игра,али оно његово је деловало мало прејако.
Било како било-ово није добро.Ајд да истрпимо ,још увек,али сада се плашим и за 3-4 место.
mislim da ima i Srba i Hrvata koji se prezivaju Šutalo...

Do ovoga meca Siroki je svoju igru zasnivao na centru Planinicu koji je bio najbolji centar u ligi a do odlaska u Makabi bio je MVP lige i prvi strelac,u vecini kategorija pri vrhu lige .Posto je Siroki jedna od najslabijih ekipa ocigledno je potcenjen jer kako drugacije tumaciti losu pripremu za ovu utakmicu tj skauting.Dva stranca koja su dosla potpuno su promenila stil njihove igre jer oni vise nemaju dominantnog klasicnog centra, zamenu za Planinica niti se u ovakvoj ligi moze naci lako zamena za takvog igraca pa su se odlucili za drugaciju taktiku i akcenat su stavili na sutu spolja i tranziciji .

Od koga mi gubimo, zivote :dash:
Oni frljaju trojke "sa zemlje" celu tekmu, a mi bacanje usrano ne mozemo da ubodemo...
Zicere promasujemo, silujemo nesto bezveze...

Mnogo sam razocaran...
Ovu utakmicu je izgubila nasa spoljna linija, koja je bila katastrofalna u oba segmenta igre...
Dule je takodje imao neke nerazumljive odluke, sa forsiranjem te zone 1-3-1 i sa udvajanjima...

Pod kosem smo ih razbili, nadskakali, ali jednostavno nije bilo ideje u igri nasih spoljnih igraca, nije bilo kreacije da se iskoristi ta prednost do kraja...

Drugo, oni faulovi koje smo pravili, pa to je skandalozno...

Ne bih mnogo komentarisao pojedinacan ucinak igraca...

Musli je odigrao ok, Gagic imao solidnu rolu, Bogdan pokazao da moze, ali da je glup i neiskusan...
Bez Lucica smo nula, jer nema ko da vodi ekipu, da preuzme odgovornost...
Gordic moze, ali mu je samopouzdanje nula i igra u strasnom grcu...

Veceras se treba napiti i odbolovati ovaj poraz...
A sutra, sutra cemo videti...

Partizan jeste dao veci broj poena preko igraca u reketu ali to se moglo i ocekivati jer su ovi igrali sa takvom postavom,niskom koja je vise orijentisana na sut spolja.Njihov krilni centar Sakic koji se vise oslanjao na sut spolja je ubacio skoro isti broj poena kao Musli i Gagic zajedno.Sto se tice skokova, samo dva vise ima Partizan.Siroki je veci deo meca odigrao sa dva igraca na centarskim pozicijama, Sakic i Freeman a malu minutazu imali su Barac koji je ubacio jednu trojku i jedina klasicna petica Rikic bez poena.Oni su koristili mali broj igraca u rotaciji.Sutalo je igrao 38 minuta.Musli je mogao biti i vise iskoriscen.

P.S. Srećna Nova godina partizani.

vidi se da si neznalica modernog doba. vecina srpskih porodica bilo u blizoj bilo u daljoj porodici ima nekoga ko je bio u partizanima. prve slobodne teritorije u okupiranoj evropi oslobodili su partizani i to u izrazito srpskim krajevima sto je i logicno s obzirom da su srbi bili ogromna vecina u tom pokretu. pre nego sto krenes da ismevas nekoga ili nesto proveri da ne ismevas i sebe.

PS: Hickok stavljaj te klipove tamo kod gana.

Poslednja izmena:
vidi se da si neznalica modernog doba. vecina srpskih porodica bilo u blizoj bilo u daljoj porodici ima nekoga ko je bio u partizanima. prve slobodne teritorije u okupiranoj evropi oslobodili su partizani i to u izrazito srpskim krajevima sto je i logicno s obzirom da su srbi bili ogromna vecina u tom pokretu. pre nego sto krenes da ismevas nekoga ili nesto proveri da ne ismevas i sebe.

PS: Hickok stavljaj te klipove tamo kod gana.

Jel ti ne znaš da su njih osnovali četnici? Osnivač im je bio najpoznatiji četnički vojvoda. Zato je i nazvao svoje usrano SD po simbolu komunizma.

Musli je mogao biti i vise iskoriscen.

MoRao je biti vise iskoriscen...
On je odlicno odigrao drugu cetvrtinu, a onda ga je Dule bukvalno zaboravio na klupi i ubacio onog Francuza...
E sad, da li je hteo da dobije na pokretljivosti u odbrani, posto je Siroki sirio nasu odbranu tim sutevima spolja, ili sta vec, u to ne mogu da zalazim...

Imali smo 11 skokova u napadu, i to vecinu kad su Musli i Gagic bili na parketu, dok su oni vecinu lopti pokupili na pocetku meca, kad se Frimen sprdao sa Milutinovim...
Kljuc je bila igra u reketu...

MoRao je biti vise iskoriscen...
On je odlicno odigrao drugu cetvrtinu, a onda ga je Dule bukvalno zaboravio na klupi i ubacio onog Francuza...
E sad, da li je hteo da dobije na pokretljivosti u odbrani, posto je Siroki sirio nasu odbranu tim sutevima spolja, ili sta vec, u to ne mogu da zalazim...

Imali smo 11 skokova u napadu, i to vecinu kad su Musli i Gagic bili na parketu, dok su oni vecinu lopti pokupili na pocetku meca, kad se Frimen sprdao sa Milutinovim...
Kljuc je bila igra u reketu...

musli igra kolko zasluzuje. igrac koji sa 213cm ne moze da ubaci zicer ne zasluzuje da igra vise, s obzirom da deli poziciju centra sa jos 2 igraca. da je dobar pa da kazes, prvi je centar, treba vise da igra. posto je samo sirovincina bez tehnike, toliko. i treba da bude zadovoljan s obzirom na svoje kvalitete gde igra.

Poslednja izmena:
Da batalimo pricu o brojanju krvnih zrnaca:
interesuje me vase misljenje o Gordicu?

Ja mislim da decko zna i ume, ali da je ubijen u pojam od strane Vujosevica...
Mislim da se tu dogadja slucaj Rasic, koji je kod Duleta igrao u grcu, sto se reflektovalo i na procente suta, dok je odmah potom u repki, igrao kao navijen...

Za Gordica se vidi da je kosgeter, da moze da postize i po 10+ po mecu, ali da se jednostavno plasi i igra u grcu...
Mislim da njemu treba dati cak vecu slobodu nego Vestermanu, jer nam takvi kosgeteri fale kao 'lebac...

Da batalimo pricu o brojanju krvnih zrnaca:
interesuje me vase misljenje o Gordicu?

Ja mislim da decko zna i ume, ali da je ubijen u pojam od strane Vujosevica...
Mislim da se tu dogadja slucaj Rasic, koji je kod Duleta igrao u grcu, sto se reflektovalo i na procente suta, dok je odmah potom u repki, igrao kao navijen...

Za Gordica se vidi da je kosgeter, da moze da postize i po 10+ po mecu, ali da se jednostavno plasi i igra u grcu...
Mislim da njemu treba dati cak vecu slobodu nego Vestermanu, jer nam takvi kosgeteri fale kao 'lebac...

Brz je i dobar je igrač, ali mislim da nije košgeter...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back