Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
stigli novi serifi u town...
neki od nas su zadnji put otvorili fudbal kad i vi kosarku. koji su principi ?
Pravila koja vaze na celom forumu ne samo na PDF Fudbal.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stigli novi serifi u town...
neki od nas su zadnji put otvorili fudbal kad i vi kosarku. koji su principi ?
I za džabe ga ne bih voleo kod nas.
nemoj tako. u vaterpolu nisu velike zarade. sta ce vaterpolista ako ne zaradi dok moze. vaterpolo se raspao. cak su i hrvati dosli u srbiju da igraju kolko je situacija bila ocajna. zao mi sto prlainovic mora da igra za gane, za ostale mi je svejedno.
Pravila koja vaze na celom forumu ne samo na PDF Fudbal.
dobro. nisam lud za tim sto su ovi iz stozera yugo foruma, poslali vas dvojicu kojima oci ovde nisam video, umesto da daju uredjivacku poziciju keeperu ili pesimisti koji ovde imaju hiljade postova, ali o.k. dobrodosli.
nadam se da necete postovati samo u prvoj lepljivoj. vise razgovora - manje nesporazuma.
a dobri su ovi iz stozera... poslali 2 moda, k`o da je ovo sirija, a ne pdf sa 10 clanova u kome treba humanizovati 3 " sumnjiva lica ".
i opet su me pokrali za repa. `DE SU MOJI MILIONI ?uh oca vam lopovskog...
Para nema...
dobro. nisam lud za tim sto su ovi iz stozera yugo foruma, poslali vas dvojicu kojima oci ovde nisam video, umesto da daju uredjivacku poziciju keeperu ili pesimisti koji ovde imaju hiljade postova, ali o.k. dobrodosli.
nadam se da necete postovati samo u prvoj lepljivoj. vise razgovora - manje nesporazuma.
a dobri su ovi iz stozera... poslali 2 moda, k`o da je ovo sirija, a ne pdf sa 10 clanova u kome treba humanizovati 3 " sumnjiva lica ".
i opet su me pokrali za repa. `DE SU MOJI MILIONI ?uh oca vam lopovskog...
Para nije bilo ni pre, pa smo opet bili svi kao jedan...
Nesto drugo je ovde u pitanju...
To kome je trebalo da se da moderatorska funkcija ne mogu da komentarisem jer je to u nadleznosti drugih ljudi. Mene i @8-Mile su postavili ovde i to je to. Inace ovaj PDF je imao s vremena na vreme dosta prijavljenih svadja i vredjanja izmedju korisnika tako da je morao da se ocvrsne u smislu da ima pojacano nadgledanje.
Partizan testirao Mađara Perla
Mađarski košarkaš Žoltan Perl bio je proteklih sedam dana na probi u KK Partizan mt:s.
18-godišnji bek (194cm) je, prema rečima njegovog agenta Adama Patonaja, zadovoljio stručnjake iz Partizana koji su ga posmatrali.
Perl je trenirao i odigrao jedan meče za U19 tim "crno-belih", a gledao ga je i Duško Vujošević. Mađar se nakon nekoliko dana vratio u svoj tim Sova Trend iz Sombatheja, za koji bi uskoro trebalo da debituje.
Patonaj očekuje da se Perl na leto priključi Partizanu mt:s
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=01&dd=16&nav_id=678047
Evo i nekih njegovih statistika:
http://u18men.fibaeurope.com/enDivB...aFH1.season_2012.roundID_8810.teamID_299.html
Neozbiljni pesimista:"Izgleda da je Vujanicu pukao film..."
Neozbiljni pesimista:"Nesto drugo je ovde u pitanju..."
A sta mislis pod time? Jel imas neke informacije?
A sta mislis pod time? Jel imas neke informacije?