KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam video ni čuo za Gordića osim u Partizanu, tako da ne bih da pričam.
Ima prodor, može da pogodi šut, pogađao je neke bitne stvari, ali najviše čini mi se kad je sve bilo rešeno i kad je pritisak manji.
Ne izgleda kao strelac sa onim vrljavim šutem. Što ne znači ništa, Rakočević ima najvrljavije šuteve, pa mu ne smeta.
Da bi mogao bolje, uvek može bolje, ali pitanje je dal Dule treba da prilagođava Partizan njemu ili on treba Partizanu, il se može naći neko bolje srednje rešenje. Ja baš tol'ko pametan nisam.

Da batalimo pricu o brojanju krvnih zrnaca:
interesuje me vase misljenje o Gordicu?

Ja mislim da decko zna i ume, ali da je ubijen u pojam od strane Vujosevica...
Mislim da se tu dogadja slucaj Rasic, koji je kod Duleta igrao u grcu, sto se reflektovalo i na procente suta, dok je odmah potom u repki, igrao kao navijen...

Za Gordica se vidi da je kosgeter, da moze da postize i po 10+ po mecu, ali da se jednostavno plasi i igra u grcu...
Mislim da njemu treba dati cak vecu slobodu nego Vestermanu, jer nam takvi kosgeteri fale kao 'lebac...

Kada je dotični trener cenio dobre šutere? Nikada. Zato je i oteran Andjušić jer dobro šutira. Zato je oterao onda i Luku Bogdanovića. Na jednoj utakmici u EL dao je 3 trojke za redom, a dotični trener ga je zakucao na klupu. I nije ga puštao do kraja utakmice u igru. Ali je zato ušao Tripković koji je tada šutirao 1/7. Istorija se ponavlja.

interesuje me vase misljenje o Gordicu?

Ja mislim da decko zna i ume, ali da je ubijen u pojam od strane Vujosevica...

slazem se da dule moze da ubije u pojam igraca i slazem se da gordic moze i mora da daje bar 10 poena po utakmici. ne znam gde je sve igrao posle buducnosti, pretpostavljam da se nije usrecio i to je sigurno ostavilo posledice na njegovo samopouzdanje. takvom igracu vise treba slobode i igre nego teski autoritet koji se nadvija. dule je realno tezak covek, on nije ko muta da izpsuje i popizdi, vec cuti i oce ocima da te zgromi. ako si u tom smislu slab pa to uzimas k srcu onda imas veliki problem. sigurno se svi secaju zadnje novicine sezone, ne secam se koja tekma je bila, kad je velickovic nesto zasrao u napadu a dule ga posle jedno 30 sekundi fiksirao pogledom, dok ga ovaj nije pogledao. tako da ako si mentalno slab ili nisi navikao na takav autoritet i teski dinarski karakter onda zaista imas problem ako ti je dule trener pa jos u Partizanu. mada i dule tu gresi, potencira kod plejeva razigravanje i teamplay sto je ok, ali plej mora da nosi ekipu i poenima a ne samo prevodjenjem lopte i asistencijama.

Poslednja izmena:
Pazite, da se razumemo, Gordicu treba cvrsta ruka, posto je on u onom fazonu ficka-ribe-splavovi...
Ali to se radi van parketa, van utakmice...
I da, Gordic nije bio neki suter u Buducnosti, ali je dosta radio na tome i rezultati su vidljivi...
Njegovo glavno oruzje je prodor i zato treba da forsira igru 2 na 2, ili da mu se pravi situacija da igra 1 na 1...

Gordic je kombo bek , dakle nesto izmedju pleja i beka .Problem je u tome sto nema kvaliteta niti da bude kompletan plej a ni bek zato nije ni uspeo da napravi neku karijeru u inostranstvu . Od kvaliteta moze se reci da je ulaz njegovo obelezje zahvaljujuci brzini i dobroj kontoli lopte u tranziciji .Sut mu je nekonzistentan i nepouzdan ali moze da udje u seriju suteva .Moze da pogodi iz trka nije klasican spot up suter .Ima agresivnost i solidnu defanzivu gde moze da odigra presing.Organizacija igre mu je losija strana u pozicionim napadima,cesto bira losa resenja,brzopleta sto je deo njegovog igrackog profila.Mislim da bi prema njegovim kvalitetima bolje igrao na poziciji beka nego pleja sto bi moglo da ubrza Partizanovu igru ali na toj poziciji su i Milosavljevic i Bogdanovic.On je najbolji u tranziciji i takva igra mu odgovara.

Poslednja izmena:
Gordic je kombo bek , dakle nesto izmedju pleja i beka .Problem je u tome sto nema kvaliteta niti da bude kompletan plej a ni bek zato nije ni uspeo da napravi neku karijeru u inostranstvu . Od kvaliteta moze se reci da je ulaz njegovo obelezje zahvaljujuci brzini i dobroj kontoli lopte u tranziciji .Sut mu je nekonzistentan i nepouzdan ali moze da udje u seriju suteva .Moze da pogodi iz trka nije klasican spot up suter .Ima agresivnost i solidnu defanzivu gde moze da odigra presing.Organizacija igre mu je losija strana u pozicionim napadima,cesto bira losa resenja,brzopleta sto je deo njegovog igrackog profila.Mislim da bi prema njegovim kvalitetima bolje igrao na poziciji beka nego pleja sto bi moglo da ubrza Partizanovu igru ali na toj poziciji su i Milosavljevic i Bogdanovic.

U pravu si apsolutno, mada vise mislim da on iz straha pravi neke lose odluke, kada je u pitanju organizacija napada...
Dodao bih i da je fizicki izuzetno jak igrac i kad krene ka kosu, jako ga je tesko zaustaviti...

I Tepic je odbio Cokija...
Cisto da se zna...:mrgreen:

jel bi i njega coki madjionicar nabudzio u onih 2,3 miliona evra budzeta?

nego imam pitanje za sve, ako zna slucajno neko. dule je na nekoj od skorijih konferencija za novinare spomenuo da gani imaju od adeka 300000 mesecno i rekao da Partizan nema takvog sponzora. e sad, ako je mislio 300000 din mesecno to i nije neka lova, 3000 evra mesecno. da li je moguce da ih adeko sponzorise sa 300k evra mesecno? ako je neko nesto cuo o tome, voleo bih da nam prenese, radi informisanosti.

Budaletina ćorava se baš namerila na bivše igrače Partizana. Misli verovatno da su svi janičari kao Pjetlović, Šefik, Rađen i Prlainović.

nemoj tako. u vaterpolu nisu velike zarade. sta ce vaterpolista ako ne zaradi dok moze. vaterpolo se raspao. cak su i hrvati dosli u srbiju da igraju kolko je situacija bila ocajna. zao mi sto prlainovic mora da igra za gane, za ostale mi je svejedno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back