KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uopste nisi graciozan pobednik. kad sam ja tebi rekao da si sirotinja, sponzorusa, autonomas i te fore ? nikad.

e, crni, aj daj bonu jednu...

Evo sirotinjo, da se i ti širiš loma :lol: A taman sam mislio da ćeš a budeš karakter :lol:

Gamad nam olakšala budžet za još 8000 evra. Sad će Dule da kuka duplu smenu :neutral: Gledam nam nešto raspored, ove godine imamo samo jedno relativno lako gostovanje, protiv MZT u pretposlednjem kolu... Biće zajebano...

Poslednja izmena:
S obzirom da je MZT blizu vrha tabele, da deli mesto sa CDvitom, i ima prava da se nada plasmanu na F4, teško da se u ovom trenutku može reći da će biti lako protiv njih. Sa druge strane, Široki je slabo plasiran i na papiru je to najlakše gostovanje. Oni su ostali bez Planinića koji je bio najdominantniji centar lige, ali su doveli i dva crnca u međuvremenu (plej i krilo) koji su "iz aviona" dali u Mađarskoj po 12 poena. Činjenica je da ne znamo zato njihovu realnu snagu, ne znaju je ni oni. Videćemo kako će biti.

S obzirom da je MZT blizu vrha tabele, da deli mesto sa CDvitom, i ima prava da se nada plasmanu na F4, teško da se u ovom trenutku može reći da će biti lako protiv njih. Sa druge strane, Široki je slabo plasiran i na papiru je to najlakše gostovanje. Oni su ostali bez Planinića koji je bio najdominantniji centar lige, ali su doveli i dva crnca u međuvremenu (plej i krilo) koji su "iz aviona" dali u Mađarskoj po 12 poena. Činjenica je da ne znamo zato njihovu realnu snagu, ne znaju je ni oni. Videćemo kako će biti.

Koliko znam, Široki nam je često bio problem posebno u gostima i zato je to po meni teško gostovanje. Do tad će MZT već da ispadne iz igre, pa ćemo lakše da ih dobijemo.

karakter je karakter, ali 25000 pojena je 25 hiljada...:prstic:

preneo sam stvari u novu temu, qracc je tamo i nista mi se ne svidja, ali ebi ga, to je novi dom.

moj animozitet prema OKINS-u-u je dosao do te mere, da se prenosi i na filing prema klubu. nemoralno bi bilo da nastavim da pisem ovde ( dok mu ne vidim ledja ).

mozda dodjem na kraju sezone, kad vi dervisi pocnete da pickarate, da vam dignem moral.

a to sto sam za novi dom izabrao temu " yugo liga " je, meni bar, smesno do bola.

Poslednja izmena:
karakter je karakter, ali 25000 pojena je 25 hiljada...:prstic:

preneo sam stvari u novu temu, qracc je tamo i nista mi se ne svidja, ali ebi ga, to je novi dom.

moj animozitet prema OKINS-u-u je dosao do te mere, da se prenosi i na filing prema klubu. nemoralno bi bilo da nastavim da pisem ovde ( dok mu ne vidim ledja ).

mozda dodjem na kraju sezone, kad vi dervisi pocnete da pickarate, da vam dignem moral.

a to sto sam za novi dom izabrao temu " yugo liga " je, meni bar, smesno do bola.

z:poz: z:cry:

Manje je bitno ko će igrati a ko neće, koliko je bitno kako će ceo tim igrati. U slučaju dobre igre u oba smera, Široki nije tim za koji moramo biti kompletan po svaku cenu.
Luča možda odigra neku redukovanu minutažu, mada je Dule rekao da neće igrati uopšte (ipak je otišao sa ekipom).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back