Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.060
Po vašoj ciganskoj jednačini svakako, al' mi to ovde ne priznajemo. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uopste nisi graciozan pobednik. kad sam ja tebi rekao da si sirotinja, sponzorusa, autonomas i te fore ? nikad.
e, crni, aj daj bonu jednu...
S obzirom da je MZT blizu vrha tabele, da deli mesto sa CDvitom, i ima prava da se nada plasmanu na F4, teško da se u ovom trenutku može reći da će biti lako protiv njih. Sa druge strane, Široki je slabo plasiran i na papiru je to najlakše gostovanje. Oni su ostali bez Planinića koji je bio najdominantniji centar lige, ali su doveli i dva crnca u međuvremenu (plej i krilo) koji su "iz aviona" dali u Mađarskoj po 12 poena. Činjenica je da ne znamo zato njihovu realnu snagu, ne znaju je ni oni. Videćemo kako će biti.
karakter je karakter, ali 25000 pojena je 25 hiljada...
preneo sam stvari u novu temu, qracc je tamo i nista mi se ne svidja, ali ebi ga, to je novi dom.
moj animozitet prema OKINS-u-u je dosao do te mere, da se prenosi i na filing prema klubu. nemoralno bi bilo da nastavim da pisem ovde ( dok mu ne vidim ledja ).
mozda dodjem na kraju sezone, kad vi dervisi pocnete da pickarate, da vam dignem moral.
a to sto sam za novi dom izabrao temu " yugo liga " je, meni bar, smesno do bola.
Ne igra nam Lucic, ako i bez njega ne budemo uspeli da pobedimo Siroki tamo onda i definitivno mogu da kazem da je Partizan propao
Dragi treneru, j.ebao te Bogdanović i ti njega. Zbog koga je oteran Andjušić.
Decko za sada sutira bez promasaja i drzi Partizan igri..Ne vidim sta mu se moze zameriti..
Dragi treneru, j.ebao te Bogdanović i ti njega. Zbog koga je oteran Andjušić.
Bogdan odličan prvo poluvrijeme. Nzm šta gledaš?!
Vidim da stalno jurimo prednost i da trenutno gubimo 6 razlike. I doveli smo "odlično" pojačanje.
Polako. Ima još igrati. Ako ovi mogu da pogode 20 trojki, pošto drugo ništa i ne mogu, onda jbg.