KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mqdefault.jpg

Pa on je vec kod nas...

sta fali ? lepo si rekao, motivacioni speech. moz kazes sta `oces da napalis ekipu. u 99% slucajeva se psuje.

pogledaj ti kako je on spremio ekipu za utakmicu, kako se igra odbrana, kako se napada. kako se koriste max prednosti i kriju mane. pogledaj pobedu nad cibonom koja je odigrala najbolju utakmicu u sezoni, na napad. rasturanje partizana i napred i nazad, laganeze radnicki na odbranu.

Haha, ma brate u pravu si. Neka im kaže šta god samo da ih motiviše. Al nije realno da ova serija traje. Vidićeš sprdnje kad kola krenu nizbrdo...

Haha, ma brate u pravu si. Neka im kaže šta god samo da ih motiviše. Al nije realno da ova serija traje. Vidićeš sprdnje kad kola krenu nizbrdo...

Na žalost, mi se pretvaramo u jednu veliku sprdnju. To se videlo u Madjarskoj, kada je poslednjeplasirana ekipa vodila u jednom trenutku vodila 18 razlike. Ne smem ni da zamislim šta nas danas čeka u Zadru.

rekose ljudi posle treceg kola. pa 4. 5. 6, 13... a oni delju. i jos, ako je neko nesrecno izgubio 2 to su oni. ladno su mogli da zavrse prvi deo perfektno.

a kad vec ne mozemo mi da budemo prvi, onda go igokea. go u EL.

Lepo što ste rasterali one botove, lakše se diše.

Nemaju apsolutno nijedan jedini razlog da im kola krenu nizbrdo. Možda im je roster sve go ABA-ligaški prosek + dva vrlo, vrlo dobra crnca, ali imaju dovoljno kvaliteta, imaju i previše iskustva, igraju jednu utakmicu nedeljno i puni su samopouzdanja. Svi su se sprdali sa njihovim trenerom, kao sirovina budala bre, nema taj pojma, ali očito ume da radi sa košarkašima. Uz to, kako su se spremili za nas recimo i zatvorili nam bukvalno svaku napadačku opciju dovoljno govori i o taktičkoj potkovanosti. Niko nas davno nije tako taktički razvalio. Jedino što može da im se desi je da ne izdrže pritisak favorita koji će od sada imati svuda. Naravno, i da se ne raspadnu ne znači da će ostati prvi, jer će se CDvita konsolidovati, Diva će im zapretiti, a nadam se da ćemo se i mi izvući iz ove krize i krenuti svom silom na ABA. A kako to može izgledati, pitajte evroligaše koji su se debelo oznojali da nas pobede.

Propustio sam slučaj Duletove suspenzije. Moram reći da je apsolutno zaslužio kakvu god kaznu da mu odrežu ako je zaista fizički napao sudiju. Međutim, po onome što se moglo čuti, on je sudiju "pipkao" i "dirao po želucu", tako da nije isključeno da pokušavaju da mu seksualni napad :mrgreen: napakuju kao fizički, a mora se priznati da je fizički napad i to još na sudiju najozbiljnije njesra koje možeš napraviti u sportu. Kako bilo, videćemo šta će biti, ali Debeli je svejedno za'bo stvar. Ne znam šta je imao da traži uopšte kod onog Alfreda, bo ga ja u Adolfa njegovog i njegovo suđenje.

Večeras, Zadrani su podgrejali maksimalno, i izgleda da će biti puna hala verovatno po prvi put. Baš ima klubova kojima je jedina satisfakcija da pobede Partizan. Na Jadranu imamo ukupni skor 1-6 protiv Zadra i sigurno nemamo gori skor protiv nekoga. Međutim, to je sve vezano za njihove stare "Jazine", a oni više nisu ta ekipa koja dobija sve kući. Već su pukli kući od Olimpije i MZT-a, generalno gube od slabijih ekipa a dobijaju jače. Za nas je važno da se pre svega dignemo iz kanala u koji smo upali. Igrači su već nekoliko puta pokazali karakter, ajd da tako bude i večeras.

Red pljuvačke i žuči usled eventualnog poraza večeras, preskačem.

Poslednja izmena:
rekose ljudi posle treceg kola. pa 4. 5. 6, 13... a oni delju. i jos, ako je neko nesrecno izgubio 2 to su oni. ladno su mogli da zavrse prvi deo perfektno.

a kad vec ne mozemo mi da budemo prvi, onda go igokea. go u EL.

izgubili su nesrećno dvije tekme po poen razlike... hebi ga, ja bih više volio da je Borac na njihovom mjestu, ali i ja navijam da RS dobije predtsvnika u Evroligi... nek' puknu dušmani! :)

ajmo, ajmo, momci, bice bolje. ajmo, glavu gore.

napred partizan !

Ma naravno. Pa j.b.g, sad možemo da zamislimo samo kako je bilo onima koje smo dobijali u zadnjoj sek. Još pogotovo kad se radilo o finalima.
Veliki nas maler prati, al se nadam da ćemo izaći iz ove krize, koja je moram priznati najveća u poslednje vrijeme. Mi boljih od ovih igrača nemamo, to je što je. Možda treba biti i realan...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back