KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videli smo mnogo puta dosad kako se raspucavaju protiv nas, stvarno loše branimo spoljnu liniju uglavnom, zato sam sedeo i čudio se onoj zoni. Ne mogu da verujem da se toliko kockamo sa šutem tima koji je ušao u ritam, i tako sve do pet minuta pre kraja kad je vrag odneo šalu sa Šutalom i onim malim crnjom. Solnok, Cibona, Široki, ... šutaju protiv nas kao Real Madrid. Neverovatno. Postoji malo stvari koje mogu da raduju (Bogdanović i kontre), ali to je preslabo za činjenicu da generalno još uvek ne napredujemo nego opadamo, i da se opraštamo polako od prvog mesta i otvaramo front za treće/četvrto mesto.

Aj, ima da bude bolje.

Ponavlja se tipicna Partizanova prica iz ere Duska Vujosevica, ako protivnicku ekipu krene sut koji mi ne mozemo da branimo, gubimo tu utakmicu sigurno, pa nek se protivnik zove Real Madrid ili Siroki Brijeg

Sve utakmice koje je Partizan pobedjivao protiv Reala, Barse, CSKA, Panatinaikosa itd je pobedjivao zahvaljujuci odbrani, mi nijednu utakmicu nismo pobedili zahvaljujuci napadu

Ako protivnicku ekipu krene sutersko ludilo, Partizan nema napadacku moc da joj se suprotstavi

Sutere teramo, centre gomilamo, dogadja se ovo sto se sad dogodilo

Poraz mozda nije ocekivan jer je Siroki ostao bez najboljeg igraca Planinica ali dva stranca su uspesno nadomestila njegov odlazak.Igra je za razliku od rezultata ocekivana i to je ono sto Partizan pruza tokom sezone.Sve slabosti se pokazuju u kontinuitetu i vidljive su iz aviona.Resena je borba za prvo mesto i sve sanse su izgubljene buduci da je Igokea rutinski dobila na gostovanju Split i cini se da oni ne mogu nigde kiksnuti i ova tri poraza koja imaju su tesna od ekipa iz vrha na gostovanjima.Tako da oni overavaju svoje prvo mesto i EL sledece nedelje protiv Zvezde tj imaju sansu.Videcemo koliko su tu psiholoski jaki jer do sada su sa igracima koji su veterani, otpisani , drugorazredni stranci uspeli da od autsajdera postanu favorit.Njihov iskusni centar Komatina je npr vrhunac karijere doziveo u CG klubovima Ulcinju,Mornaru,Primorju sto dovoljno govori.Mislim da to donekle govori i da liga nije toliko kvalitetna koliko se reklamira.
Partizanu ostaje verovatno treca pozicija i male sanse da direktno izbori EL na zavrsnom turniru.To trece mesto mu potencijalno moze doneti kvalifikacije za EL mada ni to nije sigurno.

Svoj na svome...
Мене је изненадило оно "паљење" публике од стране Шутала...
Шта је он ? Хрват ? У срцу ? Јер му националност пише- Србин.
Разумем да играч "воли" клуб који игра,али оно његово је деловало мало прејако.
Било како било-ово није добро.Ајд да истрпимо ,још увек,али сада се плашим и за 3-4 место.

Мене је изненадило оно "паљење" публике од стране Шутала...
Шта је он ? Хрват ? У срцу ? Јер му националност пише- Србин.
Разумем да играч "воли" клуб који игра,али оно његово је деловало мало прејако.
Било како било-ово није добро.Ајд да истрпимо ,још увек,али сада се плашим и за 3-4 место.

Sutalo je Srbin, igrao je skoro deceniju za NS klubove Vojvodinu i Novi Sad i posle za Hemofarm.

Poraz mozda nije ocekivan jer je Siroki ostao bez najboljeg igraca Planinica ali dva stranca su uspesno nadomestila njegov odlazak.Igra je za razliku od rezultata ocekivana i to je ono sto Partizan pruza tokom sezone.Sve slabosti se pokazuju u kontinuitetu i vidljive su iz aviona.Resena je borba za prvo mesto i sve sanse su izgubljene buduci da je Igokea rutinski dobila na gostovanju Split i cini se da oni ne mogu nigde kiksnuti i ova tri poraza koja imaju su tesna od ekipa iz vrha na gostovanjima.Tako da oni overavaju svoje prvo mesto i EL sledece nedelje protiv Zvezde tj imaju sansu.Videcemo koliko su tu psiholoski jaki jer do sada su sa igracima koji su veterani, otpisani , drugorazredni stranci uspeli da od autsajdera postanu favorit.Njihov iskusni centar Komatina je npr vrhunac karijere doziveo u CG klubovima Ulcinju,Mornaru,Primorju sto dovoljno govori.Mislim da to donekle govori i da liga nije toliko kvalitetna koliko se reklamira.
Partizanu ostaje verovatno treca pozicija i male sanse da direktno izbori EL na zavrsnom turniru.To trece mesto mu potencijalno moze doneti kvalifikacije za EL mada ni to nije sigurno.

Koliko znam igra se F4, sto znaci da Partizan moze da osvoji ABA ligu iako bude 4. na kraju

Koliko znam igra se F4, sto znaci da Partizan moze da osvoji ABA ligu iako bude 4. na kraju

Pa to sam i rekao, zavrsni turnir ili F4 a sanse za osvajanje nisu velike.Prvi na tabeli Igokea trenutno ide direktno u EL plus pobednik tog turnira a ukoliko bi se poklopilo da je rec o ekipi koja je i bila na prvom mestu onda drugi na tabeli ide direktno.

Šutalo je HRVAT.
ZAPAMTITE, U ŠIROKOM NIKAD SRBIN NIJE IGRAO, NITI ĆE...
Па ко му брани да се изјасни да је Хрват ?
Нека га.
Иначе ово да смо изгубили јер су они све погађали је као некакав изговор лошег тренера после тог пораза.
А зашто су погађали све ? А што ми некад не погађамо све ?

a i nemamo srece. ovi seljaci ni da sutnu ne umeju skolski al zato vezuju 5 trojki zaredom.
Možemo pričati o nedostatku sreće protiv recimo Solnoka, kad su ubacivali sve preko ruke i iz preteških pozicija, pa i srećne šuteve o vrha table, ali kada puno ekipa pogađa protiv nas sa distance u visokom procentu, to onda govori o lošoj odbrani toga. Nema tu sreća, nesreća.
Nismo napredovali, nismo ni loše odigrali po statistici, ali smo izgubili jer smo im dozvolili da izgledaju kao da su Real Madrid.

Па ко му брани да се изјасни да је Хрват ?
Нека га.
Иначе ово да смо изгубили јер су они све погађали је као некакав изговор лошег тренера после тог пораза.
А зашто су погађали све ? А што ми некад не погађамо све ?[/QUOTE]

Zato što imamo "odlične" i "kvalitetne" igrače.

Od koga mi gubimo, zivote :dash:
Oni frljaju trojke "sa zemlje" celu tekmu, a mi bacanje usrano ne mozemo da ubodemo...
Zicere promasujemo, silujemo nesto bezveze...

Mnogo sam razocaran...
Ovu utakmicu je izgubila nasa spoljna linija, koja je bila katastrofalna u oba segmenta igre...
Dule je takodje imao neke nerazumljive odluke, sa forsiranjem te zone 1-3-1 i sa udvajanjima...

Pod kosem smo ih razbili, nadskakali, ali jednostavno nije bilo ideje u igri nasih spoljnih igraca, nije bilo kreacije da se iskoristi ta prednost do kraja...

Drugo, oni faulovi koje smo pravili, pa to je skandalozno...

Ne bih mnogo komentarisao pojedinacan ucinak igraca...

Musli je odigrao ok, Gagic imao solidnu rolu, Bogdan pokazao da moze, ali da je glup i neiskusan...
Bez Lucica smo nula, jer nema ko da vodi ekipu, da preuzme odgovornost...
Gordic moze, ali mu je samopouzdanje nula i igra u strasnom grcu...

Veceras se treba napiti i odbolovati ovaj poraz...
A sutra, sutra cemo videti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back