KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemoj tako. u vaterpolu nisu velike zarade. sta ce vaterpolista ako ne zaradi dok moze. vaterpolo se raspao. cak su i hrvati dosli u srbiju da igraju kolko je situacija bila ocajna. zao mi sto prlainovic mora da igra za gane, za ostale mi je svejedno.

Jest, pa im plata kasni 4 mjeseca zvanično, a nezvanično pitanje da li su dobili išta. Dabogda ne dobili.

Pravila koja vaze na celom forumu ne samo na PDF Fudbal.

dobro. nisam lud za tim sto su ovi iz stozera yugo foruma, poslali vas dvojicu kojima oci ovde nisam video, umesto da daju uredjivacku poziciju keeperu ili pesimisti koji ovde imaju hiljade postova, ali o.k. dobrodosli.

nadam se da necete postovati samo u prvoj lepljivoj. vise razgovora - manje nesporazuma.

a dobri su ovi iz stozera... poslali 2 moda, k`o da je ovo sirija, a ne pdf sa 10 clanova u kome treba humanizovati 3 " sumnjiva lica ".

i opet su me pokrali za repa. `DE SU MOJI MILIONI ? :rtfm: uh oca vam lopovskog...

Poslednja izmena:
dobro. nisam lud za tim sto su ovi iz stozera yugo foruma, poslali vas dvojicu kojima oci ovde nisam video, umesto da daju uredjivacku poziciju keeperu ili pesimisti koji ovde imaju hiljade postova, ali o.k. dobrodosli.

nadam se da necete postovati samo u prvoj lepljivoj. vise razgovora - manje nesporazuma.

a dobri su ovi iz stozera... poslali 2 moda, k`o da je ovo sirija, a ne pdf sa 10 clanova u kome treba humanizovati 3 " sumnjiva lica ".

i opet su me pokrali za repa. `DE SU MOJI MILIONI ? :rtfm: uh oca vam lopovskog...

Ovo je po frekvenciji postova mali pdf, a pravilo za takve je da se uglavnom ne postavlja novi moderator, vec ih preuzima neko od postojecih.
Mi smo postavljeni zato sto nas zna 95% korisnika odavde i zato sto je koncepcija foruma ista kao za Fudbal.
Prva lepljiva nece da sluzi samo za prekrsaje, vec i za obavestenja o funkcionisanju pdf-a.

Inace, jesmo slabo postovali obojica ovde, ali bicemo od sad tu da u startu sprecavamo rasprave kao sto je bila ona juce i sl.

Poslednja izmena:
ih bre, pa kazi sto. sad mora se lomatam da nadjem.

Miloš Vujanić nije više član stručnog štaba Partizana!

Dosadašnji pomoćni trener crno-belih i klub iz Humske sporazumno su prekinuli saradnju iz privatnih razloga nekadašnjeg reprezentativca, koji se letos priključio stručnom štabu Duška Vujoševića.

Uskoro se očekuje zvanično saopštenje srpskog šampiona.

Poslednja izmena:
rekoh ja drugaru pred tekmu sa sirokim, a posle bujice psovki na racun OKINS-a: pomalo se samo plasim da kad bude odlazio, ne ugasi i svetlo za sobom. pa dobro, sad i nije pomalo...

kako sam lako opet pogazio rec da necu vise pisem ovde... :roll: stvarno imam karakter k`o curica. dobra stvar jedino, sto mi niko odavde nije ni poverovao.

To kome je trebalo da se da moderatorska funkcija ne mogu da komentarisem jer je to u nadleznosti drugih ljudi. Mene i @8-Mile su postavili ovde i to je to. Inace ovaj PDF je imao s vremena na vreme dosta prijavljenih svadja i vredjanja izmedju korisnika tako da je morao da se ocvrsne u smislu da ima pojacano nadgledanje.

To kome je trebalo da se da moderatorska funkcija ne mogu da komentarisem jer je to u nadleznosti drugih ljudi. Mene i @8-Mile su postavili ovde i to je to. Inace ovaj PDF je imao s vremena na vreme dosta prijavljenih svadja i vredjanja izmedju korisnika tako da je morao da se ocvrsne u smislu da ima pojacano nadgledanje.

ma nemam ja nikakav problem sa vama dvojicom, ako cete da postujete, jos bolje, 2 nova misljenja. samo je bzv filing kad neko sa strane dodje da resava probleme u tvom dvoristu. ali tako je moralo da bude, posto se resavali nisu.

Partizan testirao Mađara Perla

Mađarski košarkaš Žoltan Perl bio je proteklih sedam dana na probi u KK Partizan mt:s.

18-godišnji bek (194cm) je, prema rečima njegovog agenta Adama Patonaja, zadovoljio stručnjake iz Partizana koji su ga posmatrali.

Perl je trenirao i odigrao jedan meče za U19 tim "crno-belih", a gledao ga je i Duško Vujošević. Mađar se nakon nekoliko dana vratio u svoj tim Sova Trend iz Sombatheja, za koji bi uskoro trebalo da debituje.

Patonaj očekuje da se Perl na leto priključi Partizanu mt:s

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=01&dd=16&nav_id=678047

Evo i nekih njegovih statistika:

http://u18men.fibaeurope.com/enDivB...aFH1.season_2012.roundID_8810.teamID_299.html

Можда није било некакве екстра користи од Вујанића као тренера ,не знам колико је био моћан
поред ДВ-а али стварно некако је било екстра имати једног таквог на клупи.Макар због "минулог рада".
И чини ми се да је следећи аба противник баш онај што нам треба:
- солидно јака екипа коју можемо-морамо победити,ни преслаба ни прејака,
-да их одлепимо иза нас на 2 пораза више...
П.С шта ћеш кад морамо да стрепимо и за 3. или 4. позицију...z:hm:
П.С 2 Исто сматрам да су овде могли бити модератори који пишу на овој теми...макар покаткад.

Poslednja izmena:
Svašta se pričalo i posle loših rezultata prošle sezone, kako su se Dule i Saša potukli pri povratku iz Izraela, a onda posle dva dana jedan kod drugog na slavu, i tako. Jednostavno ako nemaš neke prave informacije ne vredi se zamarati sa nečim što ne znaš. A sad su mnogi kivni na Duleta zbog njegovog jugoslovenstva, bahatosti i ega, pa loši rezultati, i onda se sve što se desi čita u tom ključu "Dule je kriv za to".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back